Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1450489 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #390 : 08 Şubat 2016, 15:56:40 »
ek para harcamaya gerek yok..
Goudelock ile de 2 senelik kontrat yapmıştık ama çıkış maddesi koymuştuk... tabi o detayları bilmiyorduk..
başımızdaki adamlar salak değiller , hepsi bu işi çok iyi yapan tecrübeli adamlar..
Misal zaten Antic ile yapılan + 1 kontrat zaten tamamen bizim keyfimize bağlıu yani o + 1 i konuşmak bile gereksiz.
sonuçta 2 senelik kontrat imzaladık kendisi ile.. ama kontrat detaylarını şubedekiler hariç hiçbirimiz bilmiyoruz.
ben de Bülent gibi Antic kalsın isteyenlerdenim.. önüne bi 4 numara alınıp Antic'in tecrübesi ve karakterinden euroleague'de faydalanabiliriz.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #391 : 08 Şubat 2016, 16:11:19 »
İtiş kakışa girmesi, takıma abilik etmesi için bile finansal olarak uygunsa Antic kalmalı ama bir uzun daha lazım önümüzdeki sene için. Ya da Ömer büyük bir sıçrama yapacak.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #392 : 08 Şubat 2016, 16:14:34 »
ek para harcamaya gerek yok..
Goudelock ile de 2 senelik kontrat yapmıştık ama çıkış maddesi koymuştuk... tabi o detayları bilmiyorduk..
başımızdaki adamlar salak değiller , hepsi bu işi çok iyi yapan tecrübeli adamlar..
Misal zaten Antic ile yapılan + 1 kontrat zaten tamamen bizim keyfimize bağlıu yani o + 1 i konuşmak bile gereksiz.
sonuçta 2 senelik kontrat imzaladık kendisi ile.. ama kontrat detaylarını şubedekiler hariç hiçbirimiz bilmiyoruz.
ben de Bülent gibi Antic kalsın isteyenlerdenim.. önüne bi 4 numara alınıp Antic'in tecrübesi ve karakterinden euroleague'de faydalanabiliriz.

bu sene takviye olmayacagını dusunursek, bende seneye antic'in kalması ve hickman yerine alınacak yabancının ise 4 numarad akullanılması taraftarıyım..
kalinic'in en az 1 sezon daha kalacagını dusunuyorum..
ama kısalarda bir acık olacagı dusunulurse bunun yerli bir kısa ile doldurulması mantıklı hickman yerine...
malum uzun yok yerli piyasada..ama en azından 1-2 kısa oyuncu bulabiliriz belki yerli piyasadan..gozum sinan guler yada furkan korkmaz'da ama neyse..

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #393 : 08 Şubat 2016, 17:06:33 »
Şu takmda Nemanja Bjelicza olsa şimdiden Berlin bileti alır,kupayı da kaldıracağımızdan emin olarak giderdim,her yeri kapatır,tam ihtiyacımızın karşılığı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #394 : 08 Şubat 2016, 17:27:22 »
Biz Berlin biletini , eylül ayında aldık. Allah'a şükür ...
Allah bir aksilik vermezse de orada olacağız...

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #395 : 08 Şubat 2016, 17:29:50 »

İyiymiş👏

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #396 : 11 Şubat 2016, 21:58:09 »

benim otel bile hazır...şimdiden söylüyom..bookingden falan şimdiden yaptırın otelinizi ucuz ucuzyoksa Berlin'de nehir kenarında kalırsınız...gerçi watergate süper olaylı bir kulüpte var yakında...salon-kulüp rahat olur

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #397 : 11 Şubat 2016, 23:11:42 »
benim otel bile hazır...şimdiden söylüyom..bookingden falan şimdiden yaptırın otelinizi ucuz ucuzyoksa Berlin'de nehir kenarında kalırsınız...gerçi watergate süper olaylı bir kulüpte var yakında...salon-kulüp rahat olur
Biz de en azından ekran başında... https://www.youtube.com/watch?v=HLwGpCjGGUo

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #398 : 12 Şubat 2016, 00:43:03 »
abi otel de ayarladık ..

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
« Yanıtla #399 : 12 Şubat 2016, 10:18:33 »
Transfere pek sıcak bakmıyordum sırf Ömer Faruk süre alıp gelişsin Türk Basketboluna yeni bir yıldız katkısı verelim diye..Şu saatten sonra maddi gerekçeleri sunup pota altına Obradoviç'in istediği oyuncuyu almayan yönetim gelecek büyük başarıların önündeki en büyük engeldir..Aziz Başkan giderayak gelmesi muhtemel EL şampiyonluğunun önüne geçmez inşallah..

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #400 : 12 Şubat 2016, 10:22:36 »
YABANCI SAYISI meselesi yeniden tartışılmalı... Bu konuda şöyle bir topik açtık. Görüşleriniz önemli;

http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=1394.msg118516;topicseen#msg118516

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #401 : 12 Şubat 2016, 12:46:49 »
omer faruk agzıyla kus tutsa artık zor oynar...
belki 3-5 kus tutup ayaklarına yalvarır kapanırsa obra'nın, aralara biri girerse belki.ama sanmıyorum...cunku;

obra bu acıklamayı sezon sonuna bırakıp, en azından sahte bile olsa durumu idare edip rotasyonda gene yer verirdi buna..sezon sonu da hadi canım yoluna derdi..
herseyi goze alıp bugun bu acıklama yapıldıysa bu kadar sert, omer ın sansı yok....

kendi bilir, buyuk hata yapar...
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 13:02:54 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #402 : 12 Şubat 2016, 13:18:38 »
transfer delisi bir insan hiç değilim hiç de olmadım , takıma mevcut düzene her zaman inanan birisiyim.
ama Ömer bundan sonra %99 olmayacaktır.. Eğer Ömer de olmayacaksa Aziz baba bi bütçe yaratsın 200 300 neyse bi rotasyon rahatlatmak için uzun alalım. nefes alsın yeter moduna geldik :)
takım çok iyi uzunlar muhteşem ama Ömer de yoksa bi uzun bence almak lazım 8 10 dakika oynayacak bizim elemanlara nefes aldıracak bir arkadaş alabilsek çok iyi olur. türk alınacak uzun dahi yok ama kızmasın kimse cemal filan da gelse ses etmem şu anda :(

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #403 : 12 Şubat 2016, 13:32:37 »
oğuz savaş olmaz mı??

Çevrimdışı ObiCanKimobi01

• Üye
« Yanıtla #404 : 12 Şubat 2016, 13:35:23 »
Ömer olur da kadroya tekrar girerse taraftarlar çok soğuk karşılayacaktır korkarım. O psikolojiyle pek hayır gelmez. Yeni transfer olursa karakter olarak Zisis gibi uyumlu olmalı bence, bu takım kimyasını bozma riski göze alınmaya değmez.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk