Benim gibi 30 uzeri basket severlerden jason williams i bilmeyen yada hatirlamayan olamaz ... cok havali oyuncuydu, estetikti ama basarili olamamasinin nedeni nash veya kidd gibi oyuncularin yarisi kadar oyun kuruculuk vasfi yoktu ... basit oynayamiyordu ... her seyi cok havali yapmaya calisiyordu .... top kaybi yapti yapacak diyordun.... birde inanilmaz giriyordu pota altina ama top potaya girmiyordu son doneminde...
En son Cin de izledim ... olusu bile orteli katlar ....
Hatta bu sene bir gosteri maci vardi, youtube da var ... white magic... adam hala formunda....
Dedigim gibi 60 yasindaki williams la karsilastiracaksan bir degerlendirelim ama en ufak benzerlik yok .... yetenek 10 da biri top surme 20 de biri saha gorusu 5 te biri
Hehehehehe aynen hic olmazsa guardlarimiz bir nefes aliyor ....
Abicim yapma. Nasıl top sürmesi 10 da 1 yetenek 20 de 1 falan.
Ben bu konularda çok iyi olduğumu düşünüyorum
Bir oyuncunun 10 da 1 i top sürmesi demek Melih gibi Datome gibi oyun kurucu vasfı taşımayan oyuncular için olur.
Ortel in zaten yaptığı en iyi iş oyun zekasiyla yaptığı şık asistleri zaten.
Ortel kariyerinin hiç bir dönemi süper şutor yada süper savunmaci olmadı.
Ortel I bu seviyelere getiren oyun aklı zaten.
Tekrar ediyorum bana göre yetenek oyun görüşü olarak suan Avrupanın en iyisi ama diğer yapamadığı özellikler onu sürekli kötü etkiliyor.
Abi sen Ortel I eğer Efes dönemine göre kiyasliyorsan yaniliyorsun.
Laboral döneminde Ortel inanılmaz oynuyordu.
O kadar egolu kendini beğenen bir adam ki Ortel , Sırf Tony Parker var benim sürelerim düşer diye Fransa milli takımına reddini çekmiş bir adam. Düşün yani.
Abi akşam oruçtan sonra işin olmazsa aç Youtube sen Ortel in Laboral döneminde yaptığı asist video larına Bak. Jason Williams I görürsün o videolarda
Hem Obradovic ve Ivkovic gibi 2 kurt hocanın istediği oyuncu kötü olamaz. Ortel böyle bir adam işte.