Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209230 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Tinerciler ses bombası patlattı biz de uzatmada bjk'yi patlattık, gayet güzel oldu. Üstüste ısrarla aynı seti oynayarak maçı uzattık ve bileğimizin hakkıyla da söke söke kazandık. Serinin hakkı 4-0'dı, öyle de bitecek ve herkes haddini bilecek.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Bogdan "WINNER" Bogdanovic.

"Winner" vasfı onun kadar kaç oyuncuya yakışır?

Kobe Bryant'ın lakabı Kara Mamba idi. Bogdan'ın bizim evdeki lakabı BEYAZ MAMBA.

Obradovic'in faul yapılmasına müsaade etmeyen kusursuz, simetrik setini ders kitabı yapsın dünyanın bütün koçları.

Abi White Mamba başka bir oyuncuya söylenmemiş miydi ? :D
Onun ismini direk Winner yapıyoruz ya böylesi daha iyi :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
herkes çıktı, yönetim kurulu kaldı.

yani sütçü fikonun önünde siktik, rahatlamıştır artık...

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
bir sonraki maç seyircisiz...

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Ufuk obradan iyi diyen tinerciler ufugun son iki hücumda fener görmüş tavşan gibi kaldığını izleyince ne düşündüler merak ediyorum.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Kapasitemizin  %50'siyle  oynadık.Çok hatalar yaptık.Takım  yorgun.
 Neyseki , yinede  bir  sürprize  izin vermedik.Cuma  günü  şampiyonluk  çok  yakın.
Bizimkiler sezonu  bitirip  tatile  bir an önce  çıkmak   icin , beşiktaş  burdan dönüş  olmayacağı  için  seri 4-0'a  çok  yakın.

Çevrimdışı Murat

• Üye
Meşaleleri yakın
Şampiyonluk yakın

Lafı ilk defa bu kadar sempatik geliyor

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Ufuk obradan iyi diyen tinerciler ufugun son iki hücumda fener görmüş tavşan gibi kaldığını izleyince ne düşündüler merak ediyorum.
Sence kaçı anlayabilir ki bunu ?
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2017, 01:55:35 Gönderen: ayhan »

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Kaptanı es geçmeyelim kaynamasın. 11 dakikada takımın %30 ile attığı günde ve topun el yaktığı kısımlarda %67 isabetle 4 üçlük soktu, o anlarda takıma hayat verdi, enerji verdi helal olsun.

Ekpe double double yaptı. Bogdan ve Veysel de kıyısında bu arada..
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 23:25:06 Gönderen: friday »
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Yanlış saymadıysam 6sı euroleague olmak üzeree son 21 maçımızı kazandık. En son yarım yamalak bi kadro ile 31martta madrid de kaybettik ki, o maç bile son periyoda kadar elimizdeydi. Bu takımı sevmeyelim de taşa mı dönelim ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2017, 23:34:09 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Bu sezon takımı son kez içerde izlemek için dördüncü maçı kaybetsekte olur.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
maçı beşiktaşlılar ile internetten takip ettim (izleyemedim) tribündekilerin aksine 1 maç kazanalım kafi yoksa fenere gücümüz yetmez diyorlardı...Mağlubiyeti de kabullendiler ama taraftarlarının olay çıkarıp tribünleri boşalttıracağından bahsetti hepsi. Salon seyircisinin henüz oluşmadığını söyleyip Fenerbahçe seyircisini örnek gösterdiler Arena'daki vs vs..yani aklı başında olanları da var...
Neyse hayırlı olsun şampiyonluk...

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
aklı başında olan beşiktaşlı arkadaşlara elbette lafımız olmaz sonucta 2 ihtimali olan bir oyun bu yenersin yada yenilirsin bşka bir 3. secenek yok .Elbette herkes taratfarı oldugu takımın başarısını ister bunda kızacak yada alınacak bir şey görmüyorum ama ben maçı izlemedim izleyen varsa görmüşmüdür bilmiyorum ama '' BASKETBOLU SEVDİREN ADAM ŞENOL GÜNEŞ'' diye pankart gercekten asdılarsa bunun acıklanacak bir yanı yok agır mallıktır.

ben 90 lı yıllarda hasbel kader nba ve türkiye liğini takip ediyorum burdaki bir cok arkadaşlarda eminim 2 sezondur basket izlediğini düşünmüyorum velevki 2 senedir takip etsin bunun sebebi ALLAH aşkına şenol güneşmidir bu nasıl beyin yakan bir tespittir bu saçma pankarta dair  bir şeyler yazıyor olmam bile bana zül gelirken bunu hangi kafayla yazıp salona astınız .Bakın ben o malum pankartı görmedim başta ilk cümlemde de maçı izleyemediğimi beyan ettim ama eger gercekten asmışlarsa bu saçmalıgı ve bunu görüpte ulan ne saçmalıyorsunuz demeyen varsa korkarımki kitlesel agır zeka sorunu yaşayan bir gürüh var demektir. ALLAH sonumuzu hayır etsin diyorum .Hayır o kadar deplasmana git maç yap hatta cehennem denen deplasmanlarda oynamış bir takımı bu saçma pankartla demoralize etmeyi düşünebilmiş olmaları bile nasıl bir insan topluluğu ile karşı karşıyayız düşünemiyorum bile .Artık yeter yani bir insan daha ne kadar saçmalayabilirki derken her gün beni dumura sokmaları yeter artık ya vallahide billahide yeter artık bitsin şu seri bu insanlarla muhattap olmayalım yoksa aklımı zayi edecem ...

Çevrimdışı bugra

• Üye
Ufuk iyi koc ama kiyaslama icine girenler sunu unutuyor. Ufuk buyuk butceli bir takimi yonetebilir mi? Buyuk egolari ne kadar idare edebilir? Ne kadar takim kimyasi olusturabilir?

Dolayisiyla obradan iyi diyenlere ulun gecin. Ufuk su ana kadar gosterdikleriyle mutevazi butceli basalti takimlar icin ideal goruntu veriyor. Fazlasi degil.

Çevrimdışı serkan330

• Üye
  • Yer: Gebze / İstanbul
    • serkancelik
Tüm küfürlerimi tuttum. Son hucümu gerçekleştiren takım da öncesinde aptalca topları kaybeden de aynı takım.
Seyircisiz bir de bunlara mı yenilelim hayret bişey gerçekten
gerçekten küfür mü edecektin . sezonu euroleague kupasını alarak bitiren takıma 1 maçı kaybettiği için küfür edecektin öylemi . hiç kötü oynama maç kaybetme hakları yok. makine bu arkadaşlar çünkü. forumu okurken şaşkınlıktan geçemiyorum yukarda başka bir arkadaş salaklık diyor sen küfürlerimi tuttum diyosun valla bravo.