Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1448822 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1665 : 14 Haziran 2016, 01:57:14 »
Valencia'dan Dubli ile döneceğim o Zaman :) İbiza adasında da bi tatil yaptırırım ona bronzlaşır esmerleşir atletizm kazanır :D
Renkdaş fazla şımartma ama gerektiğinde ayarını ver.  :D :)
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #1666 : 14 Haziran 2016, 03:58:25 »
Herkese merhaba ilk mesajım. Aranıza yeni katıldım... Umarım takımımız aynen kalır ama bir 4-5 numara oynayan sağlam bir uzun alınır. Gönül spanulis tarzı bide oyun kurucu ister ama kısmet diyelim :) herkese iyi geceler

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1667 : 14 Haziran 2016, 07:47:23 »
Alessandro Gentile ismi hiç geçmiyor. Beğendiğim bir oyuncu bizim takıma uymaz mı? Sadece merak ettiğimden soruyorum :))

Valla bende 2-3 kere dile getirdim ama;

1- NBA e gidiyor ... netlesti gibi
2- Ortel gibi, biraz fazla bireysel ... Top babasinin kimseyi oynatmiyor bazen...
3-cok uyumlu bir kisiligi olmadigi soyleniyor (en kibar anlatimi ile)

o yuzden kimse bu takima yakistirmadi daha ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1668 : 14 Haziran 2016, 08:13:28 »
Herkese merhaba ilk mesajım. Aranıza yeni katıldım... Umarım takımımız aynen kalır ama bir 4-5 numara oynayan sağlam bir uzun alınır. Gönül spanulis tarzı bide oyun kurucu ister ama kısmet diyelim :) herkese iyi geceler

Spanoulis ve Obra olmaz.
Ayrıca Spanoulis de 2+1 yıllık sözleşme yeniledi sanırım.

Çevrimdışı thekingsolomon

• Üye
    • AnUlukaya
« Yanıtla #1669 : 14 Haziran 2016, 10:06:43 »
Okumaktan sıkıldım ve 2 yıl sonra mesaj atmaya karar verdim :)

4 numara rotasyonuna Melli nasıl olur ?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1670 : 14 Haziran 2016, 10:10:39 »
Bu arada Emircan draft tan cekilmis... Buda avrupa da bir kariyere konsantre olacagini gosteriyor...

Ahmet varken Emircan sure bulamayacak gibi Efeste... Belki devreye girmeye degebilir ... Ama seneye Efes te olacagini sanmam...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1671 : 14 Haziran 2016, 10:20:23 »
Arkadaşlar önümüzdeki sezon için reçeteyi hazırladım önem sırasına göre sıraladım ve onayınıza sunuyorum :)

1- Obradoviç ile sözleşme uzatılacak.
2- Bu muhmeteşem takıma hakettiği sponsor bulunacak.
3- Koçun istediği en az iki kaliteli yabancı alınacak ( Hickman hariç takımdaki tüm yabancıların kaldığını varsayarak söylüyorum)
4- İki tane az da olsa verim alabileceğimiz yerli takıma kazandırılacak (Furkan Aldemir ve Birkan Batuk mesela)
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1672 : 14 Haziran 2016, 10:24:25 »
Geçen sene antic ismi çıkınca bık bık etmiştim.
Şahsım adına söz veriyorum, sevmediğim bi adam ismi bile çıksa laf edersem şerefsizim..
Herkes özgür istediğini yazmakta  ben sadece bi kendi adıma bi şey yazmak istedim yanlış anlaşılmasın.
Giden olursa hakkımı helal ederim, üzülürüm ama yoluma bakarım...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1673 : 14 Haziran 2016, 10:38:34 »
Geçen sene antic ismi çıkınca bık bık etmiştim.
Şahsım adına söz veriyorum, sevmediğim bi adam ismi bile çıksa laf edersem şerefsizim..
Herkes özgür istediğini yazmakta  ben sadece bi kendi adıma bi şey yazmak istedim yanlış anlaşılmasın.
Giden olursa hakkımı helal ederim, üzülürüm ama yoluma bakarım...

Cem bence de bu sene gidene laf etmek olmaz her biri formanin hakkini verdi ... dilerim kalirlar ama giderlerse de efsane kadronun oyuncusu olarak kalacaklar akilda...

