ya ilk yarıyı seyrettim çıktım, ikinci yarı fark açılmış vs..sonra kaybedilmiş...Twittera bakıyorum hala takıma sallayanlar var.. Yuh be...4 günde üçüncü hazırlık maçı hoca oyuncu deniyor. takıma adapte etmeye çalışıyor yenileri...50 ile kazansan ne olacak..yok farkı korumayı bilmiyormuşuz bilmem ne...Hakikaten bazılarına fazla bu takım...
Birak hocam.... o sallayanlara kapak olur bir kac hafta sonra lig baslayinca ...
Bu takim a yeni gelenler monte olsun asil onemli olan bu hazirlik maclarinda...
birde oyucular ritm kazansin ...
Bence macin onemli olayi 17 dakika oynayan Egehan di.... ilk yari hic siritmadi ... Ikinci yari da ise ayni cizgide kalamadi... ama sure alacak gibi bu sene.... mac konsantrasyonunu 15-20 dakikalara bir anda cikarmasini beklemek hazirlik olur ... gecen sene hep kenarda oturdu sonucta....
22 numara sanirim bulgar oyuncuydu ... gormus olduk.... ben sahsen fizigi ve mucadele istegini begendim ama kisa donemde umut baglanacak oyuncu degil .. alirsak belki seneye yada sonraki seneye planlamaya dahil olur ....
Ligde; Ahmet 5 dakika ortalama alir, ama euroleage de zor (en onemli sorunu savunmada kaymalarda yavas kalmasi gibi geldi ... umarim antremanlarda alisir) ... Baris ta kolundaki sakatlik sonrasi ayni seviyeye cikarsa 5 dakika ortalama da o alir ve sonucta pota alti biraz rahatlar....
Antic gecen seneye gore daha ahazir basliyor lige... Keza Kalinic te daha hazir basliyor.... bunlar cok sevindirici
Buna karsin Melih daha hazir degil... Udoh daha ritm bulamadi ...
elbette kazanma aliskanligini surdurmek onemli ama kisa vadede bir halt kazandirmaz takima ... Onemli olan Egehan-Ahmet gibi parcalari isler hale getirmek .... ihtiyac oldugunda kullanmaya hazir tutmak.....
Not: su lafinin altina imzami atarim "Hakikaten bazılarına fazla bu takım"