Gayet net: önümüzde Final Four var. Nunnally vites yükseltir de, şu ana kadar ki Heurtel ve Honeycutt'a taş çıkartan aptal oyununu telafi edebilirse kalır. Edemezse, 'yok, ilk sene', 'yok, daha alışıyor' filan demeden yerini başkası ile doldurmak gerekir.
Abi final four'da iyi oynaması bize bilmediğimiz hangi datayı verecek? Baskı altında iyi oynaması ise, Bogdan'ın olmadığı Madrid maçında iyi oynayıp son 2 atışı soktu. Bogdan gibi skorerlik dışında meziyetleri birden gösterecekse başka ama, adamı tanıdık artık, ancak bir yaz kampı ile bunun üstüne koyabilir. Yoksa 1 ay önceden farklı bir oyuncu olduğunu pek sanmıyorum, ancak antrenman yiyerek biraz daha oyun bilgisi vs artmıştır.
Şöyle de bir şey var, eğer Nunnally kesin gönderilmesi gereken bir oyuncuysa, Obradovic Nunnally'den çok memnunum derken ya sezon bitsin de gönderelim diye öyle diyor, ya da tüm sezon birlikte olsa da oyuncudan anlamıyor... Bunun alternatifi de, bizim Nunnally'ye kötü gözle bakmamızın sebebinin ondan Bogdan sakatken yerini doldurmasını beklememiz ve onun bunu şu anki yetenekleri ve oyun bilgisi sebebiyle doğal olarak yapamaması olmasıdır. Yani haksız yere adamı asmamız.
Edit: Top elindeyken oynayamaması gibi eksikleri olabilir ancak 43/46/87 yüzdeleri olan, bize Euroleague'de maç alan, asist/top kaybı oranı 2ye yakın, çalışkan, rolünü benimsemiş, takıma/koça/taraftara saygı duyan bir adama aptal oyun oynadı demek, bana göre yakışmıyor. Heurtel veya Honeycutt gibi ne oldum delisi, takımdan önce kendini düşünen ve takım kimyasının içine eden adamlarla kıyaslamaya bile sokmam.