Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209013 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
İyiydi. Gayretliydi. Epey ceza şutu kaçırdı ama uzun rotasyonuna dış şutu ve feyk sonrası vurarak çembere gidebilme özelliği ile çeşitlilik kattığı, oyunumuzu zenginleştirdiği muhakkak. Bugün de bazı sekanslarda örnekler gösterdi.

Eyvallah Hakan abi. 

Bu arada skor takip sitesi xscores.com'a Fenerbahçe Ülker adı artık geçerli değil Fenerbahçe olarak değiştirin diye mail attım, gerzekler "Fenerbache" yapmış. Yabancılar genel olarak bu yazım hatasını epey yapıyor.
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2016, 19:38:53 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
İlk yarı özellikle hücumda çok kötüydük ama ikinci yarı açıldık. Rahat bir galibiyet oldu. Melih'in ligde fazla süre alması ve iyi katkı vermesi çok önemli. Umarım böyle devam eder de hem rotasyon olarak rahatlarız hem de ekstra güvenecek bir oyuncumuz olur. Euroleague'de de zaman zaman oynar.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Uşakta bi bizi yendi..o ligin ilk maçı olmasa onu da alırdıkk..

o mac elimize gelmisti kotu oyuna ragmen ama sanssılzıkla verdik..o bos 3 luk girse bogdanın o maçı da almıstık neyse...

efes te banvite kaybetti...su banviti evimizde yenelım 10. hafta...zaten su thedore denen zıpır alıyor macları banvitte...onu tutarsan kolay gecer mac...

ama ileride dixon sonrası devsireilecek guard arıyorsak bu adam tam dixon tarzı...yurekli cocuk...sutu daha zayıf ama cok iyi penetre ediyor iceri...
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2016, 14:55:53 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yılmaz abi transfere gösterdiğin özeni ''de'' ve ''da'' konusunda da göstermeni istiyorum ..

Çevrimdışı Dali2000

• Üye
  • Yer: Eskişehir
    • @Ahmet_Duru
Yılmaz abi transfere gösterdiğin özeni ''de'' ve ''da'' konusunda da göstermeni istiyorum ..
Cem sen düzeltmişsin Yılmaz'ı sanırım ama "efes te" gene yanlış olmuş. :) Seni kim düzeltecek :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem sen düzeltmişsin Yılmaz'ı sanırım ama "efes te" gene yanlış olmuş. :) Seni kim düzeltecek :)

abi en azından ben yerini doğru yazmışım önemli olan bu bence ..

haa te olmaz de olur orası ayrı mesele :)

Efes de Banvit'e yenilgi ....

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Şunu net olarak anlamak lazım ki koç, oyunculara süre vermeyi istiyor ancak hak etmeleri gerekiyor oyuncuların bunu. Hak etmeyene de formayı vermiyor. Adam bu günlere prensipleriyle gelmiş, bundan sonra da değişmesini beklemek hayalcilik olur.

jasikevicius'un otobiyografisinde fenerbahçe günleri ile ilgili şöyle bir ibare var; türk oyuncular gerçek süperstarlar gibi davranıyor,eleştiri kabul etmiyorlardı ve spor salonunda çalışmak konusunda alışkanlıkları çok tuhaftı.

not: meraklısı için; bu kitap kazanmak yetmez adıyla profil yayınlarında yayınlandı yakın geçmişte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
jordan theodore elmakcık kemigini kırmıs...3 hafta yok..muhtemelen antep dep, trabzon ve bizle deplasman maclarında olmaz..evlerinde bjk macına yetısır...

bu hafta banvitin namagluplugu gider tahminim antepte...bizim mactad aoynamaz ise cok rahat alırız o macı..

ıyı dedigimiz 3 gun yasamıyor bu arada...gecmis olsun theodore'a..

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Pazar günü saat 13.00'te henüz galibiyeti olmayan Best Balıkesir'i ağırlayacağız. Bol bol rotasyon yapıp gençleri de oynatma fırsatı bulacağımız bir maç olsun. Maç Lig Tv 3'te...
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2016, 14:57:33 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Sanırım bu maçı izleme şansım olmayacak. Neyse, kaçan Balıkesir maçı olsun. Kazansınlar da...

Geçmiş senelerden birisinde ligin averaj takımı Bandırma Kırmızı'ya maç kaybetmişliğimiz vardır. Koca sezonda aldıkları iki veya üç galibiyetten birisi bizdendi.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Kostas - Udoh ikilisinden biri tribüne çıkmalı.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Kostas - Udoh ikilisinden biri tribüne çıkmalı.
Mümkünse ikiside hatta..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Mümkünse ikiside hatta..
Aynen
Bogdan zaten oynamaz. Udoh ve Kostas oynamasın..
James 40 dakika oynasın. Bari böyle katkı versin :) 
Berk barış Ahmet kardeşlerimiz de götlerini yırtıp bu maçta süreyi alsınlar

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Şu maçta da yerli ve Nunnally katkısı gelmezse çekip gitsinler.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Ahmet güzel başladı. Nazar değmesin.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic