langford benim gpozumde goudelock'a gore cok daha degerli oyuncu...
kaldı ki langord kazan'a gittiginden beri oyunstilini degistirdi...eskiden hep kendine oynardı...ozellikle son 2 sezonunda kazan da takım ile hareket ediyor...
bir nevi maccabi denen coplukten cıktı basketbolu gelisti...
su an goudelock neden maccabide sanıyorsun...tum kendine oynayanlar oraya bir ugruyor zaten...
Kazanda Euroluague sayı kralı oldu, çoğu zaman tüm hücumları tek başına yaptı ve tüm topları kullandı. Yok be abi, bu adam top kullanmak konusunda kendini dizginleyemez. Obraya 20s 1a ile oynayacak adam lâzım değil, 10s 5a lâzım. Sinan mesela, bu yüzden cuk oturdu bize.
Bizim hücumdaki en büyük özelliğimiz eşit top dağılımı. Birçok maçta 6-7 oyuncumuz 10-15 sayı aralığında tamamlıyor maçı. Bu sayı dağılımı dengesini kim bozmaya kalkarsa Obra döver valla maç içinde, taraftar da alkışlar bu dayağı:)
Ben Wana'dan bile tırsıyorum top kullanma konusunda. Bu özgürlük bir tek Bogdan'a verildi, o da sahada değilse Dixon'a. Bu 2 oyuncu doğru yerde sorumluluk alma konusunda uzmanlaştı neredeyse. Bu uzmanlığı Serrod yapar, Shved yapar, De Colo yapar. Langford ve Goudelock gibi oyuncular daha müthiş sayı makinesi olmalarına rağmen ''istatistik oyuncusu'' ruhuna sahipler, doğru yerde doğru şutu kullanmaz bunlar. Dengesiz hücum demek, hızlı hücuma yakalanmak ve savunma yapamamak demek.
Wana'nın içinden zamanla Bogdan çıkma ihtimali var ama Serrod direkt bir Bogdan:)