Selamlar:)
Teşekkür ederim. Aynı fikirde olduğumuzu bilmek güzel. İş ve okuldan fırsat bulabildikçe ve gündemde benim aklımın erebildiği şeyler olduğu müddetçe bir şeyler karalamaya çalışıyorum kendimce. Bu arada yeri gelmişken ifade edeyim. Yaklaşık iki yıldır düzenli olarak takip ederim forumu. Mesaj sayım ve üyelik tarihim yanıltmasın. Sizin oyunun teknik yanına yönelik yorumlarınızı ve piyasada dolaşan oyunculara dair incelemelerinizi hep beğeniyle takip etmişimdir. Bence asıl siz kapsamlı bir sezon öncesi incelemesi yazarsanız çok güzel olur. Bizim takımdan yana sıkıntı yok ama bir çok transfer oldu bu yaz sezonunda. Benim gibi oyun bilgisi ve oyuncu profilleri konusunda yeterli bilgisi olmayan renkdaşlar için de faydalı olur. Kim yükselişte kim kötü kadro kurmuş bilirsek beklentilerimizi de takımların isimlerine göre değil sezonun realitesine göre ayarlarız 
Merhaba,
Açıkçası telefondan girdiğim için mesaj sayınızı ya da üyeliğinizi görmemiştim ama foruma sık girdiğim için yeni isimler gözüme çarpıyor

Teşekkürler yorumlarınız için ama açıkçası kendimi kapsamlı bir değerlendirme yapabilecek yetkinlikte görmüyorum, casual bir izleyiciyim. Sadece transferleri takip ettiğim kadarıyla konuşayım,
CSKA ile biz şu an bana göre farklı bir seviyedeyiz. Geçen yılın iki finalisti kadrosunu koruyor hatta eklemeler yapıyorsa herkesten öndedir kağıt üzerinde.
Madrid bence Rodriguez'in gidişiyle en değerli 2 3 parçasından birini kaybetti. Çok kaliteli bir pota altı rotasyonları oluştu ama oradaki süre dağılımı kritik. Ayrıca Draper asla Rodriguez'in yerini dolduracak bir oyuncu değil. Doncic'e bile iş düşecek orada, Rudy'nin sakatlığı ve formu önemli, Campazzo'yu neden tekrar kiraladılar ona anlam veremedim bu arada.
Barcelona koç dahil yeniden yapılanmaya gitti. Bartzokas için belki de en büyük sınav bu olacak çünkü Kuban ile geçen yıl underdog olmanın avantajı vardı. Ayrıca kolay top 16 ve playoff rakipleri ile eşleşmişlerdi. Bu yıl çok farklı karakterlerde oyuncular ile 30 hafta boyunca başarılı olması gerekiyor. Ama Rice ile Delaney'nin benzer profili ona çok yardımcı olacaktır. Kadronun geneli de fena değil.
Panathinaikos kağıt üzerinde oldukça iyi transferler yaptı. Ama Diamantidis'in gidişi onları ne kadar etkiler göreceğiz. Calathes'in belli bir eşiği aşması, Bourousis'in kaldığı yerden devam etmesi, Pappas gibi gençlerin seviye atlaması ile F4 yapabilirler ama bir süredir o seviyeye çıkamadılar, kolay olmayacak.
Açıkçası Oly'nin hamlelerini çok takip edemedim. Kadro yapılarını da bilmiyorum. Ama Young sağlam dönerse etki edecektir geçen yıl onu çok aradılar. Tabii Spanoulis'i en azından 25 hafta nasıl koruyacaklar o da çok önemli.
Daçka bence kadro yapısını oluşturabilirse tehlikeli olacak. Bu yıl hücumu kesen faul cezalandırılacak. Bu da transition hücumlarını çok değerli kılıyor. Kadroları atlet, hızlı, bu oyuna uygun kısaları barındırıyor. Furkan ve Semih dışında uzunlar buna pek uygun değil ama orada da çok oyuncu olması bence avantaj olacaktır, deneye deneye birileri performans verir herhalde. İlk 8'e bence girecekler.
Efes bence tuhaf, birbiriyle uyumsuz bir kadro kurdu. Sevmediğim için umarım kadroda çalkantılar olur ve çok maç kaybederler diyorum.
Milano'nun da transferini bilmiyorum. Yine aynı oyunu oynarlarsa arada birilerinin canını yakarlar ama başarı zor bence.
Kazan hakkında hiç fikrim yok.
Kızılyıldız şu an kötü durumda ancak pota altına 2 transfer yapacaklar gibi duruyor. Geçen yılki başarı biraz zor.
Baskonia'nın Larkin ve Bargnani hamlesi tutarsa yine çok keyifli bir takım olurlar yan parçalar zaten duruyor Bertans hariç.
Zalgiris Saras için izlenir ama kazandıkları her maç onlar için başarı gibi bir durum var maalesef. Ama Litvanyalı gençleri takip etmek isteyen izlemeli.
Galatasaray'ın tabii ki başarısız, rezil rüsva olmasını istiyorum. Ama yetenekli oyuncuları var, illa ki maçlar kazanacaklar. Ergin geniş kadro ile nasıl baş edecek o biraz kritik, pek yapamıyor onu.
Bamberg başarılı olmasını çok istediğim bir takım, Melli'yi tutmaları iyi oldu, yeni gard rotasyonlarını çok hatırlamıyorum ama keyif veren bir oyun oynarlar umarım yine.
Son olarak Maccabi bana göre ancak 3 top ile mutlu olabilecek bir takım kurdu, ve koçları çok tecrübesiz. Geçtiğimiz yılki kadar kötü olmazlar diye düşünüyorum ama dediğim gibi kadro hiç içime sinmedi.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk