Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1481115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #930 : 30 Nisan 2016, 20:20:45 »
ya hele bizim yaş gurubumuzda ( 3 4 aşağı  / yukarısı serbest :) ) olanlar çok daha mutlu , 90 2000 arasını yaşayanlar için cidden şu an gelinen nokta hayal gibi bişey...

Abi zeljko bence burada çok mutlu , bunu her seferinde çok söylüyor, oluşan hava camia taraftar salon vs vs vs...
bütçe 20 milyon usd altına absürt şekilde düşmediği müddetçe Zeljko hocam buradan gitmez.. en az 5 6 sene daha bizimle beraber kalacaktır..

Haldun Alagaş'ta maç sonu sahaya girip Zaza Enden'e sarılmış nesiliz biz  :D

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #931 : 30 Nisan 2016, 20:23:11 »
bu sene de amk bu başladı
günde 20 kere singleton :)

Singleton sezon boyu rezalet oynadı. Berbat şut seçimleri, yanlış boxoutlar, hareketsiz oyunu. Kalinic'ten beter edersiniz.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #932 : 30 Nisan 2016, 23:08:54 »
Bu gidecekler kalacaklar vs hikayesi final-four öncesi takımı olumsuz etkilemesin? Burası anlamında söylemiyorum. Sonuçta çok yerde konuşuluyor bunlar. Ne yapılacaksa 15 Mayıs sonrası beklense... En azından biz taraftar olarak sinerjimizi oraya yoğunlaştırsak... Hakikaten sanki final-four'a kaldık ve hedefe ulaştık rahatlığı acayip rahatsız edici... Geçen sene de böyleydik. Maccabi serisi bittiği gün transfer mevzuuna başlamıştık. Oysa mesela o seri öncesi herkes final-four hedefini konuşuyordu. Bu hiç hoş bir hava değil. Camia bu sezonu hedefe ulaşılmış görüyor sanki.
Bu sene şahsım adıma tek başarı kıstası şampiyonluk ligde ve euroleaguede çünkü geçen senenin üstüne çıkmalıyız . He tabi Allah yazdıysa bozsun şampiyon olamazsak yazıklar olsun demem Can'ınız saolsun derim ama başarı saymam

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #933 : 30 Nisan 2016, 23:26:17 »
Bu gidecekler kalacaklar vs hikayesi final-four öncesi takımı olumsuz etkilemesin? Burası anlamında söylemiyorum. Sonuçta çok yerde konuşuluyor bunlar. Ne yapılacaksa 15 Mayıs sonrası beklense... En azından biz taraftar olarak sinerjimizi oraya yoğunlaştırsak... Hakikaten sanki final-four'a kaldık ve hedefe ulaştık rahatlığı acayip rahatsız edici... Geçen sene de böyleydik. Maccabi serisi bittiği gün transfer mevzuuna başlamıştık. Oysa mesela o seri öncesi herkes final-four hedefini konuşuyordu. Bu hiç hoş bir hava değil. Camia bu sezonu hedefe ulaşılmış görüyor sanki.
Abi şöyle katılıyorum ama şöyle katılmıyorum..
Çok net herkesin tek düşüncesi euroleague kupası.
Twitter'da veya salonda gidip sohbet ettiğim herkeste bunu hissediyorum.
Koç ve takımın da buna ne kadr çok kitlendiğini biliyoruz.
Real maçı sonrası bile tüm oyuncular henüz kazanılmış bi şey yok kupa almamız lazım dediler. Bence geçen seneye göre bayağı fark var, belki geçen sene ilk yılımız olması, rakibin ev sahibi olması biraz "Final 4 da yeter" hissiyatı oluşturmuştu ama bu sene bu kupayı en çok hak eden en iyi takım biziz o yüzden o kupayı almamız lazım.

Gelecekler gidecekler mevzusu da biraz takım ı kadar iyi ki konuşacak bi şey kalmadı :)  :) 
Ama haklısın önce bi euroleague kupasını alalım gerisi kolay ;)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #934 : 01 Mayıs 2016, 08:24:36 »
Valla abi ben kimseyi göndermeden yaptım kadromu, bana kızamazsın. :)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #935 : 01 Mayıs 2016, 08:33:56 »
Sizin yaş grubundan bayağı aşağıdayım ama o yılları hatırlıyorum.Turner-İbo-Dallas üçlüsü Efes,Ülker,Tofaş ve envai çeşit müessese takımıma kafa tutmamızı,1999 euroleague maceramızı,geldiğimiz nokta muazzam.Kuzminkas'ı yazdığın hikayeden beri cepte sayıyorum.Transferlere ağır eleştiriyi bıraktım Dixon'ın performasından sonra.Caseur'da düşünülüyorsa vardır coach'un bildiği ama yan parça olarak alacaktır.Esas mesele Kuzminkas 3 mü 4 mü oynar gelirse.Seni özellikle transfer zamanı yorumlarımla kızdırdığıma bakma sen bende anlarım basketboldan
Birde kevin rankin-mitch smith- ibo lu ülkere finalde 4-2 yenildiğimiz yıllar var

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #936 : 01 Mayıs 2016, 08:54:34 »
Birde kevin rankin-mitch smith- ibo lu ülkere finalde 4-2 yenildiğimiz yıllar var

Tofas serisi???

sahada 1,60 lik zencilere bel bagladigimiz yillar?

