Jordan Theodore Unicaja Malaga diyorlar.
Bogdanovic'in yerini dolduracak oyuncu havuzu o kadar dar ki Avrupada. De Colo kalacak, Shved ile Wanamaker NBA yapacak ve kala kala geriye Mike James'ten başka kimse kalmıyor. Ahvâl bu durumdaysa James'i hemen bitirmemiz gerekiyor.
İyi olmamız için 1 ve 2 numaraları muhakkak çok iyi geçmemiz lâzım. Kimseyi alamayacaksak Sloukas'a tamam derim ama bence son an'a kadar 1 numaraya lider özellikli üst düzey bir oyuncu bakmamız lâzım. Sloukas'a oldum olası ısınamadım, şampiyon olacak bir takımın lideri gözüyle bakamadım. Top ondayken hep tedirginim.
James Anderson'dan tiksindim bu sezon resmen. Bu hâliyle gelip bir de bütçeyi zorlayacaksa hiç gelmesin, Nunnaly önümüzdeki sezon bu takıma daha çok alışmış olacak, şutları da giderek daha fazla güven veriyor. İtalya Ligi sayı kralı olarak geldi ve şimdi iyi sayılabilecek bir savunmacıya da dönüştü. Bogdan ilk geldiği sene çok mu üst düzeydi? Çalıştı, çabaladı süper yıldız oldu, tıpkı Bjelica gibi. Ben aynı ruhu Nunnaly'de de görüyorum ve yüksek paraya James Anderson yerine, daha düşük paraya Nunnaly'ye 1 sezon daha şans verilmeli diye düşünüyorum. Hocayı tanıyor, takımı biliyor ve süre almasa bile sesini çıkarmıyor. İtalyada 3 numara oynayıp sadece istatistik yapıyordu, bize gelince neredeyse 1 numarada bile oynattık mecburen, doğal olarak hatalar yaptı ama son derece iyi niyetli, çabalıyor. Bu takımın cidden bir parçası olmak istiyor Nunnaly. Başarılı olduğu maçlardan sonraki röportajlarında sevinci her hâliyle belli.