Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 299737 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1095 : 06 Temmuz 2017, 22:55:13 »
Yalnız melli iyi güzel hoşta. Seneye boşta kalacak olan nemanja'nın cska yapması için bütün şartlar oluşmuş vaziyette.
Seneye dönüp dönmeyeceği de belli olmaz ki ozamana kadar bi çok şeyin değişeceğini düşünüyorum. Dönerse onu da aliriz :)
Saras reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #1096 : 06 Temmuz 2017, 23:01:38 »
seneye antic yerine alalim

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1097 : 06 Temmuz 2017, 23:04:48 »
İçten içe benim de istediğim bu aslında.. Keşke bu paketi yapabilsek. Bogi yerine Ser-Rod, Nanili yerine de Gou tadından yenmez olur valla :)

Ser Rod ok de .... Gou????
Bize takım oyuncusu lazım, yalnız kovboylar uzak dursun...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1098 : 06 Temmuz 2017, 23:36:33 »
Ve bogdanovic 3yıl 27milyon $ dolara gider. 850bin $ dolar da bonservis alacakmışız. Açıklama geldi d.pick ten. Güle güle kral :(

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 00:05:55 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1099 : 06 Temmuz 2017, 23:45:55 »
Ser Rod ok de .... Gou????
Bize takım oyuncusu lazım, yalnız kovboylar uzak dursun...

Abi  Gou'ya topu emanet etmeyeceksin ki. Ona oyun hazırlayacaksın, boş kaldı mı pası atıp üçlüğü bulacaksın. Ne kadar keskin bir şutör olduğunu biliyoruz. Savunma konusunda çok eksiği var Nanıli'ye oranla ama skor olarak takıma ilaç olur bence. Gerçi bizim ki boş muhabbet. Geleceği yok ama öylesine belirttik düşüncemizi. Gelse güzel olurdu :)
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1100 : 07 Temmuz 2017, 00:14:29 »
Abi  Gou'ya topu emanet etmeyeceksin ki. Ona oyun hazırlayacaksın, boş kaldı mı pası atıp üçlüğü bulacaksın. Ne kadar keskin bir şutör olduğunu biliyoruz. Savunma konusunda çok eksiği var Nanıli'ye oranla ama skor olarak takıma ilaç olur bence. Gerçi bizim ki boş muhabbet. Geleceği yok ama öylesine belirttik düşüncemizi. Gelse güzel olurdu :)

iş sadece hücumda bitse haklısın da ... Bu takımın omzuna yük olur bu saatten sonra

Bize savunması hücumu dengeli takım oyuncusu lazım...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı daredevil

• Üye
« Yanıtla #1101 : 07 Temmuz 2017, 00:18:04 »
Obra nin bu saatten sonra g.lock ı tekrar alacagina gram ihtimal vermiyorum acikcasi yoksa o zaman gondermezdi

Çevrimdışı _kerem

• Üye
« Yanıtla #1102 : 07 Temmuz 2017, 00:24:20 »

Kendisine oyun hazırlandığında dış şut katkısı verme işini Nunnally de pekâlâ yapıyor diye düşünüyorum. Kaldı ki savunması da Gou'nun fersah fersah ötesindedir, bana göre. Gou için takım kimyasının bozulmasını istemem, şahsen.

Rodriguez ya da Wanamaker da olmazsa -ki son okuduğumuz haberlere göre her ikisinin de önceliği biz değiliz- Avrupa'da sulanabileceğimiz bir kısa kalmıyor gibi bir şey. NBA'den gelecek Avrupalı bir kısa ya da Sanders gibi bir kısa forvete yönelmek söz konusu olabilir. Gