Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 292318 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1050 : 06 Temmuz 2017, 16:01:22 »
Sloukas-Dixon-Sinan
Langford-Nunnally-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

olur bizim kadro...yada

Serrod-Sloukas-Dixon
Nunnally-Sinan-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

ama bu 2. senaryoda bence cok pg oynayacak adam oluyor...dixon falan 2 numarad aoynarsa sasırmam..

Abi ben hocanın Langford'u takımına alacağına ihtimal vermiyorum. Ancak Serrod olabilir. CSKA'da bekliyordur Serrod'un NBA kararını. Serrod'u 2 olarak düşünemez miyiz kadroya 1 yazmışsınız?

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #1051 : 06 Temmuz 2017, 16:11:55 »
Abi ben hocanın Langford'u takımına alacağına ihtimal vermiyorum. Ancak Serrod olabilir. CSKA'da bekliyordur Serrod'un NBA kararını. Serrod'u 2 olarak düşünemez miyiz kadroya 1 yazmışsınız?
serrod direkt 1 numara...gerci o kadar kaliteli ki 1 numarada olsa isterse 2 de oynasa kadroda istenmeyecek adam degil...ozellikle rakip cska alacaksa ve biz tam anlamıyla bize uyacak 1-2 alternatif oyuncuyu alamıyorsak...sahsi fikrim bu sekilde..obra bir cozum uretir sonucta tkaım icinde o islere...

Çevrimdışı anil7com

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • anil10com
« Yanıtla #1052 : 06 Temmuz 2017, 16:23:08 »
sportando da 2+1 melli Fenerbahçe'de dedi. Hayırlısı olsun diyebiliriz artık :) :) :)
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1053 : 06 Temmuz 2017, 16:31:56 »
Mahmut Uslu ''Bogdan gitti, Melli ile anlaştık, Udoh-Vesely muhtemelen kalacak, Wana önce nba ile görüşecek'' demiş.

Serrod eğer dönecekse mutlaka almalıyız, ne Wana'sı? Yok Serrod dönmeyecekse, Teoların nba yaptığı dönemde Wana'yı kaptırmamalıyız çünkü oyuncu kalmadı Avrupada neredeyse.

Bu arada Langford da nerden çıktı? Oyle adamları alacaksak en ağababası Goudelock elimizdeydi zaten. Hocayı hiç mi tanımadınız, Langford bizde antreman oyuncusu bile olamaz:)

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1054 : 06 Temmuz 2017, 16:33:11 »
Bu kadroya uğraşıyolar ve bence gayet güzel bir kadro. bogdan gibi wannamaker da oyun yönlendirmeyi öğrenirse bu takımdan felaket birşey çıkar.

Sloukas-Dixon-Sinan
Wanamaker-Nunnally-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1055 : 06 Temmuz 2017, 16:33:48 »
Avrupadaki şu oyuncu kıtlığında alınabilecek en değerli oyunculardan birisiydi Melli. Daha dün neden açıklanmıyor Melli boşta değil mi demiştim bugün çıktı haberi :)
Hayırlısı olsun.

Rodriguez olursa Sloukas 2ye kayabilir ama bu sefer de Nunnaly mutlaka kalmalı. 2 de sırıtırız. Aksi taktirde Miller gibi birisi lazım bize. Onu da alabilseydik güzel olurdu Melli ile. 

• Üye
« Yanıtla #1056 : 06 Temmuz 2017, 16:34:29 »
Mahmut Uslu ''Bogdan gitti, Melli ile anlaştık, Udoh-Vesely muhtemelen kalacak, Wana önce nba ile görüşecek'' demiş.

Serrod eğer dönecekse mutlaka almalıyız, ne Wana'sı? Yok Serrod dönmeyecekse, Teoların nba yaptığı dönemde Wana'yı kaptırmamalıyız çünkü oyuncu kalmadı Avrupada neredeyse.

Bu arada Langford da nerden çıktı? Oyle adamları alacaksak en ağababası Goudelock elimizdeydi zaten. Hocayı hiç mi tanımadınız, Langford bizde antreman oyuncusu bile olamaz:)

langford benim gpozumde goudelock'a gore cok daha degerli oyuncu...
kaldı ki langord kazan'a gittiginden beri oyunstilini degistirdi...eskiden hep kendine oynardı...ozellikle son 2 sezonunda kazan da takım ile hareket ediyor...
bir nevi maccabi denen coplukten cıktı basketbolu gelisti...
su an goudelock neden maccabide sanıyorsun...tum kendine oynayanlar oraya bir ugruyor zaten...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1057 : 06 Temmuz 2017, 16:35:45 »
Bu sezon hiçbir zaman Wannamaker için büyük bir iştah taşıdığımızı düşünmüyorum. Gherardini isterse ondan çok daha iyisini ve ucuzunu NBA'den getirir.

Koç da akıllı adam seviyor. Euroleague finalisti yerine Daçka'yı seçmiş bir şaşkolozu istediğini sanmıyorum. Sloukas daha fazlasına ülkesine dönmek varken bu takımda kalmış, bu karakterli kadroya Wannamaker eklenmez...

