Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 213254 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Kalinic lig ve el olarak tam 11 maç sonra çift hanede skor üretmiş oldu (kupaya bakmadım) ve Nunnally ligte ilk kez 20 sayıyı geçti (el de pao maçında 21 atmıştı). Umarım devamı gelir, önümüzdeki zorlu dönemde  bu iki oyunumuzun performans vermesine çok ihtiyacımız olacak.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bennett içeride pozisyon alıp gücünü kullanmayı öğrendiğinde çok baya iş yapacak inşallah şut atmayı daha çok seviyor ama onun ekmeği pota altında bence

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Maçın çoğunu izleyemedim ama Bennett'in en kötü maçı böyle olsun 10 sayı 10 ribaunt. Antic senede 5-10 maç iyi oynuyor eyvallah, tecrübesi zaten çok başka; ama artık sahada kalmakta yaşı ve birebir savunma handikapları nedeniyle zorlanan bir oyuncu. Artı, önümüzdeki sezonu da düşünmek lazım. Bir yabancı oyuncu hakkını Antic'e vermek çok riskli olacaktır. O nedenle Bennett'in lig maçlarında denenmesini doğru buluyorum. Olursa olur olmazsa opsiyonu kullanmayız.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
Maçın çoğunu izleyemedim ama Bennett'in en kötü maçı böyle olsun 10 sayı 10 ribaunt. Antic senede 5-10 maç iyi oynuyor eyvallah, tecrübesi zaten çok başka; ama artık sahada kalmakta yaşı ve birebir savunma handikapları nedeniyle zorlanan bir oyuncu. Artı, önümüzdeki sezonu da düşünmek lazım. Bir yabancı oyuncu hakkını Antic'e vermek çok riskli olacaktır. O nedenle Bennett'in lig maçlarında denenmesini doğru buluyorum. Olursa olur olmazsa opsiyonu kullanmayız.

10 sayı ve 10 ribauntu görünce düşündüğünden daha kötüydü Bennett, bu kadar eksikken kazanmak tek iyi tarafıydı maçın.

En az faydalı olacağını düşündüğün oyuncuya lig lisansı vermiyorsun, hatta lisansı olan oyuncu bile oynamayabiliyor, bu oyuncu zaten euroligde de fazla süre alamayan oyuncular oluyor, nasıl formda kalacak, takımla uyum sağlayacak, en fazla transfer isteyenlerden biriydim ama sıkıntılı bir durum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Maçı o noktaya sadece Karşıyaka değil hakemlerde getirdi... Bizim hakemler sert savunma ile faul arasındaki farkı bir türlü kavrayamıyor ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
Benneth dışarıda 3lük atmak için bekliyor 4 numara oynarken. Başka hiçbirşey yaptığını görmedim açıkçası. Ve bir anda maçla ve dünyayla alakası kesiliyor. Açıkçası 5 numara oynatıp içeride top aldığı zamanlar çok daha fazla iş yapıyor ve yapacak. Ama Koç onu hiç 5 numara düşünmeyecek diye düşünüyorum. Çünkü savunmada o 5 olarak durunca gene yanından vızır vızır geçtiler. Sadece bir sefer blok yaptı. Savunması yok. Umarım düzelir. Diğer oyuncularımızdan kaliniç ve nunnaly Harika maç çıkardılar.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Sanırım koçun Melih'le sorunları var. 3-4 maç  önce ama  Hangi maçtı hatırlamıyorum Melih kenara gelirken koçtan sağlam fırça yemişti Melih'te sinirli bir şekilde cevap vermişti.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Her sene banko yenildiğimiz 4 deplasmandan birisiydi. Zor da olsa kazanmayı başardık. Banvit ve gs deplasmanları kaldı şimdi.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bennett hem double double yaparak hem de smaç basarak bence beklenileni fazlasıyla verdi :) Ayrıca Antic'in lisansının iptal olmasına pişman olmayız bence, Bennett çok iyi olmasa da çok vasat olmayan bir katkı alabildiğimiz bir oyuncu Antic bazen sahada bile olmuyor.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
İlk maçı deplasmanda 1 sayıyla kazanmıştık. Euroleague'de 2 maçta da yenildik. Biz 18-2 ile lideriz, Daçka 13-6 ile beşinci sırada...

Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2017, 22:37:51 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bunları ezerek yenmeliyiz, silindir gibi geçelim üstlerinden. Şu maçın ligin son maçı olmasını ve yendiğimizde playoff dışında kalmalarını isterdim.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ezerek yenemeyiz. Kazanalım yeter. Üst üste üç maç kaybetmek olası play off eşleşmesi için de psikolojik baskı yaratır.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
kostasın yokluğunu 100'de 100 hissedeceğimiz maç..Wanamaker ve Willbekin çok sıkıntı yaratacak bize.. Melih'in benzer bir performansını Nunnaly veya Bennet sergilemezse işimiz zor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
kostasın yokluğunu 100'de 100 hissedeceğimiz maç..Wanamaker ve Willbekin çok sıkıntı yaratacak bize.. Melih'in benzer bir performansını Nunnaly veya Bennet sergilemezse işimiz zor

tamam + 20 ile aldık maçı.. önümüze bakabiliriz

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
tamam + 20 ile aldık maçı.. önümüze bakabiliriz

kaç gündür uyuyamıyorum, deliricem, Wanamaker ile Wilbekin i nasıl savunucaz :)