Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1450062 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #315 : 30 Ocak 2016, 20:04:09 »
İki gün keyifli yaşayalım ... Durmadan keyfimizi kaçıracak açıklamalar yapılıyor ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #316 : 30 Ocak 2016, 23:57:44 »
Yada bütçe 25 falan en fazla  5 lira ülker verdi desek  kombine dahil  20 açık olmaz. kadroda 25 den fazla değildir zaten :D

kafam basmadı :D :D

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #317 : 31 Ocak 2016, 14:09:50 »
Hasta fenerli Ferit Şahenk, ki kendisi ile konuşma fırsatı bulmuştum hasta fenerli ve "Fenerbahçe'de başkanlık hayalim" demişti.Daçka'ya sponsor olacağına gel hayalini kurduğun takıma sponsor ol, mutluluğu uzaklarda arama.
Fenerbahçe Ülker'den sonra Fenerbahce Doğuş olabilirdi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #318 : 31 Ocak 2016, 14:49:13 »
Dostlar foruma siyaset sokmayalım lütfen
 bu forumu da yüzlerce okuyan onlarca yazan insan var
Türk kürt Laz Çerkez göçmen
AKP li, MHP li CHP li Vs Vs
Teşekkürler

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #319 : 31 Ocak 2016, 17:28:59 »
Hasta fenerli Ferit Şahenk, ki kendisi ile konuşma fırsatı bulmuştum hasta fenerli ve "Fenerbahçe'de başkanlık hayalim" demişti.Daçka'ya sponsor olacağına gel hayalini kurduğun takıma sponsor ol, mutluluğu uzaklarda arama.
Fenerbahçe Ülker'den sonra Fenerbahce Doğuş olabilirdi.

hocam oraya yatirdig paranin yarisini bize versin
onlara 5-6 m luk bütce yeter :D

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #320 : 01 Şubat 2016, 13:30:33 »
Dostlar foruma siyaset sokmayalım lütfen
 bu forumu da yüzlerce okuyan onlarca yazan insan var
Türk kürt Laz Çerkez göçmen
AKP li, MHP li CHP li Vs Vs
Teşekkürler
Sanırım benim yazdığım ileti üzerine söylediniz.Ferit bey ile ilgili söylediğim şeyin siyaset olduğunu düşünmemiştim ama hassasiyetinizi anlıyorum.Bu forumu seviyorum bu yüzden bu konuda dikkatli davranırım.
Ama yinede başkanın şubede açık var demesinden sonra insan kızıyor.Özellikle bütçe yüzünden hoca'nın gelecek yıldan sonra gitmesinden ürküyorum.Obra'sız boşa geçen yıllarımız olmuş.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #321 : 01 Şubat 2016, 13:31:21 »
Sanırım benim yazdığım ileti üzerine söylediniz.Ferit bey ile ilgili söylediğim şeyin siyaset olduğunu düşünmemiştim ama hassasiyetinizi anlıyorum.Bu forumu seviyorum bu yüzden bu konuda dikkatli davranırım.
Ama yinede başkanın şubede açık var demesinden sonra insan kızıyor.Özellikle bütçe yüzünden hoca'nın gelecek yıldan sonra gitmesinden ürküyorum.Obra'sız boşa geçen yıllarımız olmuş.

Yok dostum seninle alakası yok , senden sonra bi alıntı geldi ben sildim , ..

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #322 : 01 Şubat 2016, 13:41:23 »

Ben yazmıştım Ferit Şahenkle klübümüzün kafalarının farklılığı konusunda

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #323 : 01 Şubat 2016, 14:06:22 »
Vallaha emniyet subabi babında bence top 8 öncesi en azından 1 tane kısa sureli tecrübeli avrupalı uzun 4 numara alacagimizi düşünüyorum isleri riske atmamak için top 8 ve f 4 öncesi..
Su arada bu adamı alirmiyiz 3 hafta icerisinde bilemiyorum..olursa büyük fırsat transferi olur...ama top 16 sonunda çok oyuncu boşa çıkabilir avrupada elenen takımlar artacak.o vakit beklenebilir...
Ama ben amerikalı alacağını sanmıyorum hocanın...
Daha çok tecrübesiyle katkı verecek 9.yabancı olan dış sutu kuvvetli bir avrupalı alınabilir..

