Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1480061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1485 : 06 Haziran 2016, 00:18:40 »
Hickman gidecek ve Anderson ve Kuzminskas gelecek herhalde. Bogdanovic (ruh hâli ne olacak bilmem) giderse de Wanamaker gelsin. Çıtayı özellikle Anderson bağlamında düşürmemek lazım. Kaliteli kısalar 30 maçlık Euroleague sezonunda çok önemli olacak. Yerli oyuncu takviyesi olur mu bilmiyorum da bir uzun bulabilsek özelikle lig rotasyonu için iyi olurdu.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2016, 00:21:30 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1486 : 06 Haziran 2016, 13:18:30 »
Valla eğer beni dövmeyecekseniz ben Cemal Nalga'ya fitim yerli uzun olarak...Furkan Aldemir'den sonra kısalara en iyi perde yapan ve ikili oyun bitiren o..Hatta Furkan'dan daha iyi bitirir...Sertlik de katar savunmaya...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1487 : 06 Haziran 2016, 13:42:48 »
Valla eğer beni dövmeyecekseniz ben Cemal Nalga'ya fitim yerli uzun olarak...Furkan Aldemir'den sonra kısalara en iyi perde yapan ve ikili oyun bitiren o..Hatta Furkan'dan daha iyi bitirir...Sertlik de katar savunmaya...

Abi, senden beklemezdim :(

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1488 : 06 Haziran 2016, 13:49:42 »

Elbette düşüncenize saygı duyarım.

Fakat şöyle bir düşünüyorum da, Cemal Nalga ve Fenarbehçe! bir birine hiç uyumlu durmuyor :)
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1489 : 06 Haziran 2016, 14:52:23 »
Aynı cümle içinde bile olmamış bence :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1490 : 06 Haziran 2016, 15:22:36 »
Valla ne yapayım oyuncuyok işte Türkiye'de...Alternatifi 'center killer' Mutlu Demir...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1491 : 06 Haziran 2016, 15:22:54 »

Cesaretine hayranim :)

Ama katiliyorum 5-6 dakika oynayip katki verecek bir kac turk uzundan biri ... bak sen vurdun ben oldureyim;

Deniz Kilicli-Cemal Nalga-Ermal Kurtoglu-Orhan Hacieva-Samet Geyik

Isteyen kizsin ama ... 3-5 dakika oynayip katki verir bu isimler ... En uymayani Ermal olur yavas oldugundan .... Ama oda sert uzunlara karsi iyi olabilir ...
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2016, 15:23:38 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1492 : 06 Haziran 2016, 15:25:54 »
Abi yok Tr'de alternatif...Semih-Oğuz zaten olmaz..Furkan Aldemir bilmiyorum Şahenk kıyak yapar bize kiralar mı?
Ama kalanlar bunlar işte..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1493 : 06 Haziran 2016, 15:57:54 »
Abi yok Tr'de alternatif...Semih-Oğuz zaten olmaz..Furkan Aldemir bilmiyorum Şahenk kıyak yapar bize kiralar mı?
Ama kalanlar bunlar işte..
Hocam Slukas dan inanılmaz umitliydik.Bana kalırsa 5-6 macı gecmez cok buyuk katkı verdigi mac Sergiolar Llull-Rodriquez, Teo-Colo hatta Granger-Huertel i gorunce bizim oyunun liderligini ustlenip,beyin benim diyecek ,saha gorusu ust duzey, asistleri,pasları muntazam bir guarda ihtiyacımız var mı?Ne dersin?
Misal CSKA macında o hızlı top cevrimeler,saha gorusu,asistler Teo-Colo beni cok etkilemisti.Bizde guardlar da o saha gorusu yok gibi geliyor.Topu ezen,top kaybı yapan kısalarımız var.Bir Diamanditis tarzı bir guard olsa isterdim acıkcası Dixon yurekli,cok skorer ama saha yonetimi kısmı bana eksik gibi geliyor.Ben Sloukas ın 5-6 macta gosterdigi perf. 25-30 macta bekliyordum mesela...

Bir de 12 kisi desen 8-4 yabancı yerli ya da maksimum 9-3 olması lazım yerli 3-4 oyuncu kimi bulabiliriz?Ayrıca ısrarla,inatla AY Obradovic'e takması cok canımı sıkıyor.Devamlı CSKA ya elendik,KSK ya elendik deyip duruyor.Efes ile oynuyoruz biz 8 onlar 11 kisilik rotasyon kullanıyor.Barıs Hersek de bir insan bu kadar mı etkisiz olur.Topa degmeden sezon bitti.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1494 : 06 Haziran 2016, 16:42:06 »
Hocam Slukas dan inanılmaz umitliydik.Bana kalırsa 5-6 macı gecmez cok buyuk katkı verdigi mac Sergiolar Llull-Rodriquez, Teo-Colo ha.......

Abi ne Huertel i .... lutfen ya ... kesinlikle kiyaslanmaz .... Huertel takim duzenini bozan adam ...

Geldigi sene Efes icin final 4 denirken 8 goremedi onun bencil oyunu ve savunma zaafi yuzunden....

Sloukas takim duzeninin icinde katki veren oyuncu ve bence bu sene onemli yerlerde katki verdi ... Sakatliklara ragmen iyi bir sezon gecirdi ...

Biraz sabir lutfen.... seneye daha da iyi yere gelecegine eminim...

Bahsi gecen Teo nun kicina teneke baglayip kovalayacaklardi neredeyse gecen sene.... Soylenmedik laf birakmadilar ... ilk senesi de aman aman gecmedi... Bazi oyunculara zaman tanimaya deger
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1495 : 06 Haziran 2016, 16:54:27 »
aynı Teo 1 saniye farkla kral oldu...O hr olmasa bugün CSKA'dan kovulmuştu muhtemel...abi bizim combo bir guarda ihtiyacımız var sanki..James Anderson gibi...topu eline aldığında kendi şutunu yaratacak, atacak..kalanı Sloukas da bobi de halleder...
Sloukas gerektiği yerde katkıyı verdi bence...Final serisinde de böyle gitmez elbet...

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #1496 : 07 Haziran 2016, 01:45:09 »
yıllardır her sene şu combo gard muhabbeti dönüp duruyor solomon'dan beri, bence oynadığımız sisteme uygun deği,l dixon oyundayken bogdan takımın asist yükünü çekerken, sloukas oyuna girip asist geliştirirken melih ve datome skorer olarak öne çıkıyor, ha illa da alacaksak Darius Adams'ı alalım zaten avrupada başka yok.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1497 : 07 Haziran 2016, 09:59:46 »
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kulübün hafta sonu gerçekleşen mali genel kurulunda 'Kadroyu koruyacağız. 1 ya da 2 takviye yapabiliriz" açıklamasında bulunması transfer borsasında büyük yankı uyandırdı.

Yıldırım'ın bu sözleri sonrası İspanya'da Unicaja Malaga'da forma giyen Litvanyalı yıldız Mindaugas Kuzminskas’ın ismi yeniden Sarı - Lacivertli kulüp ile anılmaya başlandı.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre gelecek sezon bütçeyi kısarak Euroleague yerine Eurocup'ta mücadele edecek Malaga'da Kuzminskas tamamlanan sözleşmesini uzatmayacak. Litvanyalı forvetin Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı öne sürülürken yıldız oyuncunun geçen ay menajer Alex Raskovic ile çalışmaya başlaması da transfer iddialarını güçlendirdi.

Alex Raskovic'in Fenerbahçe'de başta koç Obradovic olmak üzere Bogdan Bogdanovic ve Jan Vesely ile anlaşması bulunuyor.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1498 : 07 Haziran 2016, 11:32:10 »
Sloukas - Dixon - Kenan
Bogdan - Melih - Dzanan
Gigi - Kalinic - Egehan
Vesely - Kuzmi - Barış
Udoh - Antic - Ahmet Can

Hickman hariç kimse gitmezse, Kenan döner ve Dzanan+Kuzmi transferleri ile işi bitiririz. 15 kişilik bu kadro ile sorun yaşamayız.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1499 : 07 Haziran 2016, 11:35:35 »
Bir yerde de Mike James ismi geçiyor.