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1058 : 06 Temmuz 2017, 16:41:36 »
Langford iyi oyuncu ama olaya sadece hücum tarafından bakmamamız lazım. Diyelim langford geldi kısa savunmamız baya düşük seviyede kalır. Kostas,sinan,bobby,naneli bunların hiç biri çok iyi savunmacı değil. Bogdan o kadar iyi oyuncuki savunmada yaptıkları göze batmıyordu. Rakibin en iyi kısasını alıyordu. Şimdi alacağımız adam tek yönlü olmamalı. Sırf bu yüzden bile wanamaker bizim için en değerli ve en iyi hamle.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 16:45:17 Gönderen: Yaşlı taşlı çocuk »

• Üye
« Yanıtla #1059 : 06 Temmuz 2017, 16:46:06 »
Langford iyi oyuncu ama olaya sadece hücum tarafından bakmamamız lazım. Diyelim langford geldi kısa savunmamız baya düşük seviyede kalır. Kostas,sinan,bobby,naneli bunların hiç biri çok iyi savunmacı değil. Bogdan o kadar iyi oyuncuki savunmada yaptıkları göze batmıyordu. Rakibin en iyi kısasını alıyordu. Şimdi alacağımız adam tek yönlü olmamalı. Sırf bu yüzden bile wanamaker bizim için en değerli ve en iyi hamle.

langford'ın savunması yeterli degil elbet ama goudelock'tan iyidir zaten...

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1060 : 06 Temmuz 2017, 16:53:52 »
Onu diyorum bu tarz tek işi skorer olan adamlar bizim takımın ihtiyacı değil. Geçen yıl bogdan yokken inanılmaz sıkıntı çektik her anlamda şimdi bogdan yok. Bakıyorum melli ile topa yön veren, oyunu açan oyuncu e sinan da aynı şekilde topa yön verir üstüne wanamaker gibi hem kendi yaratan hem savunmada üst düzey topa baskıcı kağıt üzerinde bence geçen seneden daha iyi takım oluyoruz. Tek merakım james naneli'nin durumu kalıcak mı gidecek mi? Ama bence rolüne uyucak oyuncu kalması sanki daha iyi olur.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1061 : 06 Temmuz 2017, 16:54:41 »
bence bu kadro çok ideal her türlü evirip çevirir bu kadroyu obra.

Sloukas-Dixon-Sinan
Wanamaker-Nunnally-Melih
Datome-Kalinic-Egehan
Melli-Antic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1062 : 06 Temmuz 2017, 16:57:40 »
langford benim gpozumde goudelock'a gore cok daha degerli oyuncu...
kaldı ki langord kazan'a gittiginden beri oyunstilini degistirdi...eskiden hep kendine oynardı...ozellikle son 2 sezonunda kazan da takım ile hareket ediyor...
bir nevi maccabi denen coplukten cıktı basketbolu gelisti...
su an goudelock neden maccabide sanıyorsun...tum kendine oynayanlar oraya bir ugruyor zaten...

Kazanda Euroluague sayı kralı oldu, çoğu zaman tüm hücumları tek başına yaptı ve tüm topları kullandı. Yok be abi, bu adam top kullanmak konusunda kendini dizginleyemez. Obraya 20s 1a ile oynayacak adam lâzım değil, 10s 5a lâzım. Sinan mesela, bu yüzden cuk oturdu bize.

Bizim hücumdaki en büyük özelliğimiz eşit top dağılımı. Birçok maçta 6-7 oyuncumuz 10-15 sayı aralığında tamamlıyor maçı. Bu sayı dağılımı dengesini kim bozmaya kalkarsa Obra döver valla maç içinde, taraftar da alkışlar bu dayağı:)

Ben Wana'dan bile tırsıyorum top kullanma konusunda. Bu özgürlük bir tek Bogdan'a verildi, o da sahada değilse Dixon'a. Bu 2 oyuncu doğru yerde sorumluluk alma konusunda uzmanlaştı neredeyse. Bu uzmanlığı Serrod yapar, Shved yapar, De Colo yapar. Langford ve Goudelock gibi oyuncular daha müthiş sayı makinesi olmalarına rağmen ''istatistik oyuncusu'' ruhuna sahipler, doğru yerde doğru şutu kullanmaz bunlar. Dengesiz hücum demek, hızlı hücuma yakalanmak ve savunma yapamamak demek.

Wana'nın içinden zamanla Bogdan çıkma ihtimali var ama Serrod direkt bir Bogdan:)

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
« Yanıtla #1063 : 06 Temmuz 2017, 17:00:19 »
Geçen yıl kadroda Bogdan varken,Zeljko iki numaraya Wanamaker'ı istemişti.Bizi tercih etmeyince yerine Nunnally geldi.Bu yıl Bogdan giderse ki(hatta gitti bile bence)hoca sadece Wanamaker alıp transferi kapatmaz gibi hissediyorum.Wanamaker yine gelir,ama ben büyük bir balık daha kovaladığımızı düşünüyorum 8)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

• Üye
« Yanıtla #1064 : 06 Temmuz 2017, 17:02:29 »
nba'de surusune bereket bosta kısa adam var ozellikle sg ama bunlardan cogu bize uymaz ve hatta kontrat alacakları kesin bir tık ust seviye adamlar....alın size kısa liste..

tabii kontrat alacakları, bazı yıldılzarı ve nba gediklilerini cıkartıyorum..yada oranın hep mudavim veteranlarını...
PG

Milos Teodosic
Brandon Jennings
Sergio Rodriguez
Aaron Brooks
Tyler Ennis
Beno Udrih
Trey Burke
Isaiah Canaan
Norris Cole
Greivis Vasquez
Toney Douglas
Brian Roberts
Bobby Brown
Bradley Wannamaker

SG

Jonathon Simmons
Thabo Sefolosha
Anthony Morrow
Gerald Henderson
Brandon Rush
James Young
Darrun Hilliard
DeAndre Liggins

falan var...ama bize kim uyar derseniz cok suphe icinde bakıyorum listeye kıstas bogi olunca...

« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2017, 17:04:23 Gönderen: Vanguards of FB »