Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1450013 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #300 : 29 Ocak 2016, 17:12:53 »
bülent kardeşim
ERceg ibnesinin menajeri Teodosiç'in menajeri yani Lostos
çok acayip zor bir adam . çok para istiyor. istediğim parayı alamazsam da oynamam diyor.
oynamaz ise bu sene Erceg kardeşimizi alsın bi tarafına soksun ;)

asil ibne lostos abi , bu herif kadar inatci baska bir menajer yoktur dunyada , avrupayi gectim.

misko en azindan kotu de olsa bir sekilde iteliyor efese dackaya falan , lostos gosterip elletmiyor.

bu arada clark ve erceg konusuluyorsa , erceg hic konusulmasin daha iyi , clark bence uyum saglarsa 20 dk'nin uzerinde sure alir.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #301 : 29 Ocak 2016, 17:13:26 »
aşilimiz 4 numara..ulan all star gecesinde konuştuk hocayla 4 numara sıkıntı, fenerbahçe'nin en zayıf yeri diye...hatta bu aşil örneğini verdiğimde güldü adam..langırt diye başımıza geld

Çevrimdışı yes

• Üye
« Yanıtla #302 : 29 Ocak 2016, 17:23:51 »
malaga maçından sonra 14 gün boşluk var, en azından sakatlıkların iki haftasını maç yapmadan geçireceğiz. top 16'nın ikinci yarısında antic'ten katkı alırız da sloukas'ın işi zor. top 8'e sağlam girsin yeterli.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #303 : 29 Ocak 2016, 17:29:28 »
malaga maçından sonra 14 gün boşluk var, en azından sakatlıkların iki haftasını maç yapmadan geçireceğiz. top 16'nın ikinci yarısında antic'ten katkı alırız da sloukas'ın işi zor. top 8'e sağlam girsin yeterli.

Öyle ama efes de malaga da kritik maçlar..Hele malaga..adamlar köpekbalığı gibi saldırıyor hücum ribaundlarına...Vesely'nin de sakatlığı var..elde tek sağlam uzun Ekpe..

Çevrimdışı yes

• Üye
« Yanıtla #304 : 29 Ocak 2016, 17:35:17 »
Öyle ama efes de malaga da kritik maçlar..Hele malaga..adamlar köpekbalığı gibi saldırıyor hücum ribaundlarına...Vesely'nin de sakatlığı var..elde tek sağlam uzun Ekpe..

Adam alsak bile bu iki maçta oynayamayacak diye biliyorum, mecburen takım içinden çözüm üreteceğiz. Kalinic - Barış - Datome üçlüsüne Antic'in aldığı süreyi paylaştırarak iki maçı geçeriz. Belki Kalinic kendisini 4 numarada bulur ya da çok olası görünmese de Barış'tan sürpriz bir performans gelir :) Allah başka sakatlık vermesin.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #305 : 29 Ocak 2016, 17:49:49 »
büyük konuşamayım ama iç sahada Malaga'yı mala bağlarız.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #306 : 29 Ocak 2016, 17:51:43 »
ben 1 hafta diye biliyordum ama bu 2 haftalık araya işin açıkcası çok sevindim :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #307 : 29 Ocak 2016, 18:53:54 »
ben 1 hafta diye biliyordum ama bu 2 haftalık araya işin açıkcası çok sevindim :)

11 şubat'taki malaga maçından sonraki pao deplasmanı 25'inde de 14 gün var...ama sorun antic'in dönüş tarihi değil ki, zaten var olan problem..bakalım ne yapacaklar

Çevrimdışı GoFBahceGo

• Üye
« Yanıtla #308 : 29 Ocak 2016, 19:28:19 »
RenkLerim
Twitter da
Earl Clark haberleri var.
Bilgisi olan var mı?

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #309 : 29 Ocak 2016, 21:19:58 »
RenkLerim
Twitter da
Earl Clark haberleri var.
Bilgisi olan var mı?

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

internet siteleri yazmış, daha önce konuşulan bir isim

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #310 : 30 Ocak 2016, 13:58:41 »
20 milyon dolar açık varmıs  erkek basketboldan bu sezon. Yok mu düzgün bir sponsor ? 

Kaynak :Fb tv Aziz Yildirim

Yani transfer yapmayacak gibiler :(

SM-G925F cihazımdan gönderildi
« Son Düzenleme: 30 Ocak 2016, 13:59:10 Gönderen: exex »

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #311 : 30 Ocak 2016, 14:03:58 »
20 milyon dolar açık varmıs  erkek basketboldan bu sezon. Yok mu düzgün bir sponsor ? 

basketdargisi sitesinde bi röpörtaj vardı ömer onana sormuslar transferi de yapmayacagız demiş. özel haber diye yayınlamışlar.

anlaşılan barış melih ve gencler biraz elini taşın altına sokacak. kendilerine bence güzel bir şans dogdu. bunu iyi degerlendiremezlerse zaten seneye ne yapacagız cok merak ediyorum yerli konusunda...
goodbye jules we never forget U!!

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #312 : 30 Ocak 2016, 14:05:52 »
Futboldan açık ne kadarmış acaba,bi de onu söylesinler!

Çevrimdışı yes

• Üye
« Yanıtla #313 : 30 Ocak 2016, 16:43:52 »

mümkün değil böyle bir rakam. devlete amatör şubelere destek için blöf yapacağım derken yüksekten uçuyor.

kombine fiyatlarını neredeyse ikiye katladılar, ülker hala destekliyor. digiturk'ten de iyi kötü para geliyordur. deplasman yolculukları thy sponsorluğunda zaten. bu şartlar altığında nasıl 20 milyon $ zarar edilir aklım almıyor.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #314 : 30 Ocak 2016, 18:57:59 »
mümkün değil böyle bir rakam. devlete amatör şubelere destek için blöf yapacağım derken yüksekten uçuyor.

kombine fiyatlarını neredeyse ikiye katladılar, ülker hala destekliyor. digiturk'ten de iyi kötü para geliyordur. deplasman yolculukları thy sponsorluğunda zaten. bu şartlar altığında nasıl 20 milyon $ zarar edilir aklım almıyor.

Dediklerinize ben de katılıyorum . Bence bahsettiği 20 milyon dolar gider. Daha makul görülüyor böylesi.