Caktirmayin davayı ama sanikidze, kaimakoglu falan tarzı bir adam bile is görebilir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #324 : 01 Şubat 2016, 14:11:52 »
Vallaha emniyet subabi babında bence top 8 öncesi en azından 1 tane kısa sureli tecrübeli avrupalı uzun 4 numara alacagimizi düşünüyorum isleri riske atmamak için top 8 ve f 4 öncesi..
Su arada bu adamı alirmiyiz 3 hafta icerisinde bilemiyorum..olursa büyük fırsat transferi olur...ama top 16 sonunda çok oyuncu boşa çıkabilir avrupada elenen takımlar artacak.o vakit beklenebilir...
Ama ben amerikalı alacağını sanmıyorum hocanın...
Daha çok tecrübesiyle katkı verecek 9.yabancı olan dış sutu kuvvetli bir avrupalı alınabilir..

Caktirmayin davayı ama sanikidze, kaimakoglu falan tarzı bir adam bile is görebilir.

YILMAZ abi .. nasılsın iyi misin?
Kazan Kaymakoğlu'nu sence bırakır mı ? ayrıca Kaymak ile Sanikidzeyi aynı cümlede kullandın ayıp ettin..

euroleague de top 16 da herhangi bir takımın formasını giyen oyuncu o sezon bitene kadar başka bir takımın formasını giyemez.....

• Üye
« Yanıtla #325 : 01 Şubat 2016, 15:26:59 »
Kazan Kaymakoğlu'nu sence bırakır mı ? ayrıca Kaymak ile Sanikidzeyi aynı cümlede kullandın ayıp ettin..

euroleague de top 16 da herhangi bir takımın formasını giyen oyuncu o sezon bitene kadar başka bir takımın formasını giyemez.....
Sanikidze ve kaimakoglu nu kalite olarak değil , ayni tarz oyuncu oldukları için yazdım..dış sutu olan 4 numaralar..kaimakoglunu kazan bırakmaz tabi..nasıl oyuncu profili gerekliyse onu yazdim.gonul ister ki moerman olsun dimi:)))
Zaten kastim el den elenen takımlar değil, Eurocup tan ve eurochallenge dan elenen takımlar için söylüyorum.

• Üye
« Yanıtla #326 : 01 Şubat 2016, 15:42:35 »
Sizce hoca novgrorod eklenirse mahalbasici ister mi? Esasında fena alternatif olmaz..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #327 : 01 Şubat 2016, 16:04:45 »
Abi udoh veysel varken mahalbasic gibi oyuncular bize bi katkısı olmaz ki illa adam alacaksan daha bi 4 numara almak gerekir bence

Çevrimdışı yes

• Üye
« Yanıtla #328 : 01 Şubat 2016, 16:17:42 »

Abi Kaymakoğlu'nun gelmesi için senin geçen sene Zisis gelmeden önce yazdığın senaryodan bir tane de Kaymak için yazman gerek. Başka türlü bırakmazlar :)

Aha aradım buldum :D

Alıntı
Tosuncuk Italyan koç Andrea Trinchieri (47) Unics Kazan takımı için  2014/2015 sezo planlamasını yaparken Zisis ile mutlaka tekrar anlaşılmasını istedi. Hatta tosuncuk planı Siena günlerinde olduğu gibi Zisis ve Bo yu beraber kullanmaktı. Hatta Kazan takımının Bo ile bir ön anlaşma yaptığı dedikodusu herkes tarafından biliniyordu.
Zisis ile.1 senelik daha kontrat uzatan Kazan takımında süpriz bir şekilde italyan koç Trinchieri yollar ayrıldı..

