Spurs, Bogdan'ı alma derdine düşmüş. Kısaca Ahmet Kaya'dan "Kendine iyi bak, beni düşünme" şarkısını armağan ediyorum kendisine.

Bizim yapılanmamız hücum anlayışında yeni bir düzenleme ile gerçekleşecek seneye, bu belli oldu. Burada hesap kitap yapıyoruz ama Doğuş olayının netleşmesi, oyuncu gelecek mi belli olması lazım. Tabii, oyuncu alabileceksek koç kimleri ister, ona göre çıkarım yaparız.
Udoh-Vesely ikilisinin kalması durumunda Antic yerine bir 4 numara pota altı için yeterli olacaktır zira Kalinic oraya da yetişiyor. Melli ya da Printezis'ten birisi olursa kusursuz bir tamamlama olur bizim için. Daçka'nın 4 numaraları bize 2 boy küçük zira. Bogdan'dan boşalacak 2 numara pozisyonu için James'i tutup transferi 3'e yaparak Kalinic'i tamamen 4 gibi düşünebiliriz ya da 1-2 oynayan bir oyuncu tercihiyle Bobby'den 2 numarada faydalanabiliriz. Opsiyonlar çok fakat öyle ya da böyle sistem değişecek. Para sorun olmayacaksa De Colo'ya bulaşalım (sözleşme durumunu bilmiyorum bu arada), şanımız yürüsün. Bogdan-Antic (aslında cüzi bir ücret karşılığı 10. yabancı olarak kalsa sevinirim) out, De Colo-Printezis in, minimum zarar, maksimum fayda.

Sloukas-Dixon-Berk
De Colo-James-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Printezis-Bennet-Antic
Udoh-Vesely-Ahmet

Not: Şansımız varsa Tolga, Furkan, Cedi'ye yürüyelim af etmeden...