Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1481122 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #915 : 30 Nisan 2016, 12:40:28 »
Geçen sene ki tecrübesiz ve kırılgan kadroda, Antiç veya o tarz bir oyuncu olsaydı EL ve ligi alırdık.
Bana göre takım için çok değerli bir parça. % 100 kalması gerekenlerden.
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #916 : 30 Nisan 2016, 14:33:38 »
Kostas - Dixon -Berk
Bogdanoviç - ( xxxx veya casuer ) Melih
Datome -Kaliniç
Kuzminskas - xxxx x
Veysel Udoh - ( bütçe olursa ANtiç kalsın.. )
biraz fantezi gibi duruyor ama 10 yabancılı .. önümüzdeki sene için canavar gibi çeşitliliği olan kadro..
o xxx yazdığım yere kim gelirse gelsin fark etmez güzel tamamlayıcı bi oyuncu ile uzun yıllar daha da domine ederiz

pota altındaki xxxx için C harfi ile başlayan 1 Avrupalı 1 Amerikalı benim gönlümden geçen adaylar var..
tabiki teknik kadro kendi doğrularına göre en uygun oyuncuyu alacaklardı..

bu arada bütçemiz elverirse Antic'in de mutlaka takımda kalmasını istiyorum,
9 veya 10 yabancı olmak en doğrusu gibi geliyor. bazı riskleri içinde barındırıyor olsa bile

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #917 : 30 Nisan 2016, 14:35:43 »
Kostas - Dixon -Berk
Bogdanoviç - ( xxxx veya casuer ) Melih
Datome -Kaliniç
Kuzminskas - xxxx x
Veysel Udoh - ( bütçe olursa ANtiç kalsın.. )
biraz fantezi gibi duruyor ama 10 yabancılı .. önümüzdeki sene için canavar gibi çeşitliliği olan kadro..
o xxx yazdığım yere kim gelirse gelsin fark etmez güzel tamamlayıcı bi oyuncu ile uzun yıllar daha da domine ederiz

Abi sen Claver de diyordun sanki, kaldı mı o iş? Veya biz mi yanlış anladık acaba..

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #918 : 30 Nisan 2016, 15:33:44 »
pota altındaki xxxx için C harfi ile başlayan 1 Avrupalı 1 Amerikalı benim gönlümden geçen adaylar var..
tabiki teknik kadro kendi doğrularına göre en uygun oyuncuyu alacaklardı..

bu arada bütçemiz elverirse Antic'in de mutlaka takımda kalmasını istiyorum,
9 veya 10 yabancı olmak en doğrusu gibi geliyor. bazı riskleri içinde barındırıyor olsa bile
Abi combo guard olarak Causeur dışında kimler olabilir?
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #919 : 30 Nisan 2016, 15:35:05 »
avrupali "C" ile baslayan  Claver, ABD'li de  Clark herhalde.  Earl Clark

Antic'in sozlesmesi 2+1 ola bilir ama kontratdan belli bir miktar karsiliginda cikma maddesi de koydurmus ola bilir Gherardini.

Hatirlarsaniz Goudelock'un kontratdan da cikmisdik.

Antic gayet faydali oyuncu, bu sene bekledigimden fazla katki verdi.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #920 : 30 Nisan 2016, 15:52:59 »
Bizde başarı batar bazen Aziz'e :)
İnşallah kalır zaten. Antrenör - oyuncu - taraftar bütünleşmesi son 1-2 senede olduğu gibi hiç bir zaman olmadı bu şubede. Zaten çok da takviyeye gerek yok. Konuştuk senle. Bir kaç takviye ile yine tozunu atarız ortalığın
Koç başkanı her fırsatta onore ediyor, teşekkür ediyor. Sağı solu belli olmaz ama başkanın böyle şeylere önem verdiğini düşünüyorum. İnşallah bu işbirliği uzun yıllar sürer. Başkan gitse de yerine gelenin Obradovic'i istemeyeceğini düşünemiyorum.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #921 : 30 Nisan 2016, 16:04:07 »
Koç başkanı her fırsatta onore ediyor, teşekkür ediyor. Sağı solu belli olmaz ama başkanın böyle şeylere önem verdiğini düşünüyorum. İnşallah bu işbirliği uzun yıllar sürer. Başkan gitse de yerine gelenin Obradovic'i istemeyeceğini düşünemiyorum.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Obradovic insan ilişkileri konusunda acayip becerikli bir adam, zaten Pana başkanlarıyla yıllarca uğraştıktan sonra Aziz Yıldırım'ı hoş tutmak ona kolay geliyordur.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #922 : 30 Nisan 2016, 16:30:44 »
Obradovic insan ilişkileri konusunda acayip becerikli bir adam, zaten Pana başkanlarıyla yıllarca uğraştıktan sonra Aziz Yıldırım'ı hoş tutmak ona kolay geliyordur.

