Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1450084 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #240 : 20 Ocak 2016, 12:28:42 »
Para sorunu olmadan konuşuyorsak jeremy pargoyu çinden geri getirelim derim ben
pargo gibi beyinsiz bi adam Zeljko ile çalışamaz. ona çok büyük paraya da gerek yok zaten..
zaten combo da değil pargo..
yani pargo bizim gibi takımlara olmaz..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #241 : 20 Ocak 2016, 13:36:40 »
pargo gibi beyinsiz bi adam Zeljko ile çalışamaz. ona çok büyük paraya da gerek yok zaten..
zaten combo da değil pargo..
yani pargo bizim gibi takımlara olmaz..

Pargo yu ustune para verse almamak lazim .... tam takim oyunu oynarken topu babasinin mali sanan bir guard la takimi bozmamak lazim...

Ama seneye:
1-iceri drive eden bir kisa (hickman yerine)
2-rotasyona girebilecek bir turk uzun (iste bu yok ama umut fakirin ekmegi... umut etmeye devam)

almamiz gerekiyor ... Ve hatta bence Sinan Guler ya da Cedi yi alamadigimiza gore; Kenan donmeli .... iyi kotu rotasyonda katki veriyordu.

seneye bence sadece Vesely krizi yasanacak... Umarim gitmez bizimle kalir ... Kalirsa sorun yok
Giderse :( onun boslugunu Avrupadan doldurabilecek oyuncu dusunemiyorum ... bu nedenle NBA den alternatif uzun bakilmali ... Gerci kim onun kadar katki verir bu takima onu da bilemiyorum ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #242 : 20 Ocak 2016, 14:19:38 »
Pargo'yu neden beğenmiyorsunuz anlamıyorum.
Adam sayesinde faynıl foro yaptık.
Ya o şutu soksaydı?

İşin şakası bir tarafa zamanında isterdim ama şuan gerek yok.
Çin liginde takılsın.
...

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #243 : 20 Ocak 2016, 14:41:56 »
Obra kadabra pargoyu takım oyununa uyduramaz diyorsunuz yani👀Hani obra herşeye kadirdi😀

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #244 : 20 Ocak 2016, 14:48:13 »
Pargonun oyun aklının çok yüksek olduğunu bende düşünmüyorum. Bir arroyo değil mesela bana göre.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #245 : 20 Ocak 2016, 15:38:34 »
Obra kadabra pargoyu takım oyununa uyduramaz diyorsunuz yani👀Hani obra herşeye kadirdi😀

Valla simdi is oraya giderse.... ve yarin obra Pargo yu alsa.... bende derim ki bir bildigi vardir ....
Bugune kadar cok kapak yapti ..... akilli olmak lazim Sonra tukurdugunu yalatir Reis adama .... :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #246 : 20 Ocak 2016, 15:45:02 »
Ben Ricky'den umutluyum, yaklaşık 3 ay sonra bambaşka bir durumda olabilir, fazla verim vermese de top 16'yı bir şekilde ilk ikide geçeriz ama çeyrek final ve final four'da 15 dakika civarında ciddi katkı verebilecek seviyeye geleceğine inanıyorum.

Çevrimdışı samuraiX

• Üye
  • Yer: izmir
    • @oguzbsrdm
« Yanıtla #247 : 20 Ocak 2016, 15:56:12 »
seneye bence sadece Vesely krizi yasanacak... Umarim gitmez bizimle kalir ...

sadece vesely degil dün bright side of the sun diye bir site var suns taraftarının. bu sene tanking denilen takımı batırıp draftta iyi bi adam alıp genclerle yükselme işini yapmayı düşünüyorlar ve ellerindeki genç çekirdek içinde bogdana ayrı bir parantez acıyorlar bu adamı burada ne zaman izleyeceğiz vs. diye yazılan yazı var. bogdan (ki formu böyle iyiyken) muhtemelen seneye nba deneyecektir. iyi bir sansı var orda cünkü o takımla(ki oyuncu yapısı net philyden cok daha kötü bence).

bu nedenle öyle de bi sıkıntımız olacak. bazıları gitsin yerine iyisini buluruz diyebilir ama bence kaliteli bir değer bogdan ve mrsic gibi kariyer sonuna kadar kendisini görmek isterim burda.

ha eger inat edip giderse vesely ile birlikte sunsta 2 cevher var tam yerlerine uymasa da onlar kadroya katılabilir teletovic ve weems...

her sene dagılan kadroyu çaktırmadan mükemmel toplayan bu 2 adam ordan onları cekip farklı bir takım yapısı yaratabilir seneye.. cok fırtınalı bir yaz olabilir yine bizim için seneye:/ hadi hayırlısı...
goodbye jules we never forget U!!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #248 : 20 Ocak 2016, 16:04:44 »
weems avrupaya gelir de 3 milyton usd vermen lazım.. bogdan 1 milyon euro ya oynuyor..
veysel sorun olmaz. uzun seneler bizimle kalır . Allah'tan bir aksilik çıkmaz ise

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #249 : 20 Ocak 2016, 16:44:51 »
pargo iyi oynarsa oynadigi takimda baska iyi oynayan olmaz.

pargo cok iyi oynarsa oynadigi takim yenilir.

pargo kotu oynarsa oynadigi takimdaki diger oyuncular iyi oynar.

pargo cok kotu oynarsa sure almaz, oynadigi takim galip gelir.

obradovic norocerrahi uzmani degil ki herife beyin nakli mi yapacak , ki cerrahlar bile yapamiyor.

pargo streetball topcusu , bize uzak allaha yakin olsun.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #250 : 20 Ocak 2016, 17:02:12 »
Vesely ve Datome taraftarın sevgilisi haline gelen transferlerin ikisi, hatta belki Udoh'u da ekleyebiliriz... Kısa pozisyonunda da NBA'de tutunamayan bir kısayı alıp star yapma vaktimiz gelmedi mi? :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #251 : 20 Ocak 2016, 18:37:46 »

Ben Ricky'den umutluyum, yaklaşık 3 ay sonra bambaşka bir durumda olabilir, fazla verim vermese de top 16'yı bir şekilde ilk ikide geçeriz ama çeyrek final ve final four'da 15 dakika civarında ciddi katkı verebilecek seviyeye geleceğine inanıyorum.

Nasıl form tutacağını gerçekten merak ediyorum. Ligde oynayamıyor, el de de 4-5 dk.

Çevrimdışı yes

• Üye
« Yanıtla #252 : 20 Ocak 2016, 19:02:25 »
Weems, Anderson ya da o profilde birini düşüremezsek Ponitka'ya yazılalım, başına sakatlık gelmezse bence çok iyi oyuncu olacak. Yaşı da henüz 22. Milosavljevic'i beğenirdim sakatlık sonrası izlemedim ama o sakatlık sonrası ben sıcak bakmıyorum.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #253 : 20 Ocak 2016, 20:21:52 »
Weems takıma gelirse en çok top kullanan olur,cska dan nba e gittiği seneki istatistiklerine bakıldığında resmen zarar

Pargo deli streetball vs bilmem,her türlü şimdiki veya bu sene sonuna kadar olacak hickmandan iyi olur.goudllock oynadı ya bizim tkımda goudlock,pargo ne ki,en kötü 3-5 dk tkm sıkıştığında sorumluluk k alır herkes dinlenir,tkm rahatlar

Milosavljevic bogdana alternatif olur bu ayaklarla hatta çok daha yavaşı,sakatlık öncesini bilmem dün seyrettim,iyi ama sf oynar en fazla,hickman bile şu haliyle içinden geçer.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #254 : 20 Ocak 2016, 21:16:46 »
Vesely ve Datome taraftarın sevgilisi haline gelen transferlerin ikisi, hatta belki Udoh'u da ekleyebiliriz... Kısa pozisyonunda da NBA'de tutunamayan bir kısayı alıp star yapma vaktimiz gelmedi mi? :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

var mı aklında bi isim ? ;)