Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1449582 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2085 : 25 Haziran 2016, 23:05:46 »
Çoook uzun bi sezon olacak allah nasip eder de tüm kulvarlarda son maça kadar yürüyebilirsek 80civarı resmi maç oynuycaz ve bunun 42-45civarı yerel maçlar olacak. Erkanın Bu 40küsür maçlık türkiye içi periyotta, rotasyonu 5-6dakika bile rahatlatıp düzen içinde kalmaya yardımcı olması bile yetecek bize.Sanırım kimse erkandan yüksek sayı yada ribaund asist ortalaması beklemiyodur. İçimde hep keşke deniz kılıçlı'ya da yürüsek keşke istegi de vardı ama dile getirmeye cekinmiştim bu ne vasat sevicilik diye laf olur mu diye :) ama o bile bize belli bi rahatlık sağlar. Güçlü kalıplı bi oyuncu hem antremanda hemde türkiye içinde belli bi seviye de katkı alabiliriz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 23:07:22 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2086 : 25 Haziran 2016, 23:18:51 »
James Anderson da Dacka'ya cok yakin diyor basketfaul. Kafayi yememek elde degil.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2087 : 25 Haziran 2016, 23:21:31 »
James Anderson da Dacka'ya cok yakin diyor basketfaul. Kafayi yememek elde degil.
Ferit Şahenk hadi neyse, Fenerbahçelilikten önce ticaretçi adam. Ama İbo çok ayıp ediyor.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2088 : 25 Haziran 2016, 23:22:39 »
Baska adam kaldi mi acaba bizim istedigimiz ama dackaya transfer olacak tamam havuz dar falan ama oc lar kimi istesek onu aliyor

Çevrimdışı ardglr

• Üye
    • ardaguler
« Yanıtla #2089 : 25 Haziran 2016, 23:23:09 »
Evet James Anderson daçka haberi de çıktı bugün, günlerdir merak içindeydim zaten ne zaman çıkar diye. Daçka'ya kızmayın diyorsunuz ama ben çok soğukkanlı olamıyorum, sahibi ve menajeri Fenerbahçeli olan bir organizasyonun her işimize çomak sokması bana sempatik gelmiyor, evet profesyonel olabilir ama ben profesyonel değilim. Neyse Nba yaz ligini izleyecekmişiz, Udoh ve Vesely kalsa bari, aksi durum biraz zorlu olabilir.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2090 : 25 Haziran 2016, 23:25:58 »
vay aminakoyim claver'i de alin tam olsun , insani bu mubarek ayda gunaha sokuyorlar.

Çevrimdışı Sergen Kıral

• Üye
  • Yer: izmit
    • sergenkral
« Yanıtla #2091 : 25 Haziran 2016, 23:26:47 »
Aylardir bir kac isim var simdi hepsi dackaya deniyor bizde artık somut biseyler yapalim adamlar bizimi beklicek

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #2092 : 25 Haziran 2016, 23:27:26 »
Bu oçların artık ben ta.. Ulan hadi ferit hırs yaptı, ibo da ayıp ediyor bu blatt de her şeye tamam mı diyor? Gözümde hiçbir saygınlığı kalmadı blattin, Obradovic biliyordur diyip adam alıyor. Yancı herif

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #2093 : 25 Haziran 2016, 23:30:00 »
Aç k.pekler 20 yabancı alıcaklar herhalde. Obra yönetiminde yine yenicez hepsini .

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #2094 : 25 Haziran 2016, 23:30:34 »
:(

En son Calathes olmayınca böyle üzülmüştüm sonra olmadığına sevindim Anderson da öyle olur inşallah.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #2095 : 25 Haziran 2016, 23:31:14 »
Akşam akşam iyice sinirlerimiz bozuldu şerefsizlere bak ya, ulan bu yıl o çöp organizasyonunuzu da blatti de içerde dışarda öpecez.

Çevrimdışı Sergen Kıral

• Üye
  • Yer: izmit
    • sergenkral
« Yanıtla #2096 : 25 Haziran 2016, 23:37:03 »
Piyasaya deli gibi saldirdilar ama aldiklari adamlar hep yan parca lider yıldız oyuncu olmadıktan sonra bu tarz kadrolar çöp bu yıl bourisis örnegi takimi 3 basamak atlattı

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2097 : 25 Haziran 2016, 23:40:25 »
Ferit şahenk fb li ise ben değilim arkadaş...onu da alsınlar..sanki oyuncu yok başka ...alsınlar beter olşunlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2098 : 25 Haziran 2016, 23:43:15 »
erkan'ın banvitde oynarken de ksk'de oynarken de sadece bizimle maçlarında izlemişim atıp tutmayım şimdi

ama savunması iyi diyorsunuz da neye nazaran kime nazaran iyi ?

mesela bende serhat daha iyi savunmacıydı, ha cenk akyoldan iyi diyorsanız orası ayrı.

ayrıca 200 bin dolar gayet uygun rakam, burda sanki 500 bin almalıydı da 200 veriyoruz gibi hava var.

Yalnızca hakkettiği kadarını kazanan yerli kaç tane oyuncu var. Benzer katkı veren Birkan 700-800'e anlaşırken 200 çok makul rakamdır. En büyük sorun zaten yerlilerin ederinden fazla kazanması değil mi.Sadece ederini alacak olanı bulmuşuz işte. Neyin burun kıvırması bu.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 23:44:41 Gönderen: Cemalex »

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #2099 : 25 Haziran 2016, 23:52:50 »
Şunu düşünüyorum acaba Anderson ve Wanamaker bizim Bogdan'ın gidişi için A ve B planlarımız mıydı ? Bogdan kalınca acaba geri mi çekildik bu transferlerde ? Bu senaryoda Hickman'ın yerine belki farklı tipte bir adam arıyoruzdur. Nedense iyimser yaklaşmak istiyorum.

Ayrıca Kuzmi'nin hala bize geleceğine inanıyorum nedense.