takımın as rotasyonu gerçekten inanılmaz bir seviyede şuan. insanın aklı almıyor. bütün yaz birbirinden ayrı kalmışsın, hiç maç yapmamışsın, oynadığın ilk maçta dün 3 uzatmaya gidiyor ve en ufak bir yorgunluk, hamlaşma belirtisi yok ve takımın en değerli parçalarından biri (gerçi bu rotasyonun hepsi aynı değerde) de oynamıyor. tamam bu takım aynı takım, birbirleriyle uyumları kusursuz seviyede ancak insanı şüpheye düşürmüyor değil bu kadar erken bu kadar çabuk form tutmaları. bir de hakikaten bu kadar iyi bir oyun beklemiyordum dünkü 3 uzatma yüzünden. ama takım gerçekten çok aç, tam bir azılı vahşi etobur gibi. nunnelliyi bugün çok daha olumlu buldum açıkçası. düne göre çok daha potaya gitmeye niyetliydi ama yinede fazla zorlamaması, doğru zamanda doğru yerde bulunma gayreti, oyunun ona gelmesini bekleyen iyi karakterli oyuncu halleri bana şimdiden kendini fazla ısındırdı. yine de beklerken daha aktif olması gerekir ki, ona dair sinyalleri de veriyor. bugün benim adıma en iyisi kalina, sanıyorum kendisi şuan (diğer takımlardaki oyuncuları görmediğim için çok da ısrarlı savunamıyorum bu fikrimi) avrupa'nın en komple en iyi savunmacısı. hunter gibi insan azmanını (gerçi epey de kilo vermiş) bu kadar temiz nasıl savunabiliyor aklım almıyor. bobby ve bogi ritmini bulduklarında zaten dünya tozpembe. sloukas tempo olarak daha çok erken olmasına rağmen çok yukarıda. vesely seyirciyle gaz alan bir adam, resmi maçlar başladığında yine çıkacaktır 30 bin feet'e. udoh bugün gerçekten yorgun göründü haliyle, o da çok olumluydu. melih bütün yaz çalıştım havası vermiyor 2 gündür yalnız. çalışmışsa da sadece izlediğimiz videolardaki gibi boş şut çalışmış. savunmasının biraz geriye gittiğini düşünüyorum 2 maç üzerinden değerlendirdiğimde. genel olarak dünde iyiydi takım, bugünde çok iyiydi. zaten günlük performanstan çok dün hiç 3 uzatma oynayan bir takım izlenimi vermemesi bugünü çok daha iyi ve değerli kılıyor.