Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Nasipse bir kaç gün sonra Nunnaly - Melih - Obradovic eksenli bir yazı kaleme almaya çalışacağım fenerbasket için.
Bogdanovic'in alternatifi olarak niçin Nunnaly tercih ediliyor eksenli...

Takıma tebrikler.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Obradovic  Jnun içinden bambaşka bir adam çıkarmaya çalışıyor resmen italyada skorer olan adam burda ilk olarak belli bir görev tanımıyla oynamaya başladı.
Sonra çok iyi bir savunmaciya dönüştü
Şimdide bogdan gibi oynatmaya başladı koc :D  Bakalım bu geçiş dönemi ve yeni rolüne adapte olabilecek mi ? Merakla bekliyoruz

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
bennet nasıldı

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
bennet nasıldı
Murat Kosova biraz abartarak söyledi ama gerçekten biraz tutuktu. Ben tamamen özgüven eksikliğine ve savunma bilgisinin azlığına bağlıyorum. İkinci yarı özellikle hücumda iyiydi Melih ve Nunnally onu oyuna soktu.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Öncelikle takıma galibiyet için tebrikler.Tüm oyuncularımız süre aldı.Berk ve Melih'in performansı memnun edici,eğer Berk Efes ve Maccabi maçlarında 6-7 dakika civarı süre alıp üstüne skor katkısı yaparsa mükemmel olur.Kaptan süresini ciddi bir şekilde artırdı ve çok iyi katkı veriyor.Bamberg maçında ve bu mata yaptığı gibi içeri penetrelerine devam ederse hem kendisinin hem takımın hücum opsiyonu artacak.Melih ilk geldiği güne nazaran daha iyi savunma yapıyor,dış atışlarda zaten ligin en iyilerinden üstüne içeri drive etmeyi eklerse çok daha etkili silah olacaktır.Berk Uğurlu'nun en büyük silahı olan içeri driveları daha çok yapması gerekiyor ki skor üretip süre alabilsin.Vesely'de son haftalarda ciddi bir form artışı var.Nunnally bugün olduğu gibi Efes ve Maccabi maçlarında da bölüm bölüm oyun kurucu oynayacak.Bennett çok tutuk başladı ama sonlara doğru hareketlendi.Ahmet Düverioğlu'da tutuk başladı ama son bölümde oyuna girdiğinde gayet iyi oynadı.Keşke Egehan bir kaç dakika daha alabilseydi.Tekrardan tebrikler.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bogdan ve Sloukas'ın olmadığı, Dixon'ın 0 Datomenin 2 sayıda kaldığı maçı 89 sayı atarak kazanmak güzel.

Nunnally ve Vesely'nin yükselen formuda ayrıca sevindirici..
FENERBAHÇE

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Zeljko Obradovic bizler gibi dar vizyonu olmadığı için çok büyük bi hoca ve hep başarılı oluyor.
Kendimi de ayırmıyorum biz ne yaparız ne deriz " x oyuncu böyle yapamaz" x oyuncu savunma yapamaz " x oyuncu iyi değil olmaz Vs Vs" x oyuncu sadece bunu yapsın

Ama Zeljko işte bunu yapmıyor her potansiyeli olan oyuncu için adamı maximumuna kadar zorluyor. Ondan herşeyi yapabilmesini istiyor. Haa x oyuncu  yapıyor yapamıyor bu ayrı ama adam zorluyor, oyuncunun yapabileceğine inanmasını istiyor, o yüzden çok fazla transferi seven, çok takımda yap-boz yapan bi hoca değil.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Zeljko Obradovic bizler gibi dar vizyonu olmadığı için çok büyük bi hoca ve hep başarılı oluyor.
Kendimi de ayırmıyorum biz ne yaparız ne deriz " x oyuncu böyle yapamaz" x oyuncu savunma yapamaz " x oyuncu iyi değil olmaz Vs Vs" x oyuncu sadece bunu yapsın

Ama Zeljko işte bunu yapmıyor her potansiyeli olan oyuncu için adamı maximumuna kadar zorluyor. Ondan herşeyi yapabilmesini istiyor. Haa x oyuncu  yapıyor yapamıyor bu ayrı ama adam zorluyor, oyuncunun yapabileceğine inanmasını istiyor, o yüzden çok fazla transferi seven, çok takımda yap-boz yapan bi hoca değil.
Cem hoca,
Besim aylardır yok, foruma küstü mü?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı in obradovic we trust

• Üye
Her yenilgiden sonra transfer mesajları görmek beni çok sinirlendiriyordu. Geçen sene Kalinic'in sezon başında yemediği laf kalmamıştı. Sene sonunda ise Kalinic'i sorgulayan yoktu. Kalinic sadece performansını artırmadı, birçok ek görevi de yapabilir hale geldi. 5 numara bile oynuyor gerektiğinde.

Nunnally ise ilk tercih olmamasından ötürü çok sert eleştirildi ilk performanslarında. Şimdi ise 1 numara bile oynatılıyor. Ceza şutörlüğünden daha fazlasını istiyor koç. Sadece istemiyor, oyuncuyu istedikleri konusunda doğru zamanda doğru şekilde hazırlıyor. Maç içinde Murat Kosova'da bu konuya değindi. Yaptığı bazı tercihleri Dixon, Sloukas ya da Berk yapsa çıldırabilirdi, ama Nunnally yaptığında alkışlıyordu. Çünkü yabancısı olduğu bir şeyi Büyükçekmece maçı gibi risk alınabilecek bir maçta daha kararlı yapması için teşvik ediyor. Oyuncuyu çalıştırıyor, daha sonra onun mental olarak da istediği şeyin altından kalkabilmesi için ortam hazırlıyor. Daha zor bir anda daha zor bir maçta bu görevi alabilmesi için basamakları tırmandırıyor oyuncuya.

Ben şahsım adıma basketboldan müthiş anlamam. Ancak bu forumda özellikle yenilgilerden sonra transfer mesajlarından daha iyi mesajlar görmeyi istiyorum. Çünkü in obradovic we trust.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 23:16:33 Gönderen: in obradovic we trust »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Cem hoca,
Besim aylardır yok, foruma küstü mü?
Yok küsmez ama yoğundur iyi hatırlattın
Bi selam vereyim ben ona

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Güzel işaretler vardı her ne kadar rakip zayıf olsa da...

-Melih bu içeri penetre olayına biraz daha düşerse mükemmel olacak. İçeride çok dengeli bitiriyor zira. Böylece şut sokamadığında bile kendi ritmini düşürmeden katkı verebilirken şut sokma kısmı için de motivasyon bulur.

-Bennett'e olacak gözüyle bakıyorum ancak zaman zaman, anlık da olsa el frenini çekiveriyor. Ama daha zamanı var. O da şut ritmini buluyor gibi yavaştan. Üstüne ikili oyun ve bu 'alley-oop'ları kovalamaya devam ederse oradan da epey ekmek yeriz.

-Ve Nunnally... İşin oyun kurma yönündeki gelişimini bu hızla devam ettirebilirse olası bir Bogdan'ın ayrılığında (hiç istemiyorum tabii ki ama) elimizi çok rahatlatır. Gelişimi, istenilen şeye adaptasyonu bence çok iyi durumda ki koç da bu derece güveniyor zaten. Severek izliyoruz...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Bitime 8 hafta kala Play-off da şekilleniyor yavaş yavaş.

Fenerbahçe-G.Antep    /   Banvit-Beşiktaş
Efes-Karşıyaka         /       Daçka-G.Saray

Eşleşmeleri olsun isterim.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk

-Bennett'e olacak gözüyle bakıyorum ancak zaman zaman, anlık da olsa el frenini çekiveriyor. Ama daha zamanı var. O da şut ritmini buluyor gibi yavaştan. Üstüne ikili oyun ve bu 'alley-oop'ları kovalamaya devam ederse oradan da epey ekmek yeriz.

Adam smaç basmadan oyunun içine giremiyor, hemen her maç başında bir çift el smaç bassa rakiplerin korkulu rüyası olur :)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Pazar günü Best Balıkesir deplasmanındayız. Best Balıkesir 5-17 ile on beşinci sırada yer alıyorken, biz 20-2 ile lideriz.

Maç Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2017, 00:03:10 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı fundamental

• Üye
best o kadar da kötü basketbol oynamıyor ama rotasyonları dar. hakan demir geldikten sonra takım biraz toparladı. dorsey de alışamadı henüz takıma. memleketimin takımından mücadele bekliyorum.