(1) Udoh'un aciklama yapmamasi diye bir mazaret yok. Bir seylerin nihayete ermesini bekleyip, adamakilli bir aciklama yapmak veya vedada bulunmak istiyor olabilir. Sirf kizginlikla ve erken davranip, boyle bir tavri dogru bulmuyorum.
(2) Bunu da siklikla duyuyorum. Icinden gelmeden, sirf taraftari kandirmak icin mi soyledigini dusunuyorsun? Senin dedigine gore, adamin bir suru masrafta bulunup, sinema kapatmasi, kitaplar dagitmasi, maclar duzenlemesi vs de yalandi o zaman. Sartlar degisebilir, Kutay.
(3) Gurcistan Ligi'nde bir takima gitmiyor. NBA'e gidiyor. Euroleague'den kat be kat daha iyi bir lige. Daha da onemlisi, istersen dag basi olsun, adamin kendi ulkesi
Abi öncelikle ben taraftarım, böyle üzücü bir durumda hele, rasyonel olma zorunluluğum yok.
1- Buradan yola çıkarak, ben bu durumu sevgilimin beni terk ettiğini komşu Ahmet Amca'dan duymaya benzetiyorum. Madem o kadar bize bağlıydı, her an twitter'da olan adam bize açıklama yapacak vakit bulamadı mı? Keza en profesyonel şirketler bile kamuoyunun kafasını karıştıracak bir durum olduğunda olayın sıcaklığı ile açıklama yaparlar ve soru işaretlerini giderirler. Çünkü öbür türlüsü imajlarına zarar verir. Bu da aynı durum, hatta daha kötüsü, çünkü Ekpe bize sadece müşteri olarak bakmıyordu diye düşünmek istiyorum.
2- Hayır hissederek söylediğini düşünüyorum ama bizimle ilişkisi kalmadığı anda da her şey bıçakla kesilmiş gibi bitti. Adam 6 Temmuz'da "Haftaya koç Obradoviç'le röportajım var" diye tweet etmiş, oldu ayın 14'ü. Artık Euro Angle hesabını da kapatır Utah Angle yapar, twitter'da Fener taraftarlarını sallamaz. Böyle olmaz diyebilir miyiz? Fabio Luciano, Hooijdonk vs her hafta Fener ile ilgili paylaşım yaparken bu adamın bu kadar kolay kendini koparması normal mi? Umarım yanılırım.
3- Zaten sübjektif olduğunu söyledim, Utah'ın Gürcistan olmadığı da doğru ama Niğde falan ayarında bir yer Amerika standartlarında(gitmedim). Yazdıklarımı tekrar etmeyeyim, NBA'den alabileceği belki de en kötü teklifi aldı ve koşa koşa gitti. "Ben aslında NBA'de rotasyon oyuncusu olabilirim" diyebilmek için onun kariyerini çöp olmaktan kurtaran koçu, takımı, taraftarı anında bıraktı.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk