Abi yok Tr'de alternatif...Semih-Oğuz zaten olmaz..Furkan Aldemir bilmiyorum Şahenk kıyak yapar bize kiralar mı?
Ama kalanlar bunlar işte..
Hocam Slukas dan inanılmaz umitliydik.Bana kalırsa 5-6 macı gecmez cok buyuk katkı verdigi mac Sergiolar Llull-Rodriquez, Teo-Colo hatta Granger-Huertel i gorunce bizim oyunun liderligini ustlenip,beyin benim diyecek ,saha gorusu ust duzey, asistleri,pasları muntazam bir guarda ihtiyacımız var mı?Ne dersin?
Misal CSKA macında o hızlı top cevrimeler,saha gorusu,asistler Teo-Colo beni cok etkilemisti.Bizde guardlar da o saha gorusu yok gibi geliyor.Topu ezen,top kaybı yapan kısalarımız var.Bir Diamanditis tarzı bir guard olsa isterdim acıkcası Dixon yurekli,cok skorer ama saha yonetimi kısmı bana eksik gibi geliyor.Ben Sloukas ın 5-6 macta gosterdigi perf. 25-30 macta bekliyordum mesela...
Bir de 12 kisi desen 8-4 yabancı yerli ya da maksimum 9-3 olması lazım yerli 3-4 oyuncu kimi bulabiliriz?Ayrıca ısrarla,inatla AY Obradovic'e takması cok canımı sıkıyor.Devamlı CSKA ya elendik,KSK ya elendik deyip duruyor.Efes ile oynuyoruz biz 8 onlar 11 kisilik rotasyon kullanıyor.Barıs Hersek de bir insan bu kadar mı etkisiz olur.Topa degmeden sezon bitti.