Datome ile Sloukas bizde zaten, eğer Udoh-Vesely-Bogi'de kalırsa (umarım) kafamız çok rahat olacak diğer tercihler anlamında. Hickman ile yollar ayrılır. Onun yerine yine J.Anderson ya da Causeur gibi komple bir sg ya da deli penetre edecek ve savunmada kilit görevi üstlenecek combo guard alırız eder 6. Dışarıdan şutu olan bir 4 numara da alacağımız kesin, umarım bu isim Printezis eğer olmazsa da Kuzminskas ya da Claver olur eder 7. Bu isimlere lig lisansı çıkarırız.
Kalinic ile devam etmeyi ne kadar istemesem de 2 yıl daha sözleşmesi olduğu için, Obra bence en az 1 sene daha şans vermek isteyecek ve kalacaktır diye düşünüyorum. Antic ile beraber 8 ve 9.yabancı olarak sadece Avrupa'da oynamayı kabul edeceklerini düşünüyorum.
Yerli isim olarak bir SF bir de C ekleyeceğimizi düşünüyorum kadroya lig için, muhtemelen genç isimler olacaktır piyasayı da düşününce. Tahminim SF için makul bir ücret olacaksa Birkan olmadı Tolga, C için de Emircan ya da Egemen'i görürüz kadroda. Kenandansa Berk'in kalmasını tercih ederim şahsen. Barış konusunda nötrüm, ücretinde indirime gidecekse kalabilir o da. Musa'yı alırsak ya genç takımda oynar ya da Vamos'un dediği gibi kiralarız büyük ihtimal.
Yani şöyle bir kadro olur mantıken seneye eğer saydığım kemik 3 isimde ayrılmaz ise:
Sloukas-Dixon-Berk(Kenan)
Xxx-Bogdan-Melih
Datome-Kalinic(EL)-Birkan(Tolga)
Antic(EL)-Claver(Printezis,Kuzmi)-Barış?
Vesely-Udoh-Egemen(Emircan)
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi