Gönderen Konu: James Nunnally  (Okunma sayısı 117161 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Ynt: James Nunnally
« Yanıtla #270 : 25 Eylül 2017, 19:46:10 »
Bu sene bence daha verimli olacak, belki de birinci üçlük opsiyonumuz olacak.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #271 : 26 Eylül 2017, 21:49:19 »
Nunnaly reis geri dönmüş ve en skorer isim olmuş Partizan maçında. Gitsin gerek yok diyenlere inat iyi ki kalmış bizimle.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #272 : 26 Eylül 2017, 23:58:49 »
Helal olsun ceza üçlüklerinin tezenesi ayağının tozuyla halletti boş üçlükleri 😄

Çevrimdışı mrkene

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #273 : 27 Eylül 2017, 00:43:41 »
Naçizane fikrim bu sene gitmesi yönündeydi. Hele ki Guduric ve Wana transferleri sonrasında. Ya da Guduric belki daha sonra alınmalıydı, Nunnally kalacaksa diyordum. Kadro biraz şişkin geliyor bana. Özellikle kısalar tarafında. Sinan, Bobby, Kostas, Wana, Guduric, Nunnally, Melih . İçlerinde sırıtan 2 kişi var. Nunnally'i az çok biliyoruz, iyiysiyle kötüsüyle. Guduric'ten daha çok güven veriyor bana. Daha derli toplu bir oyuncu. Ayakları daha sağlam basıyor. Lafın sonu " Obra varken bize laf düşmez" e geliyor ama düşüncelerim bu şekilde. Cümleten iyi geceler  :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #274 : 27 Eylül 2017, 11:59:05 »
Yav benim "bu sene onun senesi olacak" dedigim yorumumu kim sildi?  Baska bir yere mi yazdik anlamadim ki...  Neyse!  Takimdaki rotasyon sayesinde o kadar cok silahimiz oldu ki, Nunnally artik o fundamental acigini kapatacak bicimde oynama sansini yakaladi.  Kaliteli adamlar topu dolastiracak, Nunnally de bostaki yerini alip cezayi kesecek.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #275 : 27 Eylül 2017, 12:32:27 »
Yav benim "bu sene onun senesi olacak" dedigim yorumumu kim sildi?  Baska bir yere mi yazdik anlamadim ki...  Neyse!  Takimdaki rotasyon sayesinde o kadar cok silahimiz oldu ki, Nunnally artik o fundamental acigini kapatacak bicimde oynama sansini yakaladi.  Kaliteli adamlar topu dolastiracak, Nunnally de bostaki yerini alip cezayi kesecek.

Hatiliyorum ama, sanirim transfer basligindaydi Besim ... sabah kahvesi az sekerli hatta sekersiz, onemli bir ogunumuzdur :)

Her daim joker gibi adam .... Guduric in alisma doneminde, Nunnaly nin onune gecebilecegini sanmam ....

Hazirlik karsilasmalarinda bos 3 lukler yetim kalmisti, hemen gereken tepkiyi verir....
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2017, 12:34:32 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #276 : 27 Eylül 2017, 17:01:18 »
Onu rahatlatan 3 numaraya geçmesi. Biz adamı 1.5 numara oynattık kısa rotasyon darlığından. Şimdi çok rahat, top getirip oyuna yön verme gibi bir sorumluluğu olmayacak.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #277 : 04 Ekim 2017, 22:48:53 »
CB maçında oynadığına göre lig lisansı çıkarılmış.Sakat olan Kalinic'e mi çıkarılmayacak acaba?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #278 : 04 Ekim 2017, 23:26:49 »
Şu an için Kaliniç'e lig lisansı çıkmayacak (3 hafta daha sürer diyorlar dönmesi) sonra dönüşümlü olarak değiştirirler lisans işini

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #279 : 05 Ekim 2017, 10:30:12 »
Bu lisans işi kaç kez değiştirilebiliyor acaba?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #280 : 05 Ekim 2017, 11:41:07 »
Bence Nunnaly'i Euroleague'de daha az kullanıp, ligde daha çok değerlendirecektir. Bu sebeple -bir sakatlık olmaz ise- Nunnaly'nin lig lisansı devam eder ve Melli ile Kalinic arasında lisans rotasyonu olur diye tahmin ediyorum. Daha doğrusu temenni... Ben olsam öyle yapardım yani. Ligde Melli'yi değil, Nunnaly'i kadroda tutardım. :)

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #281 : 05 Ekim 2017, 11:53:55 »
Lisans işi bu kadar esnek mi ki? ???

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #282 : 05 Ekim 2017, 12:44:41 »
Başka yabancı almayacaksak 3 kez daha değiştirebilme hakkımız var diye biliyorum ama emin değilim.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #283 : 24 Ekim 2017, 12:45:58 »
Üçüncü hafta oynanan Gaziantep maçının yıldızıydı. Sadece rakamlarıyla değil, sabırla sırasını bekleyip, gerekli anlarda ortaya çıkabilme ve beklenen isabetleri sağlayabilmesiyle...

Rakamları: 19 sayı, 6 ribaunt, 6 asist, 2 top çalma
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2017, 12:46:34 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #284 : 24 Ekim 2017, 16:37:58 »
Türkiye Ligindeki oyununu biraz olsun Euroleague'e yansıtsa bambaşka bir seviyeye gelecek aslında.

Antep maçında ne kadar da rahattı. Kaldırıp soktu şutlarını, gireceğini kendi de biliyordu.

Ama Atinaya gidince şutu denerken tedirginlik yaşıyor. Aynı rahatlığı Avrupa maçlarında göstermiyor.