Ben kendi ceteremi tutmadim ama Udoh-Antic-Dixon alininca bende yok cok para verdik yok Emir daha gencti yok bilmem ne .diye  gak guk etmistim ...
Agzim yandi susarim gelen oyuncuya itina ile sivarim :)

Ha bu arada Bjelica nin dun aksam ki goz kirpmasi cok manali umarim gitmeyi dusunenler degerlendirir.... Bu takimda efsane olmak yada yeni takim da bir risk ... Umarim herkez icin en guzeli olur ....

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #1674 : 14 Haziran 2016, 11:03:14 »
Gherardini bu şubede transfer için bulunmuyor, tabiki transfer de görevlerinden birisi ama adam G. M. 
Euroleague ilişkilerinden tutun, tüm şube bütçesine, gelecekte neler yaparızdan salon taraftar  nba ayağı Vs gibi bir sürü işi var.
Tüm dünyanın saygı duyduğu  bartemeo ile arası çok iyi olan bi yönetici için Baydar gibi trollerin laflarını ciddiye almamak lazım.
Kişilik sorunu olan genç insanlar bunlar.
Dertleri eleştiri değil sığırlık
Dün Obradovic "The best GM in the world" yani dünyanın en iyi GM'i dedi onun için.

« Son Düzenleme: 14 Haziran 2016, 11:10:48 Gönderen: ObiCanKimobi »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1675 : 14 Haziran 2016, 11:04:13 »
Okumaktan sıkıldım ve 2 yıl sonra mesaj atmaya karar verdim :)

4 numara rotasyonuna Melli nasıl olur ?
hoşgeldin.. diyelim o zaman ..
kontratı var Bamberg ile .. güzel olur şahsen ..

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #1676 : 14 Haziran 2016, 16:36:22 »
Bogdan, Udoh ve Vesely..
Umarım üçü de takımda kalırlar ama bu üçlü içinde bence Udoh ve Vesely ikilisinin takımda kalması daha kritik..
En kötü senaryo gerçekleşir ve ikisini birden kaybedersek işte o zaman bayağı bir sil baştan yapmak gerekir..
Özellikle bambaşka bir savunma anlayışı görebiliriz yeni uzunlarla..
Sadece Bogdan'ı kaybedersek üzülürüm ama yerini doldurabilmek adına daha fazla opsiyon olduğunu düşünüyorum..
Avrupa'da o kalibrede bir swingman yok ama NBA'dan rahatlıkla bulunur..

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1677 : 14 Haziran 2016, 17:25:02 »
madrid serisi koçun kafasında yeni alternatif bir tarz olduğunu gösterdi bence. herkesin adam değişebildiği herkesin koşup, şut atabildiği(kalinic geliştirir umarım) bir 5 ile inanılmaz fark yarattık. gelecek sene için çıkan isimleri düşünürsek bunun daha sürdürülebilir olmasını istiyordur koç. rotasyon darlığı yüzünden bunu belirli sürelerde yapabildik çünkü
sloukas bogdan datome kuzminskas vesely
dixon anderson kalinic antic udoh
tarzında iki rotasyon ortaya çıkıyor. antic yerine claver olsa inanılmaz bir şey olabilirdi tabi ama büyük hatrı var top8 ve f4 maçlarında antic'in. onu telafi ederiz bir şekilde. yani bu çift uzun sisteme ek olarak yukarıdaki gibi her perdede adam değişen atletik geri adım atmayan oyunculardan kurulu alternatif bir b planıyla bu senenin bir tık üstüne çıkabiliriz diye düşünüyorum. tabi önce elimizdekileri tutarız umarım. cem abi'nin twitter'da gülüşü biraz ümitlendirdi açıkçası bu konuda  :)

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #1678 : 14 Haziran 2016, 18:13:47 »
Dün Obradovic "The best GM in the world" yani dünyanın en iyi GM'i dedi onun için.

Herkesin gönlünü almayı bileceksin. İlişki benim uzmanlık alanım ama elbet çok daha iyileri var. Herkesin ağzına bir parmak bal çalmazsan bu işler yürümez.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1679 : 14 Haziran 2016, 18:40:23 »
Gençler, bir yetenek avcısı olarak Curry'nin daha iyisini buldum. Bu seneki ilk hedefimiz olmalı ve önümüzdeki seneden itibaren A takıma ısındırmalıyız.

Buyrun...

https://www.facebook.com/pictureofhappiness/videos/vb.201333626639969/870679556372036/?type=2&theater
Kara deryalarda bir FENERsin!