Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1480767 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1275 : 25 Mayıs 2016, 12:59:55 »
Valla Udoh un roportajini okuyunca adama sempatisi artiyor insanin ....

En az icimizden biri kadar sahiplenmis takimi... adam ne NBA i diyor ... buradaki ortami orada bulamam kalicam diyor ya .... daha ne desin arkadas....

Bizim icin guzel haber, bu sene cok is yapti ilk senesi olmasina ragmen... Seneye bir seviye daha yukselecegine eminim ....

Vesely ve Bogdan da kalirsa ... Degme keyfime :)

Anderson Kuzmic ve bir uzunla bu transfer donemi biter ... ama o 2 aylik ara nasil gecer nasil tirmalariz maclar baslasin diye ... iste orasini bilmem ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1276 : 25 Mayıs 2016, 13:03:13 »
Valla Udoh un roportajini okuyunca adama sempatisi artiyor insanin ....

En az icimizden biri kadar sahiplenmis takimi... adam ne NBA i diyor ... buradaki ortami orada bulamam kalicam diyor ya .... daha ne desin arkadas....

Bizim icin guzel haber, bu sene cok is yapti ilk senesi olmasina ragmen... Seneye bir seviye daha yukselecegine eminim ....

Vesely ve Bogdan da kalirsa ... Degme keyfime :)

Anderson Kuzmic ve bir uzunla bu transfer donemi biter ... ama o 2 aylik ara nasil gecer nasil tirmalariz maclar baslasin diye ... iste orasini bilmem ....

kuzmic deme kuzminskas de...yada kuzmi falan da de...kuzmic deyince o kalas aklına geliyor insanın..allah korusun.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 13:03:44 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1277 : 25 Mayıs 2016, 14:02:06 »
kuzmic deme kuzminskas de...yada kuzmi falan da de...kuzmic deyince o kalas aklına geliyor insanın..allah korusun.
Semih'in beceriksizi ..... Haklisin allah korusun, yazdiysa bozun :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1278 : 25 Mayıs 2016, 14:16:50 »
Bence kafayı transferden çok elimizdekileri tutmaya harcamalıyız. Sırf daha tecrübesizler ve az maaş alıyorlar diye diğer takımlardan kötü görmeye gerek yok. şuan bizden pahalı sadece cska takımı var diye biliyorum. Ama sadece oyun kurucu pozisyonu hariç diğer oyuncularının bizim oyunculardan iyi olduğunu düşünmüyorum. 2 3 yıldır (reisden sora) basketi takip eder oldum. anladğım kadarıyla mevcut kadroya potaya gidebilen süratli ve obra nın beklentisi olan oyun zekasına sahıp 1 tane oyuncumuz olsa bence yeterli. zaten sırf obradovıcın takımında olmak isteyen potansiyelli ucuz maliyetli 1 2 genç oyuncuda gelmek isteyecektir diye düşünüyorum.Artık obradovic markasının yanına fenerbahçe markasıda ekleniyor. Hiç istemem ama varsayalımki obradoviç bıraktı basketi gene iyi bir koçla iyi yerlerde oynuyor oluruz diye düşünüyorum. çünkü sahadaki oyuncularda sizde fark etmişsinizdirki bu takımda oynayabilmek için bir çaba var.
bayağı yanlış biliyorsun dostum...
bizden pahalı 5 6 bütçe var..
zaten eldekileri tutmak için gerekli çaba fazlasıyla yapılmaya çalışıyorlar.. o konuda herkes rahat olsun

Çevrimdışı sandro12

• Üye
« Yanıtla #1279 : 25 Mayıs 2016, 14:20:55 »
Obradoviç ile en öncelikle yenilenmeli 3 yıl falan.. Ondan önce de para harcıyorduk rezil haldeydik..
Hani Aziz Yıldırım bu yıl Euroleague'yi alalım sonra da küçülelim diye düşünüyor gibi geliyor bana, boşuna Ertuğrul Özkök'e hocaya teklif yaptım gençlerle oynayalım diye dememiştir.. Kupa gelseydi seneye bile yapabilirdi aynı şeyi..
Hala planlar yapıyor, yargıtay kararından sonra da bırakmaz..

Sent from my iPhone using Tapatalk.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 14:21:17 Gönderen: sandro12 »

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1280 : 25 Mayıs 2016, 14:47:49 »
Mobilden yazdığım için ekleyemiyorum twitter a wenmaaker duyumu düşmüş. Başka bir forumda gördüm
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1281 : 25 Mayıs 2016, 14:53:14 »
Obradoviç ile en öncelikle yenilenmeli 3 yıl falan.
Sent from my iPhone using Tapatalk.

Bu sene sonu itibariyle Obradoviç ile yeni bir sözleşme imzalanacağını sanmıyorum, adam zaten çok uzun vadeli sözleşmeler imzalamıyor, Pao'da da sürekli ikişer sene uzatarak bu kadar yıl kaldı.

Obradoviç biraz daha fazla para kazanmak için bizden ayrılıp CSKA'ya falan gidecek bir adam değil, yeter ki biz ona kafaya oynayabilecek bir takım için gerekli bütçeyi garanti edelim, her halükarda bizimle devam eder diye düşünüyorum.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1282 : 25 Mayıs 2016, 15:04:07 »
Wanamaker ı yazan hesap bi nevi sırpların mert genç i benim düşünceme göre troll duyumcu hesabı gibi geliyo bana, haa wanamaker ı beğenirim o ayrı konu gelsin isterim :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 15:37:33 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1283 : 25 Mayıs 2016, 16:37:11 »
cska obradovic'e uygun bir yer degil bence...taraftar yok...obra i yunanistan ve turkiye gibi atesli taraftarı olan takımlara kocluk etmeyi tercih eder...bir nebze ispanya...
italya liginde zaten cekisme yok..zzten milano'dan baska takım yok...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1284 : 25 Mayıs 2016, 21:27:54 »
Bogdan gidici gibi

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1285 : 25 Mayıs 2016, 21:36:39 »
F4 den beri yok ortalarda. Sadece laboral maçının uzatmalarında oynadı.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1286 : 25 Mayıs 2016, 21:52:53 »
Bogdanın hali sakatlıktan bence

Çevrimdışı umitrenan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1287 : 25 Mayıs 2016, 23:00:05 »
   Sadece benim düşüncemdir katılmamanızı anlayabiliyorum.Ricky-Barış-%50 Vesely gidecek gibi düşünüyorum.
   Olası NBA ayrılıkları (Vesely) olursa eğer Avrupa'da bu sene piyasasını yükseltmiş oyuncular yerine - Mindaugas haric-   
NBA'den çıkacak oyunculara yönelecektir Gherardini ile Obra (Udoh-Datome örnekleri gibi.)
    Kadro yazmak istemiyorum Obra ile Gherardini en iyisini bulacaktır.Bu seneki ruhu karakteri yakalayım da seneye tekrar o parkedeki ziyafete ortak olalım yeter.Dzanan-Mindaugas ve James Anderson transferlerinin bittiği söyleniyor.Vesely nin yerini sanmıyorum herhangi bir oyuncunun doldurabileceğini lakin Vesely için ayrılan bütçe ile gerçekten kaliteli bir ya da iki oyuncu alınabilecektir.Ayon ve Boban ismi geçmişti bir iki yerde.İkisini de istemiyorum şahsen.Vesely yerine kim gelsin derseniz bir tek Dwight Howard keser beni sanırım :) Takıma Türk oyuncu transfer edilmek istenirse Sinan,Cedi,Furkan Korkmaz,Enes Berkay dışında herhangi bir Türk oyuncuyu takımda görmek istemiyorum.

Gönül takımın korunup oturmayan parçaları değiştirmek ve de eklenecek birkaç genç oyuncu ile aynı tezahüratları yapmaktan yana.Bu sene yaşattıkları olağanüstü duygulardan sonra hep bizimle kalmalarını istiyorum birkaç isim hariç.

Yazıda da hep dediğim gibi Obra ve Gherardini işini bilir.Yine beklemediğimiz isimler gelecek ve yine tam yerin dibine sokacakken dumura uğrayacağız gibi geliyor :D
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 23:00:37 Gönderen: umitrenan »

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1288 : 26 Mayıs 2016, 11:01:50 »
Kuzminskas'ın bizi yarım adım öteye götürecek hangi özelliğinden dolayı takımda görmek istiyorsunuz? Çok iyi takım olduğumuzdan mıdır bilemiyorum ben kadronun içine koyuyorum düz bir oyuncu gibi geliyor. Tamam atlet, ayakları çabuk sayılır ama ? Kontratı bitmesi dışında bana pek bir artısı varmış gibi gelmiyor.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1289 : 26 Mayıs 2016, 11:29:59 »
Kuzminskas'ın bizi yarım adım öteye götürecek hangi özelliğinden dolayı takımda görmek istiyorsunuz? Çok iyi takım olduğumuzdan mıdır bilemiyorum ben kadronun içine koyuyorum düz bir oyuncu gibi geliyor. Tamam atlet, ayakları çabuk sayılır ama ? Kontratı bitmesi dışında bana pek bir artısı varmış gibi gelmiyor.

Abi ayni mantikta bugun Udoh u cikar takimdan, gecen seneyi unut,... bu sene takima Udoh geliyor dediginde 100 kisi cikar acaba yada olmaz diyen ...

Bizi tasiyacak oyuncu arandigini sanmiyorum... Tek bir oyuncuyla seviye atlanacagini da sanmiyorum ... Sonucta bu takimin kimligi bu degil, takim oyunuyla basariliyiz ...
3-4 pozisyonlarinda giden yok, bu anlamda kimsenin yerine bakilmiyor, bu nedenle kiyasa konusu da degil... rotasyona aliniyor, ki rotasyonu guclendirecegine katilmamak elde degil...

Bu takimin parcasi olabilecek ... takim savunmasi icinde ve takim oyununda yer alacak uygun oyunculara bakiyorlar....

Sonucta 2-3-4 pozisyonlarinda oynayabilen bir oyuncu ... arti tek basina mac almaya calismayan kendine oynamayan, top benim kimseye vermem demeyen bir oyuncu ... Sutu iyi, rebound u iyi, savunmasi fena degil... Atletik, genc ve her sene gelisen bir oyuncu ... bence bundan begeniliyor...

Daha iyisi de olabilir, daha kotusu de .... Ama gerek gecen sene, gerek bu sene Kuzminiskas ve Anderson la ilgilendi koc ve almaya calisti... Bu nedenle ozellikle gelsinler istiyorum, kafasinda bir oyun var, biz duzen var ... umarim gelirler ve izleriz ...