Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1451032 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #420 : 12 Şubat 2016, 14:44:35 »
bütçede hiç para yok :(
bence transfer zor kardeşim ama dün akşamdan sonra bi değişiklik olur mu bilemiyorum

Çevrimdışı masiva

• Üye
« Yanıtla #421 : 12 Şubat 2016, 14:50:49 »
ergin atamanın yoluna basvurmadıgı için mi bu durum böyle maç mı kaybetmeliyiz ? Battı denilen takımlar transfer yapabiliyorken biz bu dar rotasyonda tranfer yapmama bahanesi olarak butçe yok diyoruz olacak iş değil bu koç bu organızasyonun kalitesine ayıp ediliyor
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 14:51:23 Gönderen: masiva »
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
« Yanıtla #422 : 12 Şubat 2016, 15:08:55 »
ergin atamanın yoluna basvurmadıgı için mi bu durum böyle maç mı kaybetmeliyiz ? Battı denilen takımlar transfer yapabiliyorken biz bu dar rotasyonda tranfer yapmama bahanesi olarak butçe yok diyoruz olacak iş değil bu koç bu organızasyonun kalitesine ayıp ediliyor

Ergin Ataman, 6 aylık getirdiği oyuncuları 3 ay oynatıp kuruş para vermeden xtir eden bir menfaat çetesi başıdır
Fenerbahçe Avrupa'nın elit bir takımı olarak Ergin Ataman çingenelikleri yapmayacak kadar kaliteli bir yapıya sahiptir.
Bütçe de yoksa yoktur, sezon başında da Goudelock-Bjelica yerine bu adamlar mı sayı atacak diyorduk. Koç hepimizin klavyesini şu ana dek lavaboya soktu. Sokmaya da devam eder

Ömer Faruk olayı da çaresizlik değil, koçu ve takımı biraz daha motive edecek bir olaydır. Kaybeden Ömer Faruktur

selametle
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #423 : 12 Şubat 2016, 15:10:45 »
yerli transfer sezonu bitti mi bu arada?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #424 : 12 Şubat 2016, 15:11:13 »
Ergin Ataman, 6 aylık getirdiği oyuncuları 3 ay oynatıp kuruş para vermeden xtir eden bir menfaat çetesi başıdır
Fenerbahçe Avrupa'nın elit bir takımı olarak Ergin Ataman çingenelikleri yapmayacak kadar kaliteli bir yapıya sahiptir.
Bütçe de yoksa yoktur, sezon başında da Goudelock-Bjelica yerine bu adamlar mı sayı atacak diyorduk. Koç hepimizin klavyesini şu ana dek lavaboya soktu. Sokmaya da devam eder

Ömer Faruk olayı da çaresizlik değil, koçu ve takımı biraz daha motive edecek bir olaydır. Kaybeden Ömer Faruktur

selametle

ergin atamana hakaret eden laf sokan herkes çok değerlidir.
bu forumun en güzel taraflarından bir tanesi budur.
biz '' göte göt deriz.'' Fenerbahçelilik bunu gerektirir..
:) ;)

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #425 : 12 Şubat 2016, 15:23:40 »
bence transfer yapilmamali zaten para da yok
Antic gelene kadar Kalinic-Datome reis idare ile ederiz

Ömer de zaten bir kac haftadir formayi göremiyordu,
kaybeden biz degil Ömer oldu

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #426 : 12 Şubat 2016, 15:26:42 »
dostum belki fazla iyimserim ama şöyle düşünüyorum..
sonuçta sezon başı itibariyle bir çok yeni oyuncusu olan ve sistemi tam oturmayan bir takımdık. şimdi ise 5 ayda inanılmaz bir seviyeye geldik , ve şu andaki oyun düzenimizde Melih gibi bir şutör de çok katkı verebilir ve veriyor da zaten  (  artık hareketli şut da sokuyor ) ama o devamlılık sorununu halletmek için 4 5 maç daha izlemek ondan sonra konuşmak daha sağlıklı olacaktır.

