Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1480727 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1350 : 31 Mayıs 2016, 17:27:31 »
Blatt'in sözleşmesi uzun vadeli deniyor. Bu durumda Fenerbahçe Doğuş olmaz sanırım. Gördüğüm bir tweet üzerinden temelsiz bir yorum bu tabii. Seneye bir isim sponsorumuz olacak mı acaba? İsim olmasa da sağlam bir sponsor eklenecek mi merak ediyorum.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1351 : 31 Mayıs 2016, 17:35:58 »
Blatt'in sözleşmesi uzun vadeli deniyor. Bu durumda Fenerbahçe Doğuş olmaz sanırım. Gördüğüm bir tweet üzerinden temelsiz bir yorum bu tabii. Seneye bir isim sponsorumuz olacak mı acaba? İsim olmasa da sağlam bir sponsor eklenecek mi merak ediyorum.

Sen sıkma canını..... sadece onu söyleyim gerisi önemsiz..
seneye o kupayı alacağız

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #1352 : 31 Mayıs 2016, 17:38:25 »
Sıkmıyorum zaten Koç-GM ikilisi olduğu sürece içim rahat. Sen böyle deyince daha da rahatladı şimdi :)

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1353 : 31 Mayıs 2016, 18:28:28 »
daçka'da 30milyon civarı bütçe olacak diyorlar da 30 milyonluk oyuncu havuzu yok ki piyasada.
serrod llull de colo teodosic rice granger
bogdan delaney shved dragic langford
datome rudy anderson k-pap kuzminskas cedi
printezis vorontsevich miller doelmann saric claver brown
vesely udoh hines zirbes bilan tomic ayon randolph bourousis dunston

ilk aklıma gelen oyuncular bunlar. kısaların çoğunun sözleşmesi var, nba hatta nba olmazsa delaney gibi çinden kontrat kovalayanı var yada real, cska gibi para sıkıntısı yaşamayacak takımdalar. khimki-kuban el dışı kaldı oradan oyuncu düşürecekler desek işin içine kazan ve cska giriyor. onun dışında bu listeden 3-4 oyuncuyla belki anlaşabilirler.
blatt mevcut halde obradovic'den sonraki en iyi koç diyebiliriz sanırım itiraz eden çıkmaz. ancak mevcut şişik kontratlı oyuncular ve mevcut oyuncu piyasası da göz önüne alınırsa obra'nın ilk senesinde çektiği sıkıntıları yaşaması muhtemel. hal böyleyken tempolu maccabi tarzı atletik run&gun tarzı bir takım kurmak isteyecek bence. efes tam blatt takımı aslında ama daçka ilginç tercih oldu :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1354 : 31 Mayıs 2016, 19:37:09 »
Hocam,

Alırsın wanamaker, 1,5 milyon verirsin. Bilanı alırsın 1,5 verirsin...
Böyle piyasada sabit fiyat olmuyor malesef.
Yıllarca kapalıçarşıda dayımın işlettiği kuyumcuda çalşıtım. Hem kuyumcular kazıklar diye bir inanış var ama altının dünya üzerinde nereye giderseniz gidin fiyatı sabit, ama halı, bakır öyle değil. Elde bir tane var, almak istersen benim vereceğim fiyatı kabul edersin. Bu piyasada da altın değil işte oyuncular. Bakınız, kalinic bonservisi...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1355 : 01 Haziran 2016, 19:45:50 »
Ben bu şahenk nasıl fb li anlamadım..olacak iş değil..adam da para gırla gitti dackaya yediriyor..
Yahu alsana fb nin kadın basket ve 2 voleybol şubesini ..(hadi o zaman Ülker vardı erkek basket olmamıştı)...şimdide erkek basketi alırsın, 2 basket şubesi devam eder, voleybolu bırakırdın.kulupte oraya bulurdu birseyler elbet...
Gel paranın fenerbahceye harca..yok abi yok...bu adamlara fb li ise biz neyiz bilmiyorum...sokayim onların fb liklerine.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 19:46:55 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
« Yanıtla #1356 : 01 Haziran 2016, 20:48:07 »
Ben bu şahenk nasıl fb li anlamadım..olacak iş değil..adam da para gırla gitti dackaya yediriyor..

Yahu alsana fb nin kadın basket ve 2 voleybol şubesini ..(hadi o zaman Ülker vardı erkek basket
olmamıştı)...şimdide erkek

basketi alırsın, 2 basket şubesi devam eder, voleybolu bırakırdın.kulupte oraya bulurdu birseyler elbet...

Gel paranın fenerbahceye
harca..yok abi yok...bu adamlara
fb li ise biz neyiz
bilmiyorum...sokayim onların fb liklerine.

Discovery cihazımdan Tapatalk
kullanılarak gönderild

Para akıtanı vardı da ne olduğunu gördük hocam , aziz bu sokmak istemiyordur belki tek başarı ona ait neticede çıkıp şu kadar zarar ediyoruz diyemeyecek sonra
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2016, 20:50:17 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #1357 : 01 Haziran 2016, 22:14:35 »
Para akıtanı vardı da ne olduğunu gördük hocam , aziz bu sokmak istemiyordur belki tek başarı ona ait neticede çıkıp şu kadar zarar ediyoruz diyemeyecek sonra
Katılıyorum, mesele yüzde yüz Aziz ile arasındaki sorundur diğer herkes gibi, Allah'tan bir tek Ahmet Başkanla sorunu yok bu adamın da o biraz destek olmaya çalışıyor, yoksa amatör şubelerin işi yaş, Ali Koç bile bıraktı heralde voleybolu.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1358 : 01 Haziran 2016, 22:33:54 »
Bu ülkenin zengin iş adamlarının yüzde 60 70i Fenerbahçeli Aziz gittiği gün eminimki para yağar destek yağar sponsorluklar vs

(EREN)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1359 : 01 Haziran 2016, 22:41:14 »
Yahu alsana fb nin kadın basket ve 2 voleybol şubesini ..(hadi o zaman Ülker vardı erkek basket olmamıştı)...şimdide erkek basketi alırsın, 2 basket şubesi devam eder, voleybolu bırakırdın.kulupte oraya bulurdu birseyler elbet...
Gel paranın fenerbahceye harca..yok abi yok...bu adamlara fb li ise biz neyiz bilmiyorum...sokayim onların fb liklerine.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Severiz sevmeyiz, ama Mehmet Ali Aydınlar bu klübe amatör şubelerde Avrupa şampiyonluğu vizyonunu getiren kişidir.
Ama işler kötüye gittikten sonra başımızdaki çıkıp, "oğlun öldükten sonra oyalan diye şubeyi sana verdik dedi. Bu denli alçalabilecek bir adamın, istediği gibi at oynatabildiği  bir kulübe, böyle şartlar altında kim gelip para harcamak ister.

Ayrıca ne olursa olsun bu adamlar iş adamları. Kadın basketbolu, voleybol gibi hiç bir karşılığı , prestiji olmayan şubelere neden yatırım yapsınlar ? Bu takımlar 20 sene üst üste Avrupa şampiyonu olsalar bile nasıl bir geri dönüş elde edecekler.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1360 : 01 Haziran 2016, 23:04:12 »
Dostlar abiler ablalar kardeşler
Burada sadece bizi konuşalım
Konu dallanmasın rica ediyorum

Çevrimdışı berkeg

• Üye
  • Yer: Istanbul
    • berkegurer
« Yanıtla #1361 : 01 Haziran 2016, 23:06:57 »
Twitter'da birkaç İspanyol hesabında Kuzminskas Fenerbahçe ile anlaşma sağlanıyor haberleri okudum,inşallah olur

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1362 : 01 Haziran 2016, 23:12:48 »
Gündemi çok geriden takip ediyorsun kardeşim :(

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1363 : 01 Haziran 2016, 23:47:44 »
*Bogdan giderse James Anderson + Wanamaker

*Bogdan kalirsa  sadece James Anderson

*sf/pf Kuzminskas

*pf/c  Claver

o degil de daha ortada hic birsey yokken Cem abi Kuzminskas ve Claver'i yazmisdi, sonra tum basinda cikti haberler.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1364 : 02 Haziran 2016, 06:19:05 »
Cem Ağrak için "Derin Fenerbahçeli" diyebilir miyiz?
Kara deryalarda bir FENERsin!