Unics Kazan takımının yeni koçu eski Panathinaikos lu Pedoulakis olmuştu.  Zisis italyan Trinchieri'nin gitmesine.ciddi anlamda bozulur. Soğuk rusya gunlerinden beraber pizza yiyen ikilinin arası çok iyidir.
Pedoulakis ile.Zisis arası ise Yunanistan zamanlarında ki ince bir sıkıntıdan dolayı bozulmustur. Zisis Aek da oynarken Pedo'nun kızını götürdüğü söylenir. Arada büyük husumet varken bu ikilinin beraber çalışması pek olağan görünmüyor.

Zisis 2005.senesinde kendisini Benetton'a transfer eden Gherardini 'the unakıtan ' a telefon açar ve sıkıntılı durumdan bahseder. Zisis Obradovic'in beğendiği bir oyun kurucudur.
Sözleşme sıkıntısı asilabilir ise.Zisis ile 1 senelik kontrat imzalayacağız...

Hayırlısı olsun şimdiden.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #329 : 01 Şubat 2016, 17:03:40 »
sana bi hikaye yazayım ...

sene 1988. aylardan ocak .. karlı bir gün dünyaya gelen Earl Clark isimli bebek o günlerden basketbolcu olacağı belliydi. normal bebeklere göre daha uzun olan bebeği hemen basketbol topu ile tanıştırdılar.
ilk orta lise derken boy oldu 2.06.. lousville kolejine giden bu genç kardeşimiz 2009 drafında 14ncü sıradan seçildi...
daha sonraki yıllarda bir türlü istediği formu yakalayamadı Earl Clark .. en iyi senesini 2013 senesinde Lakers ile geçiren oyuncu o sene 7.3 sayı 5.1 rib 1.1 asist ortalamaları ile geçirdi. fakat şansızlığı LAkers imparatorluğunun çöküş yıllarında denk gelmesiydi. Oyuncu öğütme fabrikasına dönüşen koskoca Lakers bir genci daha yemişti :(
gel zaman git zaman ordan oraya takaslanan Earl en sonunuda kendini D-League de buldu. D adı : Development .. yani geliştirme
ama D ye giden herhanbi bir oyuncunun hele ki amerikalı oyuncunun kendisini geliştirme ihtimali Murat Kaya'nın bayan basketbol izlerken küfür etmeme ihtimali kadar düşüktür.
Manageri ile konuşan Earl '' ya JOhn ben çok sıkıldım bu D league'den . çok güzel istatistik kasıyoruz ama kendimi geliştiremiyorum, ara sıra Ekpe ile sohbet ediyoruz onun yüzünden Euroleague izlemeye başladım , hem bu Ekpe inanılmaz işler yapıyor hem de oynadığı takımda değişik bir hoca var. araştırdım Avrupa2nın en iyisiymiş , hatta GRep Popoviç zamanında Zeljko 'dan setler alıyormuş , bu adamla ben de çalışmak istemiyorum '' demiş...
sonra şubat ayının ilk günü  Earl menageri Jhon bir gün Gherardini'yi aramış
Jhon :'' hello Gher how r you
Gher : oooo jhon i am fine we are good . we are fucking all europe and türkish league ,we are ok  what about you ?
Jhon : i am goo too my friedn, i know everything about Fenerbahçe , your team is better than D-League , and if you wanna Earl Wanna come to you be part of team .. and there is a crayz fan who ise Yılmaz vangourd likes him very much . Yılmaz is a boy crazy boy he always write roster of a team ..

bu sohbet sonrası Zeljko'nun da fikrini alan Gherardini resi Earl kardeşimizi, 100 bin usd + akbil + yemek için ticket karşılığında 9ncu yabancı olarak kadromuza katar.
hayırlı uğurlu olsun

« Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 17:04:13 Gönderen: Cem Ağrak »