Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209222 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
göksenin p.çi Vesely'nin yüzüne vurdu ama sportmenlik dışı faul Vesely'ye çıktı. Böyle rezillik olmaz, bu yener denen hıyar ne zannediyor kendini!
Göksenin in pozisyonu en başından sportmenlik dışı, sonrasında da kolunu savurmuş.
Ama Vesely gibi tecrübeli birisini Gökseninin oyununa gelmesini anlamıyorum, üstelik de psikolojik üstünlük de bizde...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bu arada Barışla Ahmet de Fenerbahçeli oldular :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ahmet harbiden oldu :)

Çevrimdışı franz392

• Üye
Her karaktersiz rakibe madde atılacaksa sürekli ceza alırız. Nefret ediyorum o şerefsizden ama madde atmak zarar veriyor. Küfretsinler, hareket çeksinler, alay etsinler ama madde atmak tehlikeli. Ama bir şey fırlattıysa, kafası yarılsa gıkım çıkmaz. Melih de ne çok kaçırdı, neyse rahatladık biraz.
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 20:50:44 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
fark gelmış 30a. tahrıklere kapılmamak lazım. ama gökselın şöyle yapmış ergın göyle yapmış benı ılgılendırmez. herşey lehımıze.  he deyıp geçın. zaten +20 farkın verdığı acıyı hıçbır küfür atılan yabancı madde veremez. hadı skor ters olur. takım uyur 10 sayı gerıde olursun ve takımda da ruh yoktur. böyle bır durumda trıbunlerden gelen bı atraksıyon takımı uyandırıp kendıne getırebılır. ancak en az 30 sayı fark atabıleceğmız maç 10lara yaklaşmıştı bı ara. fark 15 falan olsaydı belkı de maç sonu yakalanacaktık. tabı bugün hıçbırşey maçı vermemıze sebeb değıl . velhasıl maç bıttı. maç ıle ılgılı en çok hoşuma gıden
1. datome ve veslynın performansı
2. barış melıh(her ne kadar atamasada) sonlarda da egehan berk ahmetın oynaması. üstelık ahmetın takıp smacı çok ıyıydı.
3. özellıkle  10 sayı gerıye düştükten sonra yaptığımız savunma ve bu savunmanın süreklılığı.
4. udohun çok yorulmadan maçı bıtırmesı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
O mikrofon g.tüne girsin senin aziz. Rezil ettin bizi. Maç dengedeyken susan hıyarlar durup dururken madde atmışlar, atanlar da aziz'in herifleri, ulan pisliklerine sahip çıksana. Koca kulüp dalga konusu olacak gene.

küfürün de bi adabı var..
değerli kardeşim...
bir daha daha desturlu küfür et

Çevrimdışı franz392

• Üye
küfürün de bi adabı var..
değerli kardeşim...
bir daha daha desturlu küfür et

Kusura bakma abi, genel olarak aziz'i sevmediğimden ve böyle durumlarda imajımızı rezil ettiği için çok kızıyorum, tutamıyorum kendini.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
sezon başından beri hem euroleague hem de ligde 12 oyuncu ile oynadığımız ilk karşılaşma oldu
moral rotasyon her açıdan güzel maçtı :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Kusura bakma abi, genel olarak aziz'i sevmediğimden ve böyle durumlarda imajımızı rezil ettiği için çok kızıyorum, tutamıyorum kendini.
burada itlik yapan Göksenin'di
başkanın da reaksiyonu gayet doğaldı kardeşim
hatta sonra ZEljko Melih'e gitti anons yap dedi
bunlar olur sevmiyorsun diye her yaptığı kötü gelmesin :)

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Göksenin diye bir mal var ama pota arkasında ondan daha mal 50 kişi vardı..salon kapansın diye herşeyi yaptılar

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Koç maç sonrası neler demiş? Duyan, bilen var mı arkadaşlar?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
FBtv de konuşuyor şu an.
Özel olarak sorduğun bir konu mu var ?

Çevrimdışı franz392

• Üye
burada itlik yapan Göksenin'di
başkanın da reaksiyonu gayet doğaldı kardeşim
hatta sonra ZEljko Melih'e gitti anons yap dedi
bunlar olur sevmiyorsun diye her yaptığı kötü gelmesin :)

adam mikrofonu eline alıp maç sırasında konuşmayı alışkanlık hâline getirdi. göksenin kesin küfretmiştir de fiziksel bir şey olmadığı müddetçe madde atmak tehlikeli bence, oyuna girip savunmada rezil olduğunda verilen tepkiler çok daha içine oturmuştur kesin. Öyle yapıp alay etmek daha iyi  :)
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 21:40:19 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
FBtv de konuşuyor şu an.
Özel olarak sorduğun bir konu mu var ?
İkinci devreyi izleyemedim, şuanda da yoldayım.  Hem bu olaylarla ilgili, hemde genel olarak koçun yorumlarını merak ettim.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Olayla ilgili her iki koç da ne olduğunu görmediğini söyledi, tabi Ergin Ataman biraz demagoji yapıp aklınca laf sokmaya çalıştı Fenerbahçe taraftarı yerli oyuncuya pek alışık değil vs diyerek..
2-3 kez Baskonia maçından bahsetti, zaten vücut dili de çok farklıydı. Hala da aklı orada, bakalım Telaviv de nasıl bir reaksiyon verecekler falan dedi.
Gerzek bir gazeteci de "Aziz Yıldırım size müdahale ediyor mu" diye soracağına "Nevriye açıklama yaptı, başkan salona gelip bize taktik veriyordu dedi, sizden 2-3 sene sonrada başka bir oyuncu böyle birşey söyleyebilir mi" diye sorup toplatının bitmesine sebep oldu.