Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1450185 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #375 : 07 Şubat 2016, 12:43:55 »
Vallaha öyle pr çalışması yapıyorlarsa bence de yapsınlar...zira bence hem pr yapıyoruz hemde cidden paranyok klupte..olsa bile transfer bir zengin yada yönetici fedakarlık yaparsa olacak...
Allah bize sezon sonu Diego 10 cine, emenike 11 İngiltereye satış şansı versin amin.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslinda baskanin ilk senelerinde ortaya koydugu sistem iyiydi. Bazi Subeleri derneklere devretmisti.
Keske tekrar 1907 Fenerbahçe Derneği yonetimine gecse basket subesi .... bu durumda futbol dan daha az etkileniriz ...
Ve daha bagimsiz ve guclu bir yapimiz olabilir ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #376 : 07 Şubat 2016, 13:02:43 »
bu seneyi bir bitirelim de onumuzdeki sene bence cok degisik seyler olacak.

yeni ligden yayin parasi 4-4.5 milyon euro gibi olur en az, galibiyet primleri falan da olursa 5 milyon euro tertemiz.

Fenerbahce "dogus" oluruz belki , kimbilir.. Ibrahim Kutluay'da olmasi gereken yere , evine doner.

Obradovic oldugu muddetce sampiyonlugun en buyuk adayi yine biz olacagiz.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #377 : 07 Şubat 2016, 14:40:50 »
Obradovic öncesi ve sonrasi istatistik Ntvspor da gösterildi
öncesi:
118 Mac, 49 galibiyet 69 maglubiyet 41,5%oran

hocamizla beraber
69mac, 50 galibiyet,19 maglubiyet, %72,5 oran

hocam 19 maglubiyet olmus istifa et :D :D

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #378 : 07 Şubat 2016, 15:01:10 »
19 mağlubiyetin 10'u ilk sezona ait.
Hani mecburiyetten Kleiza'lar sezon arasında gelen Pierre'ler, Sekulic'lerin olduğu ilk sezon.
İlk elin günahı olmaz.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #379 : 07 Şubat 2016, 15:24:40 »
Uzun rotasyonunda top 8 de bizi tekzorlayailecek tkm barcelona-ydı,o da elenecek çok büyük olasılıkla,iyi bi 4 ya da 4,2 gibi bi ttansfer takımın garantisi olur ama obra anladığım kadarıyla oyunculara güven vermek amacıyla bu gazı veriyor,yoksa eminim ki obra ömer faruk veya barış yerine birini elbette ister
Dişçi abim yapma gözünü seveyim
Barcelona nın belki de de en zayıf yeri rezil durumdaki pota altı. Udoh veysel antic 3 lüsü Barcelona pota altını rakı sofrasındaki  Karpuz gibi meze yapar.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #380 : 07 Şubat 2016, 16:12:17 »
Dişçi abim yapma gözünü seveyim
Barcelona nın belki de de en zayıf yeri rezil durumdaki pota altı. Udoh veysel antic 3 lüsü Barcelona pota altını rakı sofrasındaki  Karpuz gibi meze yapar.

Shane lawal sağlam,güçlü,atletik,ante tomiç boy olarak bir alternatif,hadi bunlar tamam ama samardo samuels biraz eşleşmede problem yaratır diye düşünmüştüm,çünkü samardoyu ante tımiç veya shane lavalle beraber oynatıyor bizim udoh ve vessely gibi veya antiç,bu tkm haricinde pota altında bizi kim zorlayabilir ki,haa cvp kimseyse tmm o olur da,bir tkm olacaksa o da barca olur gibi gelmişti baana😉

Çevrimdışı devrimaydin11

• Üye
  • Yer: zeytinburnu
    • @DevrimAydn1
« Yanıtla #381 : 07 Şubat 2016, 18:21:51 »
Şu takımın üstüne Derrick Brown bizde olsaydı net şampiyonduk.Ama bu kadroda olacak yeterki başka sakatlık olmasın,herkes Efes değil f grubundaki zalgris hariç bir takım çok iyi kullanırdı bu zaafı üzerimizde.Top 8 de kim gelirse gelsin ama;Real'i Oly'e tercih ederim o kesin.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #382 : 08 Şubat 2016, 10:40:51 »
Real de o cirkef İspanyollar ve pislik Nocioni varken Oly isterim. Tokatlayan tokatlıyor Oly i ki saha avantajı da olacak.
Takıma takviye sart ama bence de para yok. Yoksa Omer, Barış belki bu sene ilk defa katkı veren Melih ile falan resmen 7-8 kisi oynuyoruz.

Ben Antic i de hiç beğenmiyorum. Gorevi farklıdır vb bilemem ama savunmada zerre beğenmiyorum. Baskıda Dixon cok fazla top kaybı yaptı. Umarım diğer maclar olmaz. Dixon hepimizi utandırdı. Ezilir derken dokturdu.

Sizin kadar teknik anlamam ama keske 1-2 takviye olsaydı. Misal Kuzminkas bize olur mu?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #383 : 08 Şubat 2016, 12:38:21 »
Real de o cirkef İspanyollar ve pislik Nocioni varken Oly isterim. Tokatlayan tokatlıyor Oly i ki saha avantajı da olacak.
Takıma takviye sart ama bence de para yok. Yoksa Omer, Barış belki bu sene ilk defa katkı veren Melih ile falan resmen 7-8 kisi oynuyoruz.

