Her yenilgiden sonra transfer mesajları görmek beni çok sinirlendiriyordu. Geçen sene Kalinic'in sezon başında yemediği laf kalmamıştı. Sene sonunda ise Kalinic'i sorgulayan yoktu. Kalinic sadece performansını artırmadı, birçok ek görevi de yapabilir hale geldi. 5 numara bile oynuyor gerektiğinde.
Nunnally ise ilk tercih olmamasından ötürü çok sert eleştirildi ilk performanslarında. Şimdi ise 1 numara bile oynatılıyor. Ceza şutörlüğünden daha fazlasını istiyor koç. Sadece istemiyor, oyuncuyu istedikleri konusunda doğru zamanda doğru şekilde hazırlıyor. Maç içinde Murat Kosova'da bu konuya değindi. Yaptığı bazı tercihleri Dixon, Sloukas ya da Berk yapsa çıldırabilirdi, ama Nunnally yaptığında alkışlıyordu. Çünkü yabancısı olduğu bir şeyi Büyükçekmece maçı gibi risk alınabilecek bir maçta daha kararlı yapması için teşvik ediyor. Oyuncuyu çalıştırıyor, daha sonra onun mental olarak da istediği şeyin altından kalkabilmesi için ortam hazırlıyor. Daha zor bir anda daha zor bir maçta bu görevi alabilmesi için basamakları tırmandırıyor oyuncuya.
Ben şahsım adıma basketboldan müthiş anlamam. Ancak bu forumda özellikle yenilgilerden sonra transfer mesajlarından daha iyi mesajlar görmeyi istiyorum. Çünkü in obradovic we trust.