Hele Erdal Kosan in oyun kuruculugu? unutulur mu allah askina ... adamin 3 sayi cizgisinde bos kalmadigi mac yoktu ... 50 de 1 atiyordu nasil olsa :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #937 : 01 Mayıs 2016, 10:56:36 »
Şu başarılara imza atmış kadrodan gidenleri görmeden transfer konuşmak oyunculara haksızlık olur. Şahsen Hickman hariç gönderilmeyi hak eden oyuncu görmüyorum. Bence dışarıda kalmış, şu takımın parçası olamamış görüntü veren tek oyuncu odur ki kallavi kontratını söylemeye gerek yok...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #938 : 01 Mayıs 2016, 10:59:34 »
İlk izlediğim basketbol maçı,1997'de Efes'e kupa finalinde 84-71 yenildiğimiz maç.Dediğiniz seriyi daha sonra banttan seyrettim :D.Hicri Güner,Erdal Koşan,Zaza Enden ve diğerleri.Nereden nereye.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #939 : 01 Mayıs 2016, 11:16:58 »
Çok iyi oyuncularımız oldu, efesde, ülkerde sevilen larry richard, pete willams, conrad mcrea hep bizden giden isimler. Henry turner, dallas comegys, kevin rankin.... Malesef çoğu naumoski dönemine denk geldi.. Hatırlayamadığım bir koçumuz kenny miller la savunmayı denemişti naumoskiyi.
En çok yıldız isimli kadromuzda sanırım harun, levent, miller, mcrea, ömer büyükaycan lı dönemlerdeydi.

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #940 : 01 Mayıs 2016, 13:55:31 »
Çok iyi oyuncularımız oldu, efesde, ülkerde sevilen larry richard, pete willams, conrad mcrea hep bizden giden isimler. Henry turner, dallas comegys, kevin rankin.... Malesef çoğu naumoski dönemine denk geldi.. Hatırlayamadığım bir koçumuz kenny miller la savunmayı denemişti naumoskiyi.
En çok yıldız isimli kadromuzda sanırım harun, levent, miller, mcrea, ömer büyükaycan lı dönemlerdeydi.

Turner icin ayri satir acmak lazim.... Adamin ozel seyircileri vardi Italya ve Yunanistan dan izlemeye gelirlerdi.. Cok ozel bir oyuncuydu ...

Ama bu sene final 4 alinirsa efsane kadro haklari bu kadroya gecer :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #941 : 01 Mayıs 2016, 22:12:48 »
kuzminskas'ı ilk Cem abi yazmıştı , kaliniç yerine yazmıştı ama bence Kaliniç kalır.

Causeur'u da ilk Bukefalos yazmıştı, vesely'nin guard versiyonu, yürekli oyuncu falan.

bahsettiğim mesaj  http://parkedefener.com/forum/index.php?topic=44.msg116222#msg116222

basketbolda çıkan dedikodular genelde doğru oluyor, önümüzdeki senenin de kadrosu nerdeyse belli.

9 yabancıyla çıkarız yola bence.

sloukas, dixon, berk
bogdan, causeur, melih
datome, kaliniç
kuzminskas, antiç
vesely, udoh

yeter ki malum üçlü nba'e gitmesin.

bi de çok çok zor ama Printezis de gelse keşke. Obradovic hocam 3 dk'ya ikna eder.

Valla adamı söyle izledim böyle takip ediyorum desem yalan olur :)

ben sanırım iyi maclarına denk geliyorum hep ama izlerken hep bizim takımda olsa dedigim adamlardan biri.

İyi savunmacı, hani böyle enerjisiyle yıldıranlardan.

cidden veselynin guard versiyonu oldugunu düşünüyorum.

kenardan gelip kısa sürede savunma hücum iyi katkı verir.. Ayrıca solak :D
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 22:17:43 Gönderen: Bukefalos »
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı izzetoguzhan

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @rambookanfb
« Yanıtla #942 : 01 Mayıs 2016, 22:55:24 »
Kalinic ve Antic'in sözleşmelerinden çıkar mıyız? Çıkarsak nasıl çıkarız bütçe var mı?

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #943 : 01 Mayıs 2016, 23:05:44 »
Yeter ki Obra istesin. Sorgusuz sualsiz giderler. Sırbistan'da kimse Obradovic ile kavga etmeyi göze alamaz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #944 : 01 Mayıs 2016, 23:55:24 »
Sanırım burada ya da twitter'da Cem abi yazmıştı.
Tekrar etmek olacak ama gelecek sezon değişen EL formatında 10 yabancı muhabbeti dönerken bu seviyeler için asgari ücret + sgk + yemek karşılığı sözleşme imzaladığımız Kalinic'ten kesinlikle vazgeçmezdim.
...