Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1480017 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1500 : 07 Haziran 2016, 11:47:59 »
Mümkünse Kenan bir daha dönmesin. Tam kurtulmuşken yeniden çile çekmek istemiyorum.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1501 : 07 Haziran 2016, 11:49:32 »
Mümkünse Kenan bir daha dönmesin. Tam kurtulmuşken yeniden çile çekmek istemiyorum.

Ben acikcasi Berk'in yerine Kenan'i isterim.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1502 : 07 Haziran 2016, 11:53:39 »

Cile derken??? bizde cokta kotu sezon gecirmemisti ... zaten istemedigimiz icin degil sure almak icin gitti ...

Ha berk mi kenan mi bu ayri konu ama .... bu sabahin etkisi midir nedir ... bu sabah 3. kez bence hakedilmemis yorum geldi bir oyuncuya ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1503 : 07 Haziran 2016, 11:54:37 »
Ben acikcasi Berk'in yerine Kenan'i isterim.

Kenan'ı hiç bir şekilde istemem. Adama önyargım yok ancak yetenekli olduğunu düşünmüyorum. Obra da düşünmedi ki Berk'i tercih etti. Şimdi Karşıyakada şöyle süre aldı böyle istatistik yaptı denebilir. Karşıyaka ile Fenerbahçe'de oynamak arasındaki farkı Barış'ta da görüyoruz. Bir de zaten Kenan'ı iki yıl izledik canlı gözle bu formada. Yeterince şans buldu ve şansını kullanamadı. Umarım Obra geri çağırmaz.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1504 : 07 Haziran 2016, 11:58:13 »
Kenan'ı hiç bir şekilde istemem. Adama önyargım yok ancak yetenekli olduğunu düşünmüyorum. Obra da düşünmedi ki Berk'i tercih etti. Şimdi Karşıyakada şöyle süre aldı böyle istatistik yaptı denebilir. Karşıyaka ile Fenerbahçe'de oynamak arasındaki farkı Barış'ta da görüyoruz. Bir de zaten Kenan'ı iki yıl izledik canlı gözle bu formada. Yeterince şans buldu ve şansını kullanamadı. Umarım Obra geri çağırmaz.

Bence ikisinden de büyük oyuncu olmayacak ama Berk'in en azından heyecanlandıran bir oyun tarzı var. Kenan gibi no risk takılan, etliye sütlüye karışmam tadında basketbol oynamıyor. O yüzden Berk'i tercih ederim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1505 : 07 Haziran 2016, 12:03:55 »

Obradovic'in tercihi yonlendiren faktorleri tahmin etmek imkansiz.  Berk veya Kenan.  Zaten, kim olursa olsun, sezon boyunca fazla sure alamayacagi belli idi.  O yuzden, Kenan'i oyununu gelistirmesi adina Karsiyaka'ya gondermis olmasi da mumkun.  Neden bilmiyorum ama Berk sanki liselerarasi turnuvada forma giyen bir oyuncu gibi geliyor gozume. 
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2016, 12:11:34 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1506 : 07 Haziran 2016, 12:10:09 »
Mehmet Yağmur, Birkan ve Deniz Kılıçlı alınabilecek yerliler gibi görünüyor.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1507 : 07 Haziran 2016, 12:11:17 »
Tek özelliği yarı sahayı geçtikten sonra pas atmak olan Kenan'ın bu takımda artık işi yok bence. oysa o Gençler Avrupa Şampiyonası'nda izlerken heyecan vermişti ama sonra gelişme olmadı nedense. Berk de en fazla rotasyon oyuncusu olacak ama en azından guard gibi oynamaya çalışıyor, deniyor, içeri giriyor vb. Keşke şu aptal sınır olmasa da bunları düşünmesek. Futboldaki gibi olacak mı acaba bir gün?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #1508 : 07 Haziran 2016, 12:20:35 »
Cile derken??? bizde cokta kotu sezon gecirmemisti ... zaten istemedigimiz icin degil sure almak icin gitti ...

Ha berk mi kenan mi bu ayri konu ama .... bu sabahin etkisi midir nedir ... bu sabah 3. kez bence hakedilmemis yorum geldi bir oyuncuya ...

Kötü sezon görecedir. Ben şahsi fikrimi söyledim. Onun süre aldığı dakikalarda keyfim kaçıyordu. Kadroda düşünülse kalırdı. Bizim kalmasını isteyip de Kenan'ın gitmek istemesi düşüncesi inandırıcı değil. Obra'nın elinde gelişim gösteremiyorsa bir oyuncu şapkasını önüne koyup düşünmeli.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1509 : 07 Haziran 2016, 12:44:44 »
Kenan dönerse de sadece türk pasaportu olduğu ve gelecek sene maraton çok yoğun olacağı için döner.
Melih bence işte türk basketbolcunun max olanıdır. karakter olarak 10 numara , oynamadığı zaman dahi sorun etmeyecek ama her zaman girip elinden geleni yapacak , garip gairp triplere de girmeyecek ..

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #1510 : 07 Haziran 2016, 13:27:24 »
Bir yerde de Mike James ismi geçiyor.

aynen ben de duydum. aslı astarı ne acaba?
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1511 : 07 Haziran 2016, 13:29:59 »
Cem Kardeşe sormak lazım. Kuzmi tamam inşallah. Mike James gündemde mi? diye

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1512 : 07 Haziran 2016, 13:32:21 »
aynı Teo 1 saniye farkla kral oldu...O hr olmasa bugün CSKA'dan kovulmuştu muhtemel...abi bizim combo bir guarda ihtiyacımız var sanki..James Anderson gibi...topu eline aldığında kendi şutunu yaratacak, atacak..kalanı Sloukas da bobi de halleder...
Sloukas gerektiği yerde katkıyı verdi bence...Final serisinde de böyle gitmez elbet...
Abi bize combo lazım değil, mesele combo ise bizde kralı vardı. Andrew Goudelock  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1513 : 07 Haziran 2016, 13:40:06 »
Mehmet Yağmur, Birkan ve Deniz Kılıçlı alınabilecek yerliler gibi görünüyor.
Mehmet Yağmur 1+1 uzatmış
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1514 : 07 Haziran 2016, 14:11:53 »
Berk ile Kenan'dan biri takımda kalacaksa Berk derim. Berk 3 yaş daha genç ve ikisi de bu yıl süre alabildiğinde düzenli istatistik yaptı. Eminim ki Kenan burada ya da Berk KSK'da olsa pek istatistik farkı da olmazdı. Besim abi Berk'i topu elden veriyor diye eleştiriyor, bence de eksikleri var ama hala tavanına daha var gibi. Kenan bu yıl maksimumuna ulaştı bence.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon