çok net var
Yanlış anlattım ne demenk istediğimi. Tabiki var ama bu seneki küskünlüğü sadece transferlere bağlamamak lazım. İnsanlar transferlere kanıp kombine aldılar geçen sene ama bu sene sadece oyuncu ile olmazdı taraftarla barışmak.
fenerbahçenin oyuncu kalitesi kötü demek çok açık bir şekilde yanlış ki. bu işle uğraşan transfermarkt sitesine göre bizim piyasa değerimiz 157, galatasarayın 106, beşiktaşın ise 117 milyon euro.
Bu aslında ne kadar kötü yönetildiğimizi dahada net ortaya çıkartıyor. O kadar piyasa değerimiz var ama bir tane ofansif orta sahamız yok, yaratıcı oyuncumuz yok. Formda forvetimiz yok (bu seneye bakıp konuşmuyorum, şu andaki forvetlerin hangisi geçen sene iyiydi mesela ?
Özellikle ligin ikinci yarısında izleyeceğiniz fırtına gibi Fenerbahçe'ye hazırlıklı olun. En geç 23. Haftada lideriz
Aziz Yıldırım illa çomak sokar o tekere eğer öyle bir iyileşme olursa.
Ama inanmıyorum,bence bu sezon 1 kere bile lider olamayabiliriz.
Kadiköyde Galatasarayı bile yeneceğimizden şüpheliyim.
Bunları söylüyorum ama bir yandanda geçensene lokomotif, beşiktaş maçlarının olduğu dönemdeki oyunumuzu hatırlayıp umutlanıyorum
Kadro kalitesi olarak acik ara en iyisiyiz bunun tartismasina girmeyecegim zaten. Bu ulkede sampiyonluk icin kadro kalitesinin hic bir onemi yok bunu gecen sene birkez daha gorduk. Bjknin sampiyon kadrosuna bakin yarisi cop diyebileceginiz oyuncular. Maalesef bizim basarisizligimiz yonemtimle birlikte taraftarimizin futbol bilgisizligi!
Bizim taraftarimizda orta dige bisey yok seviyorsak cok iyi sevmiyorsak rezalet buluyoruz. Ortasahamizda yetenekleri en kisirli adamimiz alper ama hala ondan medet umuyoruz. Keza stoch istikrarsiz ona bel bagliyoruz. Takim fizik olarak cokmus vitor doneminde biraz beklemek lazim. Elbetteki yaratici ortasaha eksikligi cok ama cok buyuk kayip sampiyon olamayacak kadar hemde ama su kadroyu allah askina diger takimlarla karsilastirmayin yahu.
Queresma gecen sezon o kadar mac yapip 4gol 5asist yapti alper ve volkan sen kenardan gelip o katkiyi yapti olcayi adam yerine koymuyorum Tore top oynamadi zaten. Bizim kanatlari nasil onlardan kotu gorebiliyorsunuz gercekten anlamiyorum.
Bizim kadro herşeyden önce dengesiz. Hangi takımda bu kadar çok defansif orta saha var ?, Topal, Josef, Ozan, hatta Roman ama topu ileri taşıyabilecek sadece (bana göre bizim oyuncumuz olmayan) Salih ve Alper var. ? defansta çok iyi kesiciler var, Kjaer, Skrtel, ama topu oyuna sokabilecek kimse yok.
Bence, yabancılardan Stoch, Aatıf, Emenike, kesinlikle bizim takımın oyuncusu olamazlar. RVP bu formuyla antremana bile çıkamamalı bizde. Josef, Skrtel, Roman, Fernandao, ancak tamamlayıcı olacak isimler.
En basitinden şunu sorayım, imkanınız olsa şu anda ligde olan ve bizde olsa iyi olurdu diyeceğiniz futbolcu yok mu hiç ? İlla vardır tabiki ama benim için hiçbir zaman sayıları bu kadar fazla olmamıştı..