Bizim takımda yeri doldurulamayacak tek adam EKPE UDOH geri kalan oyuncuların yeri bir şekilde dolar diye düşünüyorum. Ekpe reis gitmesinde gerisi kolay diyorum. Ben hiç bir oyuncuyu bu kadar sevmedim. Belkide bu yüzden böyle düşünüyorum...
Ekpe udohu degerlendirirken sadece saha içine bakilmamali ya udoh bir rol model artık görüyoruz çocuklarla ne kadar çok vakit geçirmesini seviyor. Ben alt yapılarda oynayan basketbolu profesyonel olarak oynamak isteyen bir çocuk olsam örnek alacağım kişi kesinlikle udoh olurdu..
Takım açısından düşünüyorum saha da bir oyuncu bu kadar çok mücadele etmesi beni etkilerdi daha çok savaşırdım mücadele ederdim.
Belki udohtan daha yetenekli oyuncu bulursun ama onun kadar savaşan yürekli, örnek bir karakter kolay kolay bulunmaz ya
Bende udohu çok sevenlerdenim ayrıca gitmesi için de bir neden göremiyorum sevgiyse sevgi paraysa para başarıysa başarı her şey önünde genç bir oyuncuda değil NBA hayali vardı diyelim.
Geçen yıl ilk kez gelmişti avrupa ya ayrılmak isteyebilecegini bir nebze anlayabilirim farklı bir kültürden geldi ailesinden uzak bir hayatı vardı. Bakıyorum bu sene hiçbir sebep yok ayrılması için..
Ben galiba udohu kıskanıyorum amk hicbir yere göndermem kalsın burada evimin direği olsun napcakmis elin amerikalarinda.