Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209003 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Şu Roll un Udoh a yaptığına hücum faul vermeyen hakemlerin final maçında görev alıyor olması komedi resmen.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Herkesten özür dilerim ama, Ufuk Sarıca katıksız bir orrospu çocuğu

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Bu 3 hakemi yazalım bir yere bunlar kadar adi bunlar kadar yavşak bunlar kadar satılmış namussuz başka hakem görmedim. O euroleague kupası bir yerinize girsin şerefsizler

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ben yalnız takımı hiç bu kadar kötü görmemiştim Pana serisinden beri sanki o günden beriki takım gitmiş bambaşka bir takım gelmiş gibi.
Ayrıca yaptıklarının %80 i foul olan şu rakip takıma tanınan hakları bize tanımıyorlar.
Ali three peat istiyor :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bu kadar etkisiz olduğumuz, rakibin 3 oyuncusunun hayatlarını maçını oynadığı günde bile kazandık. Bu iyi bir uyarı olmuştur bizimkilere. Sonraki maçlarda böyle olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Takımın 8 günlük bir aradan sonra soğuması çok normal.

Seri öncesi de, hatta Efes - Beşiktaş serisi oynanır iken Beşiktaş yerine Efes'i istememin sebebi, Beşiktaş'ın Efes'ten daha sert bir takım olmasıydı. Bugün de onu çok net gösterdiler.

Fakat 2. maçı bundan daha rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Hakemlere gelince... Beşiktaş'ın her perde ve her ikili sıkıştırmasında net fauller oluyor; ancak üçüncü darbeden sonra düdük çıkıyor. İlk ikisinde topu çalabilirlerse yanlarına kâr kalıyor. Fakat bütün oyuncular aynı sertliği gösterdiği ve her pozisyonda bunu yaptıkları için hakemleri de buna alıştırdılar. Eğer şu yönetim tarzını Akatlar'da da sergilerler ise sandığımızdan daha zor bir seri olacaktır.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Akatlarda maçın sonuna böyle girelim, ertesi maç seyircisiz oynanır.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Sabah sabah skor tahmini yapayım:) 102-68 sürklase ederiz. bogdan 25, bobby 22, kalinic 14, kostas 12, veysel 10, gigi 9, ekpe 7, melih 3
Btaşı neredeyse tutturdum ama bizim bu kadar tutuk olabileceğimizi düşünmemiştim. Gigi şut sokamadan maçı bitirdi, Bogdan da tutuktu epey. Maçı bize Vesely'nin hırsı, Kalinic'in inatçılığı ve Bobby'nin winner'lığı getirdi. Btaş maksimum yapabileceğini yaptı, tek sıkımlık mermilerini sıktılar,  şu maçı bile ancak bu kadar zorlayabildilerse daha bu kadar yaklaşamazlar. 4-0 yapar alırız kupamızı. Kenan hayatının maçïnı oynadı bu arada, gelecek maç eminim özüne dönecektir:)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Sanırım 2.maç koç datomeyi kenara alır nunnally yi oyuna surer. Hem savunmada hem hucumda cok kötüydü datome. Vesely bence bu sezonun en ateşli maçlarından birini oynadı. Hakemlerin eyyamı olmasa daha farklı kazanabilirdik. Elde var 1 geriye kaldı 3. Efsane sezonu taçlandırmaya az kaldı.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
bizimkilerin tutuk veya yavaş başlayacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını değil. Vesely ile Dixon'a dua etsinler..ikinci yarıda Ekpe de savunmada uyandı rahatladık. Kalina hakemler izin verdiği müddetçe oynadı.
Bjk'da Stimac bizim savunma için en riskli oyuncu. sırdı dönük oynamayı iyi bildiği için kısayla kaldığında basketi buluyor..bence hoca buna önlem alacaktır savunmada ikinci maçta..
Ayrıca ribauntlarda hiç konsantre değildik bugün..İlk yarıda Stimac faul çizgisinden attığı şutun ribaundunu aldı..birinde de ekpe ile vesely birbirine girdi..çok acayip sayılar yedik ama ona rağmen kazandık. Ama Ekpe'nin Clark'a bloğu ve Kalina'nın üçlüğü maçı çeviren hareketlerdi.
Maalesef Datome iyice iflas etti. hadi savunma yapamıyorsun da o boş şutları kaçırmak nesi... nunnaly daha elzem gibi takıma

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
Sosyal medyadan dönen geyiklere bakıyorum ulan benmi kafayı yedim yoksa onlar hepten beyinlerinimi inceltiler anlam veremiyorum adama lafta anlatamıyoruz neymiş bizi 30-40 sayı farka yatıramadınız asdasdasd yazmış evet adam buna gülüyor yahu sanırsın biz yenilmişizde laf cakıyor haspam .Yeminlen hayatı sorguluyorum ulan biz bu adamlarla aynı havayımı soluyoruz adamların başarı kıstası kendilerine 30- 40 sayı fark atmakmış. be amına goduklarım istediğinizi elbet alacaksınız alacaksınızda sizdeki bu fark yeme hastalıgı nerden paydahlandı anlam veremiyorum bir sayı farkla yendiğimizde yenilmişmi oluyoruz  vallahide billahide bu kadar zır cahil bu kadar görgüsüz ve aptal olmayı nasıl başarıyorlar anlayan varsa beri gelsin adam 30- 40 sayı fark atamadık diye seviniyorlan varmı daha ötesi

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Birader tinerci demek pek hoş değil evet tamam ama şunları duyunca da ne diyelim bunlara ya diyecek söz yok. İlla diyorlarsa 30a yatırın 40a yatırın, o zaman 2. maçta istediklerini yapıverelim de sevinsin garibanlar:)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ben datmin olamadım...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Sosyal medyadan dönen geyiklere bakıyorum ulan benmi kafayı yedim yoksa onlar hepten beyinlerinimi inceltiler anlam veremiyorum adama lafta anlatamıyoruz neymiş bizi 30-40 sayı farka yatıramadınız asdasdasd yazmış evet adam buna gülüyor yahu sanırsın biz yenilmişizde laf cakıyor haspam .Yeminlen hayatı sorguluyorum ulan biz bu adamlarla aynı havayımı soluyoruz adamların başarı kıstası kendilerine 30- 40 sayı fark atmakmış. be amına goduklarım istediğinizi elbet alacaksınız alacaksınızda sizdeki bu fark yeme hastalıgı nerden paydahlandı anlam veremiyorum bir sayı farkla yendiğimizde yenilmişmi oluyoruz  vallahide billahide bu kadar zır cahil bu kadar görgüsüz ve aptal olmayı nasıl başarıyorlar anlayan varsa beri gelsin adam 30- 40 sayı fark atamadık diye seviniyorlan varmı daha ötesi
Abi koskoca real bile içerde bize bir sayı fark ile yenildiğine sevinir haldeydi son sezon. Bunlarda elbet sevinir
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
sonra büyüğüz diye dolaşıyorlar ortada..ulan fark yemediğine sevinmek ne..bu takımı şu halde yenemiyorum diye hayıflanacağına