"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Twitine bayildim ;"if you see me fighting with bear; help the bear. Cause i am good, i love a good fight""Eğer beni bir ayıyla savaşırken görürseniz ayıya yardım edin çünkü ben iyiyimdir, iyi bir savaşı severim."
Bence, ciddi bir sakatlık ya da extreme bir durum olmadığı sürece Bobby nin bu yıl kalan maçlarda ve seneye kalan son yılında takımdaki rolü, Sinan' dan çok farklı olmayacak. Koç, seneye de Wannamaker gitse bile, Guduric ya da başka bir guard' a daha fazla sorumluluk verecek gibi duruyor. Hatta bir tık öteye gidiyorum! Seneye Antic baba gibi, ben Karşıyakaya dönüyorum derse şaşırmam.Bendeki etkisi o kadar büyük ki, CSKA yı hatırladığım kadar Bobby' i hatırlıyorum. Abuk bir olay olmadığı sürece (Obradovic' e yumruk atmak gibi mesela) bu uptown mamba ya olan sevgim ve saygım kolay kolay azalmaz. Bu satırlar biraz Bobby ' yi gömmek gibi oldu sanki ancak görünen durum bu!
Aslında bunun işaretlerini geçen sezon sakatlık dönüşü vermişti. Hatta koçun ona çok fazla şans vermeme sebebini merak ediyorduk. Fakat bugün Cumhurbaşkanlığı kupasında çok net olarak görüldü ki, Dixon maalesef artık bu seviyenin oyuncusu olmaktan çıkmıştır. Miadı dolmuştur. Çok emeği geçti, bizi çok sevindirdiği maçlar oldu ama bu sezon özelinde, özellikle kıran kırana maçlarda kimse ondan çok şey beklemesin. Muhakkak iyi oynayacağı bir iki maç çıkacaktır ama genel olarak eksi hanesine çalışacak bir oyuncu artık.
Yapma Hakan hocam:)
Valla Cumhurbaşkanlığı Kupasını kaybedince sıçıp sıvamışız.