Gönderen Konu: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Süper Lig 2015-16 / ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 132188 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Skor yazabilirmisimiz

Çevrimdışı Aaskın

• Üye
  • Yer: Bursa
  • Son sözümüz FENERBAHÇE
39-37  IY

Skor yazabilirmisimiz

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2015, 16:48:33 Gönderen: Aaskın »

Çevrimiçi Murat

• Üye
Teşekkürler

Çevrimdışı franz392

• Üye
63-57 gerideyken 0-10'luk seriyle öne fırladık ama Dubljevic coştu gene.

Çevrimiçi Murat

• Üye
Son durum nedir? Teşekkürler

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Dubljevic aldi maci

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
    • @oguzbsrdm
büyük bir sinirle izledim macın sonunu... hani hakemler, küfürler hersey illaki vardı ama elimize kac kere şans gelmesine rağmen ellerimizle geri verdik. bi parantez de koça daha son periyotun başında mola hakkımızı bitirmek nedir ya. iyi ki o molalara ihtiyacımız olmadı. ama yine de yazık ettik, ayıp ettik....

76 72 kaybettik fark 3ken son dakika 3 kez boş üçlük kaçırdık...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı franz392

• Üye
Her deplasmanda olduğu gibi Dubljevic ezdi geçti bizi. Takım hiçbir zaman kazanıyoruz hissini vermemişti zaten.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Qu keşke vursaydi hakeme bir tane

hmetin

• Ziyaretçi
Macı Dubjlevic falan almadı FB aldı.
Tekirdaglı Hocam doyurucu bilgi verir.Daha 10 gun once Kizer Bosman EU OK mi diyen ve OK diyen TBF herhalde 10 gun sonra Kizer kıtadısı ABD li OK mi ye herhalde gerekli dogru kararı verecektir.

Onun dısında sadece 3 yazıyla uc ust duzey oyuncunun oldugu Nevriye,Duba,Lloyd takıma en azından 40 dakikalık surede yenilmek can sıkıcı
EM cok pozisyona itiraz ederken bak teknik calarım dendigini gormedim, bir anons da duymadım.Dahası mac biterken faulleri bile yoktu.
Mac tescil edilsin gorelim.
« Son Düzenleme: 28 Kasım 2015, 17:55:34 Gönderen: hmetin »

Çevrimiçi myildirim

• Üye
Erkek basketbol maçındaydım, izleyemedim maçı ama istatistikleri görünce hiç şaşırmadım nedense. Dubljevic her zamanki gibi tek başına almış gene maçı, her maç aynı senaryo valla yorulmadık, bıkmadık adeta. Bir de şu kız bizim kapımıza geldi fakat almadı o bizim süper zeka yöneticiler, her Allah'ın günü yoruldum artık bunlara sövmekten >:(

Çevrimdışı franz392

• Üye
Macı Dubjlevic falan almadı FB aldı.
Tekirdaglı Hocam doyurucu bilgi verir.Daha 10 gun once Kizer Bosman EU OK mi diyen ve OK diyen TBF herhalde 10 gun sonra Kizer kıtadısı ABD li OK mi ye herhalde gerekli dogru kararı verecektir.

Onun dısında sadece 3 yazıyla uc ust duzey oyuncunun oldugu Nevriye,Duba,Lloyd takıma en azından 40 dakikalık surede yenilmek can sıkıcı
EM cok pozisyona itiraz ederken bak teknik calarım dendigini gormedim, bir anons da duymadım.Dahası mac biterken faulleri bile yoktu.
Mac tescil edilsin gorelim.

Sonuçta yine bu deplasmanda sinip kaybettik, olası bir kural hatası ve galibiyetin gelmesi de takımı düzeltmeyecek.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
Kendi hatalarımızla armağan ettik maçı.
Oysaki her türlü olumsuzluğa rağmen maç yine bize geldi ama değerlendiremedik.
Quigley çok iyi oyuncu takımda onu beğendim, besleyebildiğimiz müddetçe Lavender ve Q'da gayet iyi performans sergiledi.
Coleman konusunda ise tek söyleyeceğim bu vasat amerikalıyı çok mu aradık?
Yahu daha düne kadar biz burada Angel'ı eleştiriyorduk o'nun yerine gelene bak.
Olayın hakem yönüne girmiyorum.
Özellikle q'nun teknik faulünde haklı yada haksız o ortamda her türlü çalınırdı o düdük.
...

hmetin

• Ziyaretçi
Sonuçta yine bu deplasmanda sinip kaybettik, olası bir kural hatası ve galibiyetin gelmesi de takımı düzeltmeyecek.
Takımı duzeltmeyecek orada hemfikiriz.Ben su kadronun da ondan cok daha ustun oldugunu dusunuyorum.Ve cıkıp 5-6 sayıdan sonra deplasman da olsa vurup gecmemiz lazım , sadece 3 oyuncuya yeniliyoruz.
Mac ozelinde ise Olcay berbattı.Bizi 1 kisi eksik rakibi 1 kisi fazla oynattı desek yeridir.Coleman'ı da bu mac hic begenmedim.Tugce de en ufak katkı vermedi.

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Bu kizer olayini yeni okudum, öğrendim. Gecen hafta agü maçında eu oynamış. Bu hafta bizim maçta Abd. Madde 21 acıkmış gayet. Bir oyuncu hangi pasaportla oynarsa o devam edermiş. Yani 1 sezon boyunca farkli 2 pasaporttan oynayamazmis. Bakalim bu sefer de kollanacaklar mi.