Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Bir şey sorucam..Maçın sonunda dixon yada sloukas 3 luge kalkarken weems ti sanırsam ayağıyla topa vurdu...Bence faul di o pozisyon..He ne kadar pozisyon icabı temiz olsa da müdahale, kasten ayakla oynadığından suta kalkan adama, sportmenlik dışı hareketti bence..Bilemiyorum ama sırf bu yüzden normal faul çalınabilirdi en azından..

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence kasten müdahale vardı.Ayak bilerek yukarı kalkıyor.

Bende başka bir şey soracağım.Normal çeyrek sonlarında kalan süreye hiç dikkat edilmemesi normal mi?Dünkü maçta 3. çeyrek sonunda Sloukas topu kaybetti , beşiktaşlı topu potaya bıraktığında 7 saniye vardı.Bu arada süre işlemeye devam etti ve topu hiç oyuna sokamadık.
Maçlarda 4. çeyrekte 0,1 saniye bile kılı kırk yarıp  oynatılırken diğer çeyreklerde bu hiç dikkate alınmıyor.Bu bana tuhaf geliyor.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Bence kasten müdahale vardı.Ayak bilerek yukarı kalkıyor.

Bende başka bir şey soracağım.Normal çeyrek sonlarında kalan süreye hiç dikkat edilmemesi normal mi?Dünkü maçta 3. çeyrek sonunda Sloukas topu kaybetti , beşiktaşlı topu potaya bıraktığında 7 saniye vardı.Bu arada süre işlemeye devam etti ve topu hiç oyuna sokamadık.
Maçlarda 4. çeyrekte 0,1 saniye bile kılı kırk yarıp  oynatılırken diğer çeyreklerde bu hiç dikkate alınmıyor.Bu bana tuhaf geliyor.
benim de dikkatimi çekti. net 6 saniye vardı ve baya organize bir hücum yapılabilirdi. bilmediğimiz bir kural var galiba, ya da kuralsızlık
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Maçın özeti : Hoşgeldin Bogdanovic

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Fenerbahçe Ağlamaz
maçı izleyemedimde sadece vesely bi olay mı çıkardı herkes şıkayetçi olmuş. olayı bılmıyorum ne olduğunu anlatabilirmisiniz ?

Çevrimdışı masiva

• Üye
maçı izleyemedimde sadece vesely bi olay mı çıkardı herkes şıkayetçi olmuş. olayı bılmıyorum ne olduğunu anlatabilirmisiniz ?

Erken faul problemine girip sadece 18 dk civarı oynadı udoh ise 38 dakika oynamak zorunda kaldı koçta zaten mac sonucu umarım diğer uzunlardan katkı alabiliriz deyip eleştirdi
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

Çevrimdışı Soner

• Üye
  • Yer: Manisa
kalinic in eksikliği o kadar çok hissediliyorki takımda. bogdanın dönüşü, datomenin istikrar yakalaması, jamesin rolüne iyice aluışması bizim için çok olumlu.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana

Erken faul problemine girip sadece 18 dk civarı oynadı udoh ise 38 dakika oynamak zorunda kaldı koçta zaten mac sonucu umarım diğer uzunlardan katkı alabiliriz deyip eleştirdi
4 faul aldıktan sonra oyundan çıkardı ve sanırım bir dahada almadı
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı masiva

• Üye
4 faul aldıktan sonra oyundan çıkardı ve sanırım bir dahada almadı
Bazı dönemlerde koçun bazı oyunculara gösterdigi sabıra hayran kalıyorum ilk geldiginde kalinice sonra nunlly şimdi vesely ve antic'e gösterdiği sabır gercekten takdire şayan.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2017, 17:17:36 Gönderen: masiva »
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ligdeki ideal tertip:

dixon-kostas-berk
bogdan-melih
datome-egehan
bennett-vesely-barış
udoh-ahmet

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Zaman zaman Udoh ve Bogdan/Sloukas/Datome den birisi hatta rakibe göre ikisi birden dinlendirilerek Kalinic ve Antic de rotasyona alınabilir, alınmalı da bence.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Zaman zaman Udoh ve Bogdan/Sloukas/Datome den birisi hatta rakibe göre ikisi birden dinlendirilerek Kalinic ve Antic de rotasyona alınabilir, alınmalı da bence.
Antic'in lig lisansı iptal edilecek mecburen.Kolay maçlarda dinlendirme amaçlı herkesi kesebilir zaten.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Cumartesi günü henüz galibiyeti olmayan Halk Enerji Ted Ankara Kolejliler'i konuk edeceğiz. Biz 12 galibiyetle lideriz, onlar 0 galibiyetle son sıradalar.

Maç NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2017, 19:15:27 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Fenerbahçe Ağlamaz
maça vesely udoh la başlayıp ilk çeyrekte fark açıp  ahmmet  antony dönüp adam yetiştirmemiz lazım.

pero suloukas ahmet bennett nunnuly nin maç formuna ihtiyaç var bunların üzerinden takım kurulabilir. risk alıncaksa en mantıklı maç bu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
maça vesely udoh la başlayıp ilk çeyrekte fark açıp  ahmmet  antony dönüp adam yetiştirmemiz lazım.

pero suloukas ahmet bennett nunnuly nin maç formuna ihtiyaç var bunların üzerinden takım kurulabilir. risk alıncaksa en mantıklı maç bu.
Ted kolej ligin en kötü takımı, yabancıları vasat bile değil. Hiç gerek yok Udoh u falan oynatmaya. Bobby, Bogdan, Nunnally, Melih, Datome, Benneth, Ahmet, hatta Barış ve eğer lig kadrosundaysa Antic biraz antrman yapsınlar. Udoh hiç oynamasın, Vesely, Sloukas, Kalinic min süre alsın.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Dixon dinlense hoş olur aslında.Türk statüsünde olduğundan arada dinlenmedi de onun için de iyi olur.Düz 6 yabancı çıksak da bu maç için olur.