Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Biz yıllardır Abdi İpekçi de rezil olduğumuz için hem adamlar kendilerini büyük görüyor olduklarından hemde medya büyütüyor. Shengelia nın bile sakatlanıp oynayamadığı maçta potaya yaklaşamadık. Dün içeriye atılan pasların 2/3 geçmezdi karşımızda Baskonia olsa. Sevindirici şeyler var tabiki ama bence çok da abartmamak lazım dünkü maçı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
abi bence gs cok kötü oldugundan bizim formsuz oyuncularimiz iyi göründü.
kendi standartlarina yaklasinlar baska bir sey istemiyorum.
vesely savunmada hala eski caydirilicigi yok.üstüne giden oyuncu Vesely i itip cok rahat sayi bulabiliyorlar.sakatlik öncesini hatirlayin Udoh kadar caydirici, blok tehdidi vardi, kimse iceri giremiyordu
dünkü macta ise adamlar hicbir sekilde karsilik veremediler.

sadece tüm oyunu Galatasaray kötüydü olayına bağlamak da biraz haksızlık olur , Veysel geçen seneki gibi değil ama düzelme var hatta dün akşam sahanın en iyi oyuncuydu , çoğu formundan uzak bu bi gerçek      ( bobby ve Kaliniç'i)  ayırmak lazım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Biz yıllardır Abdi İpekçi de rezil olduğumuz için hem adamlar kendilerini büyük görüyor olduklarından hemde medya büyütüyor. Shengelia nın bile sakatlanıp oynayamadığı maçta potaya yaklaşamadık. Dün içeriye atılan pasların 2/3 geçmezdi karşımızda Baskonia olsa. Sevindirici şeyler var tabiki ama bence çok da abartmamak lazım dünkü maçı.
abi ipekçi ile ne alakası varki mevzunun ben onu çözemedim
maç bizim sahada oynandı
bizim sahada + 15 altında biten maç sayısı bi elin parmağını geçmez.
Laboral maçında bok gibiydik ve yenildik ,3 hafta önce bu takım Barcelona'yı deplasmanda tokatladı hem de 72 sayı yiyerek tokatladı ,
sen de vur derken sikiyorsun

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ne alakası var baba, adamları evlerinde yenemedik diye herkes onları birşey sanıyor, demek istediğim bu.
Dünkü oyunu Baskonia ya karşı oynasaydık sonuç gene böyle 18 sayı lehimize mi olurdu ?

Eğer okuduysan (biraz laf geçireyim fırsatını bulmuşkan) çeşitli başlıklarda bu sene beğenilmeyen oyunun kriter olamdığını, zamanı gelince takımın gerekeni yapacağını söyledim zaten.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
47 saat önce 42 sayı fark yemiş bir takımın zaten dört dörtlük olması beklenemezdi..buna rağmen iyiydik...gs üçlükleri girdiği sürece tehlikeli takımdır..ama oly'nin koçu gibi kimse mal değil..obra aldı hemen molayı kesti önlerini...3. çeyrekte de malumun ilanı oldu..
Vesely yavaş yavaş eski kıvamına geliyor...Udoh da rahatlayacaktır o formuna kavuşunca..
İnşallah Datome de bir standart yakalar artık     

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Baskonia dan seyahat nasıl bilmiyorum ama direk uçuş yoktur sanırım.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Baskonia dan seyahat nasıl bilmiyorum ama direk uçuş yoktur sanırım.

Takımın özel uçağı var artık

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ne alakası var baba, adamları evlerinde yenemedik diye herkes onları birşey sanıyor, demek istediğim bu.
Dünkü oyunu Baskonia ya karşı oynasaydık sonuç gene böyle 18 sayı lehimize mi olurdu ?

Eğer okuduysan (biraz laf geçireyim fırsatını bulmuşkan) çeşitli başlıklarda bu sene beğenilmeyen oyunun kriter olamdığını, zamanı gelince takımın gerekeni yapacağını söyledim zaten.
anladım baba biraz daha izah edelim açıklamaları kavga edecek yer arıyoruz seninle de olmuyor amk :(

ayhan dostum seviyoruz seni , laborak maçı çok ağır oldu amk :(
bari ordan dönüp şampiyon olalım da bi güzel hikaye olsun

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Eğer f4 e kalırsak şampiyon oluruz.
Ama bugünkü oyunumuzla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri değiliz bence. Ama, en büyük güvencem Obradovic, esas kocaman umutlarımız sahibi o, diğeri sadece hayal, rüya..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Eğer f4 e kalırsak şampiyon oluruz.
Ama bugünkü oyunumuzla şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri değiliz bence. Ama, en büyük güvencem Obradovic, esas kocaman umutlarımız sahibi o, diğeri sadece hayal, rüya..
abi bugunkü oyunla final4 a kalamayız zaten :)
mutlaka toparlayacaktır takım
kendi seviyemizin çok altında oynuyoruz

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Pazar günü öğle... Neyse ki, deplasman değil.

Ntv Spor'dan açık yayın...
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 17:31:56 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı ozgur boyraz

• Üye
  • Yer: kayseri
    • @gregor_fucka
tam çocukları oynatacak maç. egehan - ahmet - melih - barış - nunnaly beşini 30dk oynatsa keşke koç

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Şunu net olarak anlamak lazım ki koç, oyunculara süre vermeyi istiyor ancak hak etmeleri gerekiyor oyuncuların bunu. Hak etmeyene de formayı vermiyor. Adam bu günlere prensipleriyle gelmiş, bundan sonra da değişmesini beklemek hayalcilik olur.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Gençler oynasın dicem ama kesin kaybederiz

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
hocamın mükemmelliyetçi tavrından biraz taviz vermesini diliyorum
şu maçta ciddi anlamda diğer türk oyuncular oynasın hak etmeseler bile oynasın , bu sene garip bi sene cidden çözmek çok zor