Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209162 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Bennett'in henüz lig lisansı çıkartılmadı, ına lisans çıkartmak için mevcut 8 yabancı oyuncumuzdan birisinin lisansı iptal edilmeli

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Bennett'in henüz lig lisansı çıkartılmadı, ına lisans çıkartmak için mevcut 8 yabancı oyuncumuzdan birisinin lisansı iptal edilmeli
Abi Antic'in lisansını iptal etmek daha mantıklı zaten ligde çok aman aman süre almıyor
En azından Bennett lig maçlarında süre alırsa takıma daha kolay alışacaktır,başka türlü direk zorlu euroleague maçlarında süre vermek daha riskli olur.
Ama demek ki koç öyle düşünmüyor,bugun lig için lisansı cıkarılmadığına göre.
Keşke dünlü maçta 4-5 dakıka süre alsaydı en azından halini bi görebilirdik
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bennet iyi oynamaya başlsrsa olabilir

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
Koyar geçeriz..
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Bu maçta biraz Melih, Ahmet vesely ağırlıklı oynayıp diğerlerini dinlendirmek lazım ... Hatta Barış Berk vs ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Benneti lig maclarinda oynatamiyoruz,euroleaguede alismadigi ve kritik maclarimiz oldugu icin oynatamiyoruz.Nasil uyum saglayacak merak ediyorum,keske lig icin lisans cikartsak

Çevrimdışı ata771

• Üye
Benetten katki almak istiyorsak bir an once lig maclarinda oynamaya baslamasi lazim hazir ted ve Uşak gibi takımlarla oynarken antici iptal edip hemen bennett icin lisans cikarilmali

Çevrimdışı ata771

• Üye
Benetti nasil hazirlamayi dusunuyoruz acaba lig de oynatmadan

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Lig için antiçi lisansını iptal etsek tekrardan dahil etme şansımız var mı ?

Koç Bennecti uygun görmedikçe oynatmayacak öyleyse , kenarda duran bir transfer olmaz inşallah
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Antic i nereye cikariyoruz bizim icin cok degerli biraz formsuz diye cikaramayiz.

bir de bu salonu bos görünce kahroluyorum :(

Çevrimdışı franz392

• Üye
Antic bundan sonra Euroleague'de oynamalı sadece. Şut yüzdesi düştü ama Pao maçında ribaundlara iyi katkı verdi ve rakip uzunlarla savaştı ki uzu süredir göremiyorduk bunu. Zaten fizik olarak da hem ligi hem de Euroleague'i kaldıramaz, tecrübesiyle Euroleague'de -umarım son maçtaki gibi devam edecek şekilde- katkı verebilir ama ligde bu sınır varken onu oynatmak lükse kaçıyor. Neden takımlar birlik olup bu salak sınırı esnetmek için uğraşmıyor anlamıyorum, öyle bir durumda baş danışman da karşı koyamaz.

edit: Antic, şut yüzdesi düştü dememi bekliyormuş :)
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2017, 17:38:52 Gönderen: franz392 »

Çevrimdışı franz392

• Üye
Şu takıma karşı bile yavşak hakemler bizi doğruyor, bıktım artık.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yazıklar olsun. Şu maçın bile önüne geçti hakem çetesi. Bu saçma anonslara kulübün itiraz edeceği başka bir merci yok mu? Başka salonlarda ana avrat küfür yer, gıklarını çıkaramazlar. Eyyamcı hakem istemiyoruz tezahüratına iki anons... Ne yani, eyyamcı hakem istiyoruz diye mi bağırsaydık? Yuh.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Melih Mahmutoğlu,Berk Uğurlu,Egehan Arna ve Ahmet Düverioğlu'nun bu sezon ligde en fazla süre aldıkları maç oldu.Egehan Arna'nın tblstat'ta olan verilere göre kariyer maçı(9 sayı) olmuş.Berk,Egehan,Melih,Barış,Ahmet aldıkları her dakikanın hakkını verdiler.Önümüzdeki 2 maç nispeten zayıf takımlar olan Uşak,İstanbul BBSK ve bu oyuncular bu maçlarda da süre alabilir.Rakip çok zayıf olsa da Antic ve Melih'in şut performanslarında olan artış güzeldi.Bobby,Datome,Nunnally,Kostas aktif dinlenme ile maçı geçirdi.Galibiyet için tebrikler,az sayıda da olsa gelen seyircilerin hakeme tepkileri gayet iyiydi.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
TBF'ye mail attım. Tavsiye ederim.

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon