Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Lig Maçları (2015/16 Sezonu)  (Okunma sayısı 97255 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Merve Türkiyenin en iyi 4-5 liberosundan birisi. Tamam manşetinin zayıf olduğu zamanlar oluyor, konsantrasyonunu kaybettiği zamanlar oluyor ama en iyi libero hakkının yendiği zamanlar da oldu bu ülkede. Gizem geldi at merveyi yedeğe düşüncesine karşıyım. Maç içinde rakibin taktiğine göre değişmeli oynayabilirler. Mesela Vakıf maçında Gizem'in hiç şans bulmamasını da eleştirdik burada ama Merve de o kadar yerden yere vurulacak isim değil. Dün de gayet iyiydi bence. Eczacının manşetlere bakınca Gülden'e ne diyelim o zaman. Takımda bu kadar eleştiri olacaksa Dicle ve Skorupa'dan Merveye sıra gelmez.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: BVL 8. Hafta Halkbank - Fenerbahçe Grundig 22.11.2015 (16.00)
« Yanıtla #181 : 19 Kasım 2015, 12:07:04 »
0-3 max 1-3 alırız

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Anka ; konudan bağımsız iki sorum var.

Birincisi Galatasaray bayan voleybol takımının 1999 yılında ki başantrenörü kimdi araştırabilir misin ?

İkincisi ise , formamızda ki CEV logosunun üzerinde ki yıldız yanılmıyorsam CL şampiyonluğumuzu simgeliyor. Vakıfbank'ta iki yıldız var. Eczacı ve Cannes'de yanlış hatırlamıyorsam yıldız yok. Sence neden olabilir ?

Umarım zor değillerdir. :)

« Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 12:45:49 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kagit uzerinde iyiler ama olmadi...  Bir seyler eksik kaldi takimda...

Besim eczacı'nın genel sorunu bu zaten..Hep bir şeyler eksik..Aslında o eksik olan şey açık...Neslihan'ın yerini dolduramadılar...çikletçi eski formunda olsa bu kadroyu uçurur

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Abi nasıl Neslihan ın yerini doldurmadılar...

Onlarda bizim gibi yanlış pasörü aldı...

Neriman defo..Hatta vasat bir oyuncu..Poljak dışında ligde orta sız oynuyorlar.

Zaten Gözde Yılmaz ı bırakıp Neriman ı alan adamın aklından şüphe ederim net
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 13:47:03 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

hmetin

• Ziyaretçi
Cikletci degil de bence Poljak da ısrarları yanlıs
Molly,Ceylan,Busra,Larson,Nesli,Boskovic en ideali yoksa cikletci pç olarak kimseyi ucuramaz.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
madem liğ maçlarında bile EZĞİ ye güvenmeyecektin  yabancı hakkını pasörden yana kullanacaktın iyi bir yerli posör alaydın yada elindeki pasörü bırakmayaydın. bunun mantıklı bir acıklaması varmıdır ?
madem yabancı posör aldın fark yaratsın oda yok tek farkı dizlerinde sorun varmış gibi çok yavaş olması,
bir pasör yeni bir takıma gittiginde ilk  takımın en iyi hücumcusuyla hücumcularıyla uyum saglaması gerek antremanlarda ona calışmalı bence, ama bizim pasör kimsenin istedigi topları atamadıgı gibi YEON KİMİ bile zor duruma düşürüyor çogu zaman EDA daha iyi pas atıyor

ilaçcılarından tek kazancı HANDE galiba onların koçuda bizimkinden beter BOSKOVİÇ ne zaman oyuna girse fark yarattı ama koç 2 li degişiklik dışında kullanmadı onu
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Abi nasıl Neslihan ın yerini doldurmadılar...

Onlarda bizim gibi yanlış pasörü aldı...

Neriman defo..Hatta vasat bir oyuncu..Poljak dışında ligde orta sız oynuyorlar.

Zaten Gözde Yılmaz ı bırakıp Neriman ı alan adamın aklından şüphe ederim net

Senin pasör kısmı da doğru Murat ama Neslihan eskisi gibi olsa bizim Kim gibi bütün defoları giderirdi...o çapta bir yıldızları olmadığı için şimdi tosluyorlar her sert kayaya

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Ynt: BVL 8. Hafta Halkbank - Fenerbahçe Grundig 22.11.2015 (16.00)
« Yanıtla #188 : 19 Kasım 2015, 15:43:30 »
Halledilir,sıkıntı yok,devam.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Cikletci degil de bence Poljak da ısrarları yanlıs
Molly,Ceylan,Busra,Larson,Nesli,Boskovic en ideali yoksa cikletci pç olarak kimseyi ucuramaz.

Bence de Poljak eskisi gibi değil. Özellikle bizim maçlarda hırstan damarları dışarı çıkardı. Ciddi bir form düşüklüğü var Poljak'ta.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Merve Türkiyenin en iyi 4-5 liberosundan birisi. Tamam manşetinin zayıf olduğu zamanlar oluyor, konsantrasyonunu kaybettiği zamanlar oluyor ama en iyi libero hakkının yendiği zamanlar da oldu bu ülkede. Gizem geldi at merveyi yedeğe düşüncesine karşıyım. Maç içinde rakibin taktiğine göre değişmeli oynayabilirler. Mesela Vakıf maçında Gizem'in hiç şans bulmamasını da eleştirdik burada ama Merve de o kadar yerden yere vurulacak isim değil. Dün de gayet iyiydi bence. Eczacının manşetlere bakınca Gülden'e ne diyelim o zaman. Takımda bu kadar eleştiri olacaksa Dicle ve Skorupa'dan Merveye sıra gelmez.

Abicim, zaten kac tane libero var Turkiye'de? :)  Adam, resmen Gizem gibi bir liberoyu yedege hapsetti.  Ben Merve kadar kotu servis karsilayan libero gormedim.  Bizde oynayan bir libero bu kadar kotu manset karsilamamali.  O defoyu nasil kapatacak bilmiyorum ama kotu manset alinca, pasorun verimi de yariya dusuyor.  Hucumlarimiz etkili olmuyor.  Zaten dikkat edersen, biz takim yapisi olarak, hucumla fark yaratan bir takimiz.  Merve'nin ve diger smacorlerin kotu manset aldigi maclarda hucumlarimiz galibiyete yetecek seviyeyi yakalayamadi. 

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Anka ; konudan bağımsız iki sorum var.

Birincisi Galatasaray bayan voleybol takımının 1999 yılında ki başantrenörü kimdi araştırabilir misin ?

İkincisi ise , formamızda ki CEV logosunun üzerinde ki yıldız yanılmıyorsam CL şampiyonluğumuzu simgeliyor. Vakıfbank'ta iki yıldız var. Eczacı ve Cannes'de yanlış hatırlamıyorsam yıldız yok. Sence neden olabilir ?

Umarım zor değillerdir. :)

Nereden çıktı bu sorular?  ;D

Mehmet Bedestenlioğlu nun röportajından;

"1989-1999 yılları arası Galatasaray’da 3 yılı hariç (Sn. Cengiz Göllü ve Nikolai Karpol dönemi) Bayan takımların baş antrenörü olarak çalıştım."

Şampiyonlar ligi fotoğraflarına baktım, yakından fotolar fazla yok ancak Cannes liberosunun formasında sanki iki yıldız var gibi. Eczacı nın son maçının formaları önden net çekilmemiş.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
Abicim, zaten kac tane libero var Turkiye'de? :)  Adam, resmen Gizem gibi bir liberoyu yedege hapsetti.  Ben Merve kadar kotu servis karsilayan libero gormedim.  Bizde oynayan bir libero bu kadar kotu manset karsilamamali.  O defoyu nasil kapatacak bilmiyorum ama kotu manset alinca, pasorun verimi de yariya dusuyor.  Hucumlarimiz etkili olmuyor.  Zaten dikkat edersen, biz takim yapisi olarak, hucumla fark yaratan bir takimiz.  Merve'nin ve diger smacorlerin kotu manset aldigi maclarda hucumlarimiz galibiyete yetecek seviyeyi yakalayamadi.

Aynı soruyu vakti zamanında kaç tane pasör var Türkiye'de şeklinde sorduğumu hatırlıyorum :)
3 tane takım var Türkiye'de. Gerisi figüran, bu 3 takıma idman yaptıran takımlar. Böyle olunca da en iyi 4 libero bu takımlara dağılmış durumda. Kendinle çelişiyorsun ayrıca. Kaç tane libero var Türkiye'de diyip, Merve kadar kötü manşet alan görmedim diyorsun. Tüm takımların liberoları Merve'den daha iyi manşet alıyor o zaman. O zaman ya çok maç izlemiyorsun ya da senin artık klasikleşmiş takıntılarından birisini de Merve'ye yapıyorsun :)
Bir bak bakalım dünkü maçın manşetlerine Gülden nasıl manşet almış. Merve'yi eleştir eleştirmesine de dünkü maçın özelinde yapma bence bunu. Zira Merve dün kötü ise Gülden rezildi o zaman.
Ben Abo'yu seven birisi de değilim. Geçen seneki kadro şampiyonlar ligini almalıydı. Gizem konusunda da söylediğim gibi sürekli o oynasın, bu oynasın demiyorum. Kim gününde ise o oynasın. Futbol değil bu. Bir değiştirdiğin oyuncuyu tekrar değiştirebilirsin.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Nereden çıktı bu sorular?  ;D

Mehmet Bedestenlioğlu nun röportajından;

"1989-1999 yılları arası Galatasaray’da 3 yılı hariç (Sn. Cengiz Göllü ve Nikolai Karpol dönemi) Bayan takımların baş antrenörü olarak çalıştım."

Şampiyonlar ligi fotoğraflarına baktım, yakından fotolar fazla yok ancak Cannes liberosunun formasında sanki iki yıldız var gibi. Eczacı nın son maçının formaları önden net çekilmemiş.

Nereden çıktı :) Söyleyeyim bari. Bahsi geçen 1999-2000 yılı. Haberde Galatasaray'ın antrenörüne bak. Bu adam gerçekten Türkiye'de çalıştı mı? Yoksa haber hatalı mı ? Onu araştırıyordum. Hala sonuca ulaşamadım :)

http://www.milliyet.com.tr/1999/09/24/spor/spo04.html

hmetin

• Ziyaretçi
Gizem muthis manset aldı da oynarılmadı mı?
İkisi de benzer super defans vasat manset

Takımda anlayan biri olacak pasore Maja,Wolosz,Lloyd birini aldım,pç  Rykliuk ortaya Stevanovic aldım takım bu calıstır hayır mı getir bir hoca yonetsin.

Mihajlovic net yanlıs saf pç lazım,Sko dan daha iyileri var,Harmotto da tartısılır once Ergulu kesmesi lazım orada zımba gibi Stevanovic var.