O da işte Melih'in kendisinde bitiyor. Her zaman kendisini hazır tutmalı. Kaç yıl oldu bize geleli. Gençlerin arasında çok net olgun bir abi gibi duruyor. Son maçlarda da takımın ana rotasyon oyuncularından dikkat ediyorum fazlasıyla taktir alıyor. Hep böyle devam eder umarım.
Esasında baktığın zaman takımların çoğunda ana rolü şutör olan bir isim var
Barca-Oleson
Real-Carrol
Oli-Lojeski
Efes-Diebler gibi

Bizde de Melih o rolü üstleniyor şu an.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #427 : 12 Şubat 2016, 15:29:05 »
O da işte Melih'in kendisinde bitiyor. Her zaman kendisini hazır tutmalı. Kaç yıl oldu bize geleli. Gençlerin arasında çok net olgun bir abi gibi duruyor. Son maçlarda da takımın ana rotasyon oyuncularından dikkat ediyorum fazlasıyla taktir alıyor. Hep böyle devam eder umarım.
Esasında baktığın zaman takımların çoğunda ana rolü şutör olan bir isim var
Barca-Oleson
Real-Carrol
Oli-Lojeski
Efes-Diebler gibi

Bizde de Melih o rolü üstleniyor şu an.

Abi o yazdığın isimler 32 yaş ortalamasında ve iyi alt yapısı olan adamlar...

Melih daha 25 ve ilk defa iyi bir koçla çalışıyor.. Bunu unutamamak lazım..

Melih de maç aldı Efes gibi stresli bir maçı üstelik.
HaBaBaM GüM GüM GüM

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #428 : 12 Şubat 2016, 15:33:51 »
Emircan ile Ömer'i takas etsek ne güzel olurdu ? Biri Ivkovic'e diğeri Zeljko'muza yamuk yaptı. Ama eminim Emircan bize gelse salonu bile paspaslar gıkını çıkarmazdı...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #429 : 12 Şubat 2016, 16:45:26 »
ergin atamana hakaret eden laf sokan herkes çok değerlidir.
bu forumun en güzel taraflarından bir tanesi budur.
biz '' göte göt deriz.'' Fenerbahçelilik bunu gerektirir..
:) ;)
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 16:47:04 Gönderen: emindesouza »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #430 : 12 Şubat 2016, 16:47:05 »
Oğuz Euroleague’de oynayamaz ama.  Sadece ligde oynar.

Abi bildiğim kadarıyla Oğuz Euroleague'de oynayabilir. Top 16'da oynamış bir oyuncuyu alırsak oynatamıyoruz sanırım. Oğuz Euroleague'de bu sezon 3 maç oynamış, hepsi ilk tur maçı.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #431 : 12 Şubat 2016, 16:55:17 »
Abi bildiğim kadarıyla Oğuz Euroleague'de oynayabilir. Top 16'da oynamış bir oyuncuyu alırsak oynatamıyoruz sanırım. Oğuz Euroleague'de bu sezon 3 maç oynamış, hepsi ilk tur maçı.
TOP 16 DA oynadı diye benim aklımda kalmış kardeşim..
Zaten oynamasın :( :(
şu andaki sistemimizin de içine edebilir yani :(

Çevrimdışı HunterInTheNight

• Üye
« Yanıtla #432 : 12 Şubat 2016, 17:23:33 »

Top 16'da oynamış olsa bile Top 16'nın ikinci yarısında oynatabiliyoruz diye biliyorum ben. Yanlışsam daha doğru bilen biri düzeltsin lütfen.
Ancak bu saatten sonra Oğuz'dan bize pek hayır gelmez. Benim aklıma direk İzzet geldi. Bence düşünülebilir durumu nedir transfer olarak şu an tam bir bilgim yok.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #433 : 12 Şubat 2016, 17:26:07 »

Abim normal şartlarda ikisini de istemem ama illa transfer yapacaksak ve Cemal Nalga'ya kadar düşeceksek Oğuz gelsin daha iyi bence. :D

Ha bana kalsa 9. yabancı alıp Euroleague'de uzun rotasyonunu genişletirim. Belli ki ona da bütçe müsaade etmiyor. Bu yüzden transfer yapmadan yolumuza devam edelim derim. Türk oyuncu transferi gereksiz harcama olur bence.

Geçen sene ligde şampiyon olamamamız Final Four sonrası takımdaki gevşeme ve bazı yabancı oyuncuların -özellikle sakatlıktan çıkanların- performansındaki düşüş yüzünden oldu. Karşımızda da hazır ve odaklanmış bir Karşıyaka olunca elendik. Diyeceğim o ki geçen sene yerli oyuncu vardı da ne oldu? Uzun rotasyonunda Semih ve Oğuz vardı. Kenan ve Melih ciddi süre alıyordu, Emir vardı.

Dixon ve Melih böyle oynasın, takım böyle oynasın zaten ligi alırız bence. :D
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #434 : 12 Şubat 2016, 17:40:53 »
abi oğuzun bu takımda ciddi olarak işi yok. obranın bu savunma sisteminde oğuz gibi bir adam barınamaz. yoksa oğuz o kadar da kötü bir oyuncu olmadığı tezine katılıyorum.