Ya sizle çoğu konuda aynı fikirdeyim ama bazen abartıyorsunuz gerçekten. Sadece Sow Eren'i Podolski'yi Aboubakar'ı falan katlar. Forvet hattımızın kalitesi hepsinden fazla keza kanatlar da Öyle. Olcay falan bizde olsa var ya 7 24 söveriz. Yine söylüyorum sadece Galatasaray'ın kalecisi , Beşiktaş'ın sol beki ve orta sahası , Galatasaray'ın ofansif orta sahası bizden iyi diğer her bölgede evet en kaliteli futbolcular bizde. Bunun için sabaha kadar tartışırım
Ya hocam kusra bakma adını bilmiyorum, tanışma bölümü de 22 sayfa olmuş, bakamadım hepsine
İstersen tartışalım, belki göremediğim birşeyi görmemi sağlarsın da bende kurtulurum bu karamsarlıktan.
Sow eğer bıraktığı gibi dönerse çok faydalı olacaktır, buna şüphe yok zaten ama öyle mi döner, o konuda ciddi şüphelerim var.
En kaliteli futbolcular demişsin;
Yorumlarımın yanında referanslarımı da yazacağım, neye göre kötü dediğim anlaşılsın diye.
forvet olarak 1 soru işareti (Sow), 2 formsuz ve bitik (Rvp ve Fernandao) ve 1 de oyun zekası 0, dengesiz (Emenike) var takımda. Biz VanHoijdonk, Anelka, Niang, Kenneth Anderson ları gördük bu formada. Rvp nin Kezman dan ne artısı var, yada Fernandao nun Nobreden ?
Orta sahada, ikisi vasat 3 tane defansif isim (Topal, Ozan, Souza), 1 tane 2 senedir oynamamış, beence çok şişirilen Salih ve ümitli olduğum tek isim Alper var, hiçbirisi takımı organize edip ileri çıkaramaz. Appiah, Aurelio, Emre, gibi isimleri geçtim, Baroni, Meirelles (Ersun hocayla nasıl olduğunu hatırlayın, Souza dan ne eksiği vardı da gittik 8 milyon harcadık anlamıyorum) bile yok.
Alex, Tuncay, Serhat, Kuyt, Rapaic gibi ileride nereye koysan faydalanacağın oyuncuların yerine Aatıf ve Stoch var.
Gökhan, Caner, Santos yerine hücum güçleri daha az isimler var.
Semih, Deivid, Ümit Özat gibi oyuncularımız bile kalmadı. Zamanında eleştirdiğimiz Deniz ve Selçuk oynayamazmıdı şu takımda sizce ? Deniz i ortsaha ve defansda nereye koysan şimdikinden kötü görünürdü ? Selçuk u gönderip Josef alınırmıydı ?
Kaldı ki, diğer takımlardan daha kaliteli olmak yeterli değil benim için.
3-5 sene önce bizim yedeklerimiz bile GS de BJK de banko oynayabilecekken şimdi durum neredeyse tersine döndü.