Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1479460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dali2000

• Üye
  • Yer: Eskişehir
    • @Ahmet_Duru
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1755 : 16 Haziran 2016, 18:30:18 »
çok değil tam 1 sene öncesinde buralar twitter yangın yeriydi ,
harika geçen sezon ücüzü bir Final 4 sonrası , yarı finalde kaybedilen lig , büyük hayal kırıklığı
derken Ülker ile ayrılma durumu , bütçe küçülüyor haberleri , Bjelica kesin gitme durumu , Goudelock ve tüm oyuncuların ayrılması filan derken Haziran ve Temmuz ayında çok acayip bi kaos ortamı vardı. Şükür o kaostan çıkıp acayip bi sezon geçiridk ..
şimdi bütçe sorunumuz yok Allah'a şükür. bi çok oyuncumuz kontrat altında.. gitme durumu olanlar var bu gayet doğal ..
Yönetim ZELjko'nun bütçesini kabul etmiş , gher ve Ömer çok rahat konuşuyorlar.
Tarihimizin en iyi sezonunu geçirdik , Allah nazarlardan saklasın ....

şahsen çok güzel günler , forumda kaos yok , hiçbirimiz rahat şekilde boklayamıyoruz :)
gitme ihtimali olan oyuncularımız olmasına rağmen basketbol adına bence tarihin en rahat transfer dönemi bu senedir..
hayırlısı bakalım ..
Benim tek korkum varsa gideceklerin bir an evvel kesinleşmeyip sürüncemede kalması. Bu durumda yerlerine yapacağımız hamleler için zaman ve aday kalmaması. Bizimkilerin gideceği ya da kalacağı belliyse Reis her türlü planını yapmıştır zaten. Yoksa sen bunu biliyorsun da onun için mi bu kadar rahatsın?

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1756 : 16 Haziran 2016, 18:46:28 »
Bogdan'ın bir önceki sezonki hali aklıma geliyor, isteneni bir türlü veremiyordu,vesely ise daha çok savunma ve enerji kısmında işin öne çıkıyordu, gou ve bjelica gitmişti ve yerine gelecek piyasada oyuncu olmadığından yakınılıyordu, sonrası malum. Vesely nin , bogdanın , nba da süre dahi bulamayan datome ve udoh un performansları, herkesin hatta benim de şüpheyle baktığım dixon un geçirdiği değişim ortadayken , kalmak istemeyen herkes gitsin kim olursa olsun, bu takım ruhu ve bu koç varken herkesin yeri doldurulur, herkes bir şekilde performans verir (sloukas,kalinic) ama gördüğümüz üzere kafası karışık, ruhsuz oyuncu ne kadar yetenekli olursa olsun hiç çekilmiyor.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2016, 18:48:27 Gönderen: HakeemOlajuwon »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1757 : 16 Haziran 2016, 19:42:21 »
Vesely-Bogdan-Udoh üçlüsünün tamamını kaybettiğimizi düşünürsek yerlerini doldurmak için draft ve NBA durumları beklenir öncelikle sanırım. Karakter olarak Udoh'un yeri zor dolar ancak totalde yine de güçlü çıkarız. Gherardini ve Obradovic sağolsunlar, onlar varken "sülalem raad" modundayım.

Ha, her türlü kadromu yaparım, o ayrı. Gönül ister ki;

Sloukas-Dixon-Berk-Kenan
Melih-Bogdan-Anderson-Egehan
Datome-Kalinic-Dzanan-Tolga
Melli-Kuzminskas-Antic-Barış
Vesely-Udoh-Ercan-Egemen
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1758 : 16 Haziran 2016, 19:49:35 »
Vesely-Bogdan-Udoh üçlüsünün tamamını kaybettiğimizi düşünürsek yerlerini doldurmak için draft ve NBA durumları beklenir öncelikle sanırım. Karakter olarak Udoh'un yeri zor dolar ancak totalde yine de güçlü çıkarız. Gherardini ve Obradovic sağolsunlar, onlar varken "sülalem raad" modundayım.

Ha, her türlü kadromu yaparım, o ayrı. Gönül ister ki;

Sloukas-Dixon-Berk-Kenan
Melih-Bogdan-Anderson-Egehan
Datome-Kalinic-Dzanan-Tolga
Melli-Kuzminskas-Antic-Barış
Vesely-Udoh-Ercan-Egemen
Bu kadroda bir de Tyrus Rice olacaktı ki aman Allah'ım  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1759 : 16 Haziran 2016, 21:25:46 »
Zamanında burada yazmıştım, Zoc aramızdan 1 adam seçip iyi antrenmanla top8'e kadar maksimum katkı verecek seviyeye getirebilecek bir koç, o yüzden bu transfer sezonunda kafam çok rahat.
...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1760 : 16 Haziran 2016, 21:37:55 »
Bogdan nba den bi sene alacağı sözleşme şartlarından dolayı gitmez bence...keza vesely i de tatmin edecek paraları veririz...ama udoh ta sorun galiba terör olayları...ikna edebilir sek bütçe zaten her ikisinide tutmaya yetecektir rahat rahat.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #1761 : 16 Haziran 2016, 23:25:28 »
Randolph te son durum NE acaba... Her halükarda isterim açıkçası. Bide bende anlayamıyorum bizim oyuncuları. De colo her şekilde NBA gider ve oynar havlu sallamaz. O gitmiyor bizimkiler napıyor anlamış Değilim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1762 : 17 Haziran 2016, 00:35:31 »
Benim tek korkum varsa gideceklerin bir an evvel kesinleşmeyip sürüncemede kalması. Bu durumda yerlerine yapacağımız hamleler için zaman ve aday kalmaması. Bizimkilerin gideceği ya da kalacağı belliyse Reis her türlü planını yapmıştır zaten. Yoksa sen bunu biliyorsun da onun için mi bu kadar rahatsın?
abi kulağımıza bi şeyler geliyor tabiki ama sonuçta dedikodu işte onlar.
bu arada lig Tv programında Gherardini dinledim.
B C hatta D planlarımız var dedi..
isimlere takılmadan rahat olmakta fayda var.

Çevrimdışı Ahmet A.

• Üye
  • Yer: ripcity
    • @ozundeiyicocuk_
« Yanıtla #1763 : 17 Haziran 2016, 00:50:20 »
valla bende Randolp'un nereye gideceğini bekliyorum.

Çevrimdışı truant

• Üye
  • Yer: İstanbul/Antalya
    • Truant10
« Yanıtla #1764 : 17 Haziran 2016, 01:25:45 »
Abiler, kardeşlerim selamlar.

Bilenlere bir sorum olacak geçen sene yaklaşık ne kadar kombine sattık ve ne kadarlık bir gelir elde ettik bundan? Önümüzdeki sene için ciddi bir kombine satışı yapacağımızı düşünüyorum, Obradoviç hocamın bahsettiği bir gün Fenerbahçe taraftarı salona gelecek ve kombine kalmadığı için bilet gişesinden geri dönmek zorunda kalacak sözünün gerçekleşmesi için ideal bir sene olacak bence geçen seneden kombinesi olmayan 15 kişiden basketbola kombine sözü aldım şimdiden. (Konunun yeri burası değilse özür dilerim)
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 01:33:10 Gönderen: truant »

Çevrimdışı truant

• Üye
    • Truant10
« Yanıtla #1765 : 17 Haziran 2016, 01:27:57 »
Malum üçlüden ben de önem olarak Udoh>Bogdan>Vesely sıralamasının olduğunu düşünüyorum, bunu da Vesely değersiz bir oyuncu olduğundan değil de Udoh'un Madrid'i tokatladığımı serideki insan üstü performansına binaen yazıyorum. Son olarak da eğer Bogdan ayrılmazsa tamamlayıcı rolde Anderson yerine Wannamaker'ı görmek isterim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1766 : 17 Haziran 2016, 01:34:22 »
4995 kombine satıldı...yaşar kardeşim
Bilet +kombine hepsinden 4 milyon euro civarı bi gelirimiz var

Çevrimdışı truant

• Üye
    • Truant10
« Yanıtla #1767 : 17 Haziran 2016, 01:53:16 »
4995 kombine satıldı...yaşar kardeşim
Bilet +kombine hepsinden 4 milyon euro civarı bi gelirimiz var

Teşekkürler Cem abi, futboldakı gerizekalılıkla bir çok kişinin basket kombinesine yöneleceğini düşünürsek bu rakamı 8000-9000 civarına çekeriz bence net gelir de 6-7m euro'ya yaklaşır. Bir de sponsor bulsak şu güzel takıma senelik 6-7m euroluk bir ücretle, Eurolig'den geleceği iddia edilen 2-2.5m euroluk gelirle takım finansal açıdan da güzel bir seviyeye ulaşır da malum şahıs kongrelerde bak kapatırım, bak küçülürüm diye tehdit etmeyi keser. Bir de zaten Odeabank'la olan sponsorluk var o da zannedersem 1buçuk senelikti acaba ondan ne kadar bir gelir elde ediyoruz, var mı bir bilgin abi?
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 01:56:58 Gönderen: truant »

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #1768 : 17 Haziran 2016, 02:08:16 »
Kardeşim ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama satılan biletler ve kombineler dahil 4 milyon Euro toplandı deniliyor. Zaten çoğu Zaman full du. 7 milyona çıkmaz sanırsam!!! Ama yapılan zamma bağlı değişir o ayrı

Çevrimdışı truant

• Üye
    • Truant10
« Yanıtla #1769 : 17 Haziran 2016, 02:17:39 »
Kardeşim ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama satılan biletler ve kombineler dahil 4 milyon Euro toplandı deniliyor. Zaten çoğu Zaman full du. 7 milyona çıkmaz sanırsam!!! Ama yapılan zamma bağlı değişir o ayrı

Abi, sadece eurolig'de fulldu, kombineyi satınca lig maçları için de bilet satmış gibi olacaksın o yüzden zaten kombine rakamı aşağı yukarı iki kata çıkacağını düşünmeme rağmen rakamı 8 milyon euro yerine 6-7 milyon euro dedim ki zaten zam miktarı da aşağı yukarı %15 oldu yani eski rakamda dahi kalsa bu 4.6m euro yapıyor 4000 fazla kombine de en düşük bloktan satılsa bile 2m euro demek, toplam 6.1m euro :)
« Son Düzenleme: 17 Haziran 2016, 02:22:07 Gönderen: truant »