Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1481092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #825 : 22 Nisan 2016, 03:33:31 »
Patrick Beverley'ye ömrüm billah uyuz olmuşumdur. Savunması ile yaşayan adam. Hücumda çok yetersiz. Tabi bunlar NBA standartları. Avrupa'da savunması ile acayip şeyler yapabilir. Transition Offense'in ana kaynağı olur. Sloukas'ın ne kadar iyi bir savunmacı olduğunu unutmuşsunuz.

Claver bu takım için net kusursuz parça. Herkes, Randolph'un olağanüstü hücum performansını görünce Randolph diyor. İşin diğer tarafından savunmada da bir o kadar kötü. Sezon boyu savunması bana gına getirdi. Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz? İşin diğer tarafında Obradovic bir kalastan bir savunmacı çıkartır ya o da başka mesele.

Ekpe şu an NBA'e gitmek istiyor olabilir ama sezon sonu 900k maaşı 2M yapılarak güzel güzel konuşulup 2 senelik daha sözleşme verilince seve seve kalır. En kötü 1 sene kalmasına ikna edilir sanıyorum. Obradovic ile 2 sene çalışmanın getirisini idrak edecek kadar tanıdı herhalde.

Ayon'a Real Madrid öncesinde çok dilenmiştim. Savunması gayet vasat bence. Çok yumuşak kalıyor. Hücumda orta mesafesi var diye delirerek sabrettiğimiz Luca Zoric sendromunu yeniden yaşamak istemiyorum. O günkü şartlar ile şu anki şartlar çok farklı.

Hedeflerin alayını alacağız seneye bence. Sağlam bir sponsor da gelir. Hele bir EL şampiyonu olalım.

Eyyorlamam bu kadar. Haydi hayırlı işler.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #826 : 22 Nisan 2016, 04:04:19 »
Khem Birch hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu sezon müthiş bir performansla oynuyor, bize karşıda olağanüstü oynamıştı, üstelik çok genç, sezonun daha yarısında devleri peşine taktı

Olympiacos istiyor. Olmypiacos'a giderse Hakim Warrick'e yol verirler. Khem Birch'ün şutu da var. Patric Young - Khem Birch ikilisi ile biraz undersized kalsalar da savunmada bizim Udoh - Vesely ikilisine benzer bir performans yakalayabilirler. Ortaya efsane bir şey çıkabilir, ki bence net çıkacak. Blok caydırıcılığı bizim gibi sağlam savunmalara karşı pek olmuyor. İşin kırılgan tarafı da bu. Sezonun en önemli yerinde kriz yaşıyorlar bu yüzden. Çoğu zaman giden maçı mucize kısa performansları ile çeviriyorlar. Orada da uzunlar ile biz bariz rakibi yıldırıyoruz ya.

4-5 no için Young - Birch - Printezis - Hunter - Milutinov rotasyonu fazla fazla yeterli ya. Dimitrios Agravanis çömezi var daha. Zaten uzunlardan tek bekledikleri çabuk devrilip pick & roll oynamaları. O yüzden aşırı atletik çabuk uzunları seçiyorlar. Kısaları da o kadar iyi şutör ki, her devrildiklerinde savunmalar uzuna mı koşayım, kısaya şut mu attırmayayım diye ortadan ikiye yarılıyorlar.

Olympiacos'un tek derdi düzen dışı şutör. Her takımda en az 1 ya da 2 tane var düzen içinde rol adamı iken oyun koptuğunda düzen dışı skorere dönüşen adam. Spanoulis'in ektsra üçlükleri morali yerindeyse maçı kopartan zorlama şut oluyor, ki giden oyunda kolay kolay denemez. DJ Strawberry'nin olayı savunma.Boş kalırsa dener ama güvenilmez. Daniel Hackett savunmacıdır, ceza üçlükleri sever, zorlamaz. Bütün bu tempo işini de Darius Johnson Odom'a yıktılar. Bu dengesiz de giden maçı zorlayarak çevirirse çevirir, yoksa rakip iyice translation ile gebertiyor. Koş koşa hiç gelemiyor zaten Oly. Yüksek tempoda bütün defoları ortaya çıkıyor, skorsuzluktan ölüyorlar. Mantzaris'ten hiç bahsetmedim. O zaten yan parça. Spanoulis ile rotasyona girerek maç içinde düzen devam ettikçe ikisi birden ceza şutları ve pick&roll ile ile gebertiyorlar rakibi. Uyuta uyuta maçı son 3-4 dakikaya getiriyorlar.

Bence bize de iyi olur ama tek başına değil. Birch'ü alacaksan tabi unut Claver'i, üzerine tek amaç Randolph olmalı. Şimdi başlamayın yeniden o kadar para yok, oynamak isterler, Obra istemez vs vs. Sadece EL 30 maç olacak. Geç o işi. 2 takımlık kadro kurmak zorundasın.

Bizdeki rolü benchten gelip kısıtlı sürelerde takımı taş gibi yapar. Onlarda da ana parça olacak. Sezon içinde ciddi para da saydılar ama kabul etmedi Uşak. Adamlar zaten Avrupa'da alışsın diye getirdi Uşak'a. Neyin kafasını yaşadıklarını anlamıyorum.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #827 : 22 Nisan 2016, 08:13:45 »
Olimpiakos işi çok zor..  Şimdi Spa bitiyor yavaş yavaş, Spa'sızlık etkileyecek götlerini toparlayamazlar.
Birch oyunun sadece tek tarafını oynayan standart atlet Amerikalı, bizim takıma filan anca Udoh'un kenarda omuzlarına masaj yapsın diye gelir :)
Randolp çok fantastik herif ammavelakin Udoh veysel düşünüyorum Claver ile muazzam olur,. Claver çok enteresan parça, ne hale geldi 2 senede ilginç 

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #828 : 22 Nisan 2016, 09:01:41 »
Olimpiakos işi çok zor..  Şimdi Spa bitiyor yavaş yavaş, Spa'sızlık etkileyecek götlerini toparlayamazlar.
Birch oyunun sadece tek tarafını oynayan standart atlet Amerikalı, bizim takıma filan anca Udoh'un kenarda omuzlarına masaj yapsın diye gelir :)
Randolp çok fantastik herif ammavelakin Udoh veysel düşünüyorum Claver ile muazzam olur,. Claver çok enteresan parça, ne hale geldi 2 senede ilginç

katılıyorum...ıspanya milli takımında oynarken arada girip 1-2 3 luk atıp savunma yapmya giren adam, (portland'da zaten rezildi); simdi inanılmaz bir oyuncu oldu...
su an ibaka kadar degerli benc eispanya milli takımı icin 4 numarada...

• Üye
« Yanıtla #829 : 22 Nisan 2016, 09:05:40 »
sloukas-kalınıc-antic datome zaten sozlesmeli oyuncu..
bogdan-vesely-udoh uclusu mumkunse bozulmasın...

ozellikle vesely-udoh...cok onemliler...
bogdan vakti gelince gidecek elbet...umaırm 1 sene daha kalacak...ona obra karar verir...
o zaman kadar yeni bogdan bulmamız lazım...o yuzden bu sene bence yeni bogdan olabilecek bir 2-3 numara alırız hickman yerine diyorum..
zaten bir uzun allahın emri alınacak seneye eksiksiz kadro istiyorsak bu mac programında...

• Üye
« Yanıtla #830 : 22 Nisan 2016, 09:27:53 »
birileri taraf degistirip darth vader olmak istiyormus, luke skywalker gibi yerinde saymak istemiyormus diyorlar...

(kotu taraf biz degiliz ama-taraf degistirmek anlamında yazdım :) ..filme birebir gonderme yaparsak :) )

dogru mudur?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #831 : 22 Nisan 2016, 09:31:44 »
birileri taraf degistirip darth vader olmak istiyormus, luke skywalker gibi yerinde saymak istemiyormus diyorlar...

(kotu taraf biz degiliz ama-taraf degistirmek anlamında yazdım :) ..filme birebir gonderme yaparsak :) )

dogru mudur?

Hayrola ya kimdir bu ?

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #832 : 22 Nisan 2016, 09:36:43 »
Böyle ahenk içinde olan bir takımdan Türk oyuncular dahil kendi gitmek istemedikçe kimse gönderilmez. Kenan ne olur bilemiyorum elbette ? Bogdan-Vesely-Udoh bilinmezlerini kenara bırakırsak bence giden sadece Hickman olur. Gerek yüksek kontratı gerek form durumu itibariyle bu kesindir. Yeni Bogdan bence Guduric'tir. Uzun adayı ise Udoh ve Vesely kalırsa Melli...

• Üye
« Yanıtla #833 : 22 Nisan 2016, 09:40:00 »
Hayrola ya kimdir bu ?

yok artık anlamadın mı abi? :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #834 : 22 Nisan 2016, 09:58:35 »
Kim gelicekse gelsin ama bu seneki yabancı oyuncuların karakterinde olsunlar. Hepsi birbirinden değerli adamlar,  konuştukça bizim oyuncular tüylerim diken diken oluyor 
Ekpe röportaj vermiş. Fanatik açın okuyun muazzam ya
""En önemlisi de Real Madrid’den intikamımızı aldık. Geçen yıl Final-Four’da bizi yenmişlerdi, ben yoktum ama ödememiz gereken borcumuz vardı. Kefaretimizi ödedik. Bu yüzden çok mutluyum."'
Bu nasıl bi aidiyet, tarifsiz seviyorum

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #835 : 22 Nisan 2016, 10:52:09 »
Shved ile Calathes'in durumu ayni , serbest kalmalari kendilerine bagli degil..ikisi de takimlari birakmadigi surece sezon sonuna kadar donemez avrupaya..Shved serbest kalmis diye dedikodu cikti ama yalan bu , serbest kalmadi.

bence Zisis'i alacagiz.

vaay anasını , eski mesajlara bakarken gördüm, 1 sene öncesinden zisis'i alacağız yazmışım ahahah.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #836 : 22 Nisan 2016, 11:15:56 »
Randolph'un Kuban'daki durumu henuz net degil.
ama gelirse Sloukas transferinden daha cok sevinirim , cok begendigim oyuncu Randolph, ozel oyuncu,  Vesely gibi Gou gibi.

gelsin.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #837 : 22 Nisan 2016, 11:22:43 »
Tamam millet bitirelim artık şu kombine tartışmasını bu kadar uzanacağını bilsem açmazdım konuyu buraya , transfer konusunu pic ettiğim icin kusura bakmayın cidden bu kadar polemik olacağını düşünmemişdim.

Transfer konuşalım

sloukas-dixon-kenan
bogdan-hickman
kalinic-melih
datome-antic-barış
vesely-udoh

gider miyiz Berlin'e ?  Benim fikrim sabit, ben gideceğimizi düşünüyorum.

26 temmuz 2015'de final four'a gideceğimizi biliyordum, tüm sezonu gülerek izledim.

şike şike gidiyoruz faynıl fora.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #838 : 22 Nisan 2016, 11:23:22 »
Emin kaç mesaj daha uplayacaksın?
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #839 : 22 Nisan 2016, 11:33:02 »
Emin kaç mesaj daha uplayacaksın?

sıfır.