Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1450186 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #360 : 06 Şubat 2016, 13:00:57 »
Ligtvde Euroleague programında Murat Murathanoğlu açıkladı.
Maç önü gherardini ile konuştuk şubede transfer yapacak bütçe yok şu an için,  mevcut kadromuz ile devam edeceğiz, Zeljko da takıma güveniyor şeklinde konuşmuş.  Biz de güveniyoruz, Allah başka dert vermesin, sakatlık vermesin antic ve sloukas da hazır şeklide biran önce dönsün.

Çevrimdışı Ereng.

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #361 : 06 Şubat 2016, 13:17:51 »
Ligtvde Euroleague programında Murat Murathanoğlu açıkladı.
Maç önü gherardini ile konuştuk şubede transfer yapacak bütçe yok şu an için,  mevcut kadromuz ile devam edeceğiz, Zeljko da takıma güveniyor şeklinde konuşmuş.  Biz de güveniyoruz, Allah başka dert vermesin, sakatlık vermesin antic ve sloukas da hazır şeklide biran önce dönsün.

Abi dün maç sonrası programda Ligtv'nin röportajında da koç net bir şekilde transfer olmayacak demişti . Zisis gibi bir piyango olmaz ise mevcut kadro ile gideceğiz inşallah Berlin'e :)

Çevrimdışı illegal

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #362 : 06 Şubat 2016, 18:30:33 »
Ben bütçeyle ilgili bir sıkıntının olduğunu düşünmüyorum. Koç istemiyor, zira sakatların dönüşü kısa ve takıma çok zarar vermeyeceğinden gerek yok. İstiyorum dese bizimkilerin iki edeceğini zannetmiyorum. Belkide önümüzdeki günlerde düşüncesi değişir ve transfer yapabiliriz.

Bence "transfere gerek var ama bütçe olmadığından yapamıyoruz" diyerek bazı algı ve düşüncelerin önüne geçilmeye çalışılıyor gibi. Zira son zamanlarda koçun da bazı röportajlarında sürekli ima ettiği gibi, özellikle Avrupa'da Fenerbahçe'ye karşı ciddi derecede oryantalist bir yaklaşım söz konusu. Enayiler Ülker Arena'ya gökten altın yağdığını, çeşmelerinden bal ve süt aktığını falan zannediyorlar. Az biraz saygıları var, o da koçun bize gelişinden sonra zaten. Yoksa onların gözünde biz bol bol parası olan, istediği transferleri yapabilen ama yürek ve ruhtan yoksun tipik bir Türk takımıyız. Mesela ufak bir örnek vereyim, bu sezonki Strasbourg mağlubiyetinden sonra bile maçla ilgili yorumlarda yabancılar tarafından "para her zaman galip gelemez!, yürek parayı yendi!" tarzı yorumlar yapılmıştı. İşte bu zihniyet ilerisi için bize ciddi sıkıntılar doğurabilir. Fakir! ama yürekli Olympiakos'un zengin ama ruhsuz CSKA ve Real'e karşı kazandığı şampiyonluklar herhalde ne demek isteğimi ziyadesiyle anlatır. Yani bütçe sıkıntısıyla ilgili verilen demeçlerin altındaki düşünce buysa ki koçun röportajlarında şakayla karışık söylediği sözlerden dolayı ben öyle düşünüyorum, gerçekten çok çok zekice bir strateji.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #363 : 06 Şubat 2016, 18:55:51 »
Ben bütçeyle ilgili bir sıkıntının olduğunu düşünmüyorum. Koç istemiyor, zira sakatların dönüşü kısa ve takıma çok zarar vermeyeceğinden gerek yok. İstiyorum dese bizimkilerin iki edeceğini zannetmiyorum. Belkide önümüzdeki günlerde düşüncesi değişir ve transfer yapabiliriz.

Bence "transfere gerek var ama bütçe olmadığından yapamıyoruz" diyerek bazı algı ve düşüncelerin önüne geçilmeye çalışılıyor gibi. Zira son zamanlarda koçun da bazı röportajlarında sürekli ima ettiği gibi, özellikle Avrupa'da Fenerbahçe'ye karşı ciddi derecede oryantalist bir yaklaşım söz konusu. Enayiler Ülker Arena'ya gökten altın yağdığını, çeşmelerinden bal ve süt aktığını falan zannediyorlar. Az biraz saygıları var, o da koçun bize gelişinden sonra zaten. Yoksa onların gözünde biz bol bol parası olan, istediği transferleri yapabilen ama yürek ve ruhtan yoksun tipik bir Türk takımıyız. Mesela ufak bir örnek vereyim, bu sezonki Strasbourg mağlubiyetinden sonra bile maçla ilgili yorumlarda yabancılar tarafından "para her zaman galip gelemez!, yürek parayı yendi!" tarzı yorumlar yapılmıştı. İşte bu zihniyet ilerisi için bize ciddi sıkıntılar doğurabilir. Fakir! ama yürekli Olympiakos'un zengin ama ruhsuz CSKA ve Real'e karşı kazandığı şampiyonluklar herhalde ne demek isteğimi ziyadesiyle anlatır. Yani bütçe sıkıntısıyla ilgili verilen demeçlerin altındaki düşünce buysa ki koçun röportajlarında şakayla karışık söylediği sözlerden dolayı ben öyle düşünüyorum, gerçekten çok çok zekice bir strateji.
Buna algı yönetimi, PR çalışması deniyor çok mantıklı bir teori olmuş. Sebep gerçekten bütçemizin olmaması bile olsa bu şekilde davranmak kamuoyunu arkamıza almak için güzel.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #364 : 06 Şubat 2016, 19:10:56 »
Şöyle bişey olabilir mi;gerardini bir kaç isimle görüşüyordur,transferi koçun he demesine veya seçimine hazır hale getirip tepside önüne sunacağı ana kadar kamuoyuna bu şekilde açıklanıyordur,
Olabilir mi,olsa keşke

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #365 : 06 Şubat 2016, 20:51:46 »
Para yok abi.  Boşuna hayali senaryolar üretmeyin.  Nefesinizi yormayın. Bize katkı vereceği düşünülen kalite isimler  misal vardır illa ama onlar da yüksek maliyeti ve 9 yabancı yüzünden olmaz.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #366 : 06 Şubat 2016, 21:13:10 »
Para yok abi.  Boşuna hayali senaryolar üretmeyin.  Nefesinizi yormayın. Bize katkı vereceği düşünülen kalite isimler  misal vardır illa ama onlar da yüksek maliyeti ve 9 yabancı yüzünden olmaz.

Haklısın,amaan bizimki de güzel bir hayal😉Herkese şerefe🍻

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #367 : 06 Şubat 2016, 21:22:53 »

ahhh.... bilmiyor muyuz... biliyoruz ama anlamıyoruz da .... en azından ben anlamıyorum....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #368 : 06 Şubat 2016, 21:24:58 »
Sakatlar hızlı dönsün
Yeni sakatlık olmasın diye dua edelim.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #369 : 06 Şubat 2016, 21:34:16 »
defalarca yazilmasina ragmen ( hatta yazilmasina bile gerek yok aslinda) surekli koc istemiyor o yuzden alinmiyor oyuncu deniyor.

biri 33 , digeri 35 dk oynamis vesely ve udoh'dan, udoh yazik konusamiyordu mac sonu.

tabi ki de butce yok, antic sakatlanmasa bile araniyordu uzun, 3-4 farkli kaynak clark dedi, erceg dedi.

hepsi mi salliyor ?

ne omer onan , ne MG ne de koc cikip butce yok o yuzden almiyoruz diyemez, kadro yeterli o yuzden almiyoruz der, demeliler de.

neyse en azindan Allah goruyor, eger o alamadigimiz 1 uzun yuzunden kotu bir sey olursa final fourda filan, kimse kocda suc aramasin.

suclu belli.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #370 : 06 Şubat 2016, 21:46:25 »
defalarca yazilmasina ragmen ( hatta yazilmasina bile gerek yok aslinda) surekli koc istemiyor o yuzden alinmiyor oyuncu deniyor.

biri 33 , digeri 35 dk oynamis vesely ve udoh'dan, udoh yazik konusamiyordu mac sonu.

tabi ki de butce yok, antic sakatlanmasa bile araniyordu uzun, 3-4 farkli kaynak clark dedi, erceg dedi.

hepsi mi salliyor ?

ne omer onan , ne MG ne de koc cikip butce yok o yuzden almiyoruz diyemez, kadro yeterli o yuzden almiyoruz der, demeliler de.

neyse en azindan Allah goruyor, eger o alamadigimiz 1 uzun yuzunden kotu bir sey olursa final fourda filan, kimse kocda suc aramasin.

suclu belli.

Tamamen katılıorum

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #371 : 06 Şubat 2016, 23:47:30 »
transfer yapilmasin
Allah korusun Zoric-Sekulic gibi cikar, takimi bozar :D
Allahin izniyle Antic 1-2 haftaya geri dönecek, Top 8 e kadar da eski formuna ulasir

sikinti yok.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #372 : 07 Şubat 2016, 02:13:54 »
Uzun rotasyonunda top 8 de bizi tekzorlayailecek tkm barcelona-ydı,o da elenecek çok büyük olasılıkla,iyi bi 4 ya da 4,2 gibi bi ttansfer takımın garantisi olur ama obra anladığım kadarıyla oyunculara güven vermek amacıyla bu gazı veriyor,yoksa eminim ki obra ömer faruk veya barış yerine birini elbette ister

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #373 : 07 Şubat 2016, 12:17:16 »
Vallaha öyle pr çalışması yapıyorlarsa bence de yapsınlar...zira bence hem pr yapıyoruz hemde cidden paranyok klupte..olsa bile transfer bir zengin yada yönetici fedakarlık yaparsa olacak...
Allah bize sezon sonu Diego 10 cine, emenike 11 İngiltereye satış şansı versin amin.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #374 : 07 Şubat 2016, 12:39:54 »
Amin