Ben Antic i de hiç beğenmiyorum. Gorevi farklıdır vb bilemem ama savunmada zerre beğenmiyorum. Baskıda Dixon cok fazla top kaybı yaptı. Umarım diğer maclar olmaz. Dixon hepimizi utandırdı. Ezilir derken dokturdu.

Sizin kadar teknik anlamam ama keske 1-2 takviye olsaydı. Misal Kuzminkas bize olur mu?
rotasyon oyuncusu olur..Ama Kalinic'ten fazla katkı yapardı

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #384 : 08 Şubat 2016, 13:47:04 »

Abi diger arkadaslari bilmem ama bizim aradigimiz adamin Kuzminiskas olmadigini dusunuyorum.... Ozellikle Datome ve Kalinic varken ...

Datome oncesi cok istemistim ama iyi ki Datome gelmis... Gercekten gorunmeyen istatistige yansimayan cok is yapiyor Datome.. ve bence avrupa da 3 numaradaki en iyi oyuncu konumunda ....

Bize para olsa gereken adam ikici besimizde oynayacak ve 4-5 pozisyonlarindan en az birini cok iyi oynayan digerinde ise rotasyonda en azindan savunma ve rebound olarak siritmayacak biri .... Mesela Banvit ten Moerman gibi .....

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #385 : 08 Şubat 2016, 13:58:46 »
Gelecek sene için yalnızca Bjelica hamlesi bekliyor ve istiyorum.
Bunu bişey bildiğimden söylemiyorum.
Yalnızca bizim o'na, o'nunda tekrar motive olmaya ihtiyacı var.
Tekrar biraraya gelirsek herkes mutlu olacaktır.
...

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #386 : 08 Şubat 2016, 14:06:19 »
Gelecek sene için yalnızca Bjelica hamlesi bekliyor ve istiyorum.
Bunu bişey bildiğimden söylemiyorum.
Yalnızca bizim o'na, o'nunda tekrar motive olmaya ihtiyacı var.
Tekrar biraraya gelirsek herkes mutlu olacaktır.

Antic ve Udoh takindayken, ve kontratlari surerken mi??? bence Vesely giderse 5 bakarlar ...
Bjelica yi cok sevsemde, gelcek sene bu takimda ona yer acmak gercekten zor

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #387 : 08 Şubat 2016, 14:15:05 »
Antic ve Udoh takindayken, ve kontratlari surerken mi??? bence Vesely giderse 5 bakarlar ...
Bjelica yi cok sevsemde, gelcek sene bu takimda ona yer acmak gercekten zor

Çok rahat yer açılır.
Vesely, Ekpe ve Bjelica ile kıta avrupasının açık ara en iyi pota altı rotasyonuna sahip oluruz.
Nihayetinde maç başına ortalama 80 dakika üst düzey üç oyuncu arasında bölünecek.
Bu durumsa üç oyuncuyu çok daha efektif kullanabilmemiz anlamına gelecek. :)
...

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #388 : 08 Şubat 2016, 15:22:16 »
Çok rahat yer açılır.
Vesely, Ekpe ve Bjelica ile kıta avrupasının açık ara en iyi pota altı rotasyonuna sahip oluruz.
Nihayetinde maç başına ortalama 80 dakika üst düzey üç oyuncu arasında bölünecek.
Bu durumsa üç oyuncuyu çok daha efektif kullanabilmemiz anlamına gelecek. :)

Gonul ister tabi ... istemez degil ama.... 2+1 kontrat yaptik Antic'le .... dediginin olmasi icin ciddi manada ek para harcamak gerekir ve durumumuz ortada .... onu da hatirlatayim

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #389 : 08 Şubat 2016, 15:49:44 »
Gonul ister tabi ... istemez degil ama.... 2+1 kontrat yaptik Antic'le .... dediginin olmasi icin ciddi manada ek para harcamak gerekir ve durumumuz ortada .... onu da hatirlatayim

Antic'e rağmen yeni uzun lazım diyenlerdenim.
Antic kalabilir.
Olayın ekonomik boyutunda ise bu sene belkide el şampiyonluğunu yakalayacak bir ekipten bahsediyoruz.
Ülker'in geçmişe nazaran daha az olsa da desteği devam ediyor.
Başarı ile birlikte yeni 1-2 sponsorun gelmesi imkansız değil.
Kesin emin olmamakla birlikte spor bakanının geçtiğimiz günlerde amatör olarak nitelendirilen branşlarla ilgili kulüpleri memnun edecek adımlar atılıyor dediğini hatılıyorum(dediğim gibi içeriğe vakıf değilim ama buralara harcanan paraların tamamının veya önemli bir bölümünün vergiden düşülmesi gibi bir şeyler konuşuluyordu).
EL ayak bastı parası olarak alacağımız söylenilen 5 milyon euro var.
Şahsen gelecek sezon adına parasal olarak o kadar da umutsuz bir durumda olacağımızı düşünmüyorum.
...