İyide Obra niye başkanı hoş tutmak zorunda kalsın tersine Başkanın Obra'nın gönlünü hoş tutması gerek,  adamı pamuklara sarması lazım.Allahtan Obra varda taraftar ona ve başarılarına bağlandı yoksa taraftarın gazını bu çapsız yönetim alamazdı.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #923 : 30 Nisan 2016, 16:32:41 »
Antic bana çok güven veriyor ayrı bir seviyorum onu, umarım takımda kalır. Her maç 10-15 dk sahada görmek isterim kendisini.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #924 : 30 Nisan 2016, 16:35:26 »
İyide Obra niye başkanı hoş tutmak zorunda kalsın tersine Başkanın Obra'nın gönlünü hoş tutması gerek,  adamı pamuklara sarması lazım.Allahtan Obra varda taraftar ona ve başarılarına bağlandı yoksa taraftarın gazını bu çapsız yönetim alamazdı.
Ben de öyle düşünüyorum ama Aziz ile ters gittiği için koçtan ayrılmak zorunda kalacağımıza, huyuna gitsin burada kalmaya devam etsin. Durum bu maalesef.

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #925 : 30 Nisan 2016, 17:27:41 »
Kimse kadroya yazmıyor ama birde dzanan musa olayı var 10. Yabancı olması olası

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #926 : 30 Nisan 2016, 18:48:22 »
O zaman dans!..

Sloukas-Dixon-Berk
Bogdan-Hickman-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Claver-Kuzminskas-Antic
Vesely-Udoh-Ahmet Can

Hickman'ı 2 kere tercih ederim Kazör'dense. Tabii, bu tercih koç ister ve alınırsa ve de Hickman giderse Kazör'ü sıvamaya dönüşür ivedilikle...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #927 : 30 Nisan 2016, 19:35:21 »
umut abi
Ricky sağlıklı ve eski halinde olsa şu anda kimseye değişilmez ama ne yazıkki '' o eski halinden eser yok şimdi '' durumunda :(

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #928 : 30 Nisan 2016, 20:04:05 »
umut abi
Ricky sağlıklı ve eski halinde olsa şu anda kimseye değişilmez ama ne yazıkki '' o eski halinden eser yok şimdi '' durumunda :(
Abi Kalinic bile 2 maçta tüm bakış açısını değiştirdi. Sene sonunu bekleyelim de bir bakarız tekrardan.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #929 : 30 Nisan 2016, 20:13:09 »
Bu gidecekler kalacaklar vs hikayesi final-four öncesi takımı olumsuz etkilemesin? Burası anlamında söylemiyorum. Sonuçta çok yerde konuşuluyor bunlar. Ne yapılacaksa 15 Mayıs sonrası beklense... En azından biz taraftar olarak sinerjimizi oraya yoğunlaştırsak... Hakikaten sanki final-four'a kaldık ve hedefe ulaştık rahatlığı acayip rahatsız edici... Geçen sene de böyleydik. Maccabi serisi bittiği gün transfer mevzuuna başlamıştık. Oysa mesela o seri öncesi herkes final-four hedefini konuşuyordu. Bu hiç hoş bir hava değil. Camia bu sezonu hedefe ulaşılmış görüyor sanki.