Kuzminskas'ın bizi yarım adım öteye götürecek hangi özelliğinden dolayı takımda görmek istiyorsunuz? Çok iyi takım olduğumuzdan mıdır bilemiyorum ben kadronun içine koyuyorum düz bir oyuncu gibi geliyor. Tamam atlet, ayakları çabuk sayılır ama ? Kontratı bitmesi dışında bana pek bir artısı varmış gibi gelmiyor.
Abi ayni mantikta bugun Udoh u cikar takimdan, gecen seneyi unut,... bu sene takima Udoh geliyor dediginde 100 kisi cikar acaba yada olmaz diyen ... 
Bizi tasiyacak oyuncu arandigini sanmiyorum... Tek bir oyuncuyla seviye atlanacagini da sanmiyorum ... Sonucta bu takimin kimligi bu degil, takim oyunuyla basariliyiz ...
3-4 pozisyonlarinda giden yok, bu anlamda kimsenin yerine bakilmiyor, bu nedenle kiyasa konusu da degil... rotasyona aliniyor, ki rotasyonu guclendirecegine katilmamak elde degil...
Bu takimin parcasi olabilecek ... takim savunmasi icinde ve takim oyununda yer alacak uygun oyunculara bakiyorlar.... 
Sonucta 2-3-4 pozisyonlarinda oynayabilen bir oyuncu ... arti tek basina mac almaya calismayan kendine oynamayan, top benim kimseye vermem demeyen bir oyuncu ... Sutu iyi, rebound u iyi, savunmasi fena degil... Atletik, genc ve her sene gelisen bir oyuncu ... bence bundan begeniliyor...
Daha iyisi de olabilir, daha kotusu de .... Ama gerek gecen sene, gerek bu sene Kuzminiskas ve Anderson la ilgilendi koc ve almaya calisti... Bu nedenle ozellikle gelsinler istiyorum, kafasinda bir oyun var, biz duzen var ... umarim gelirler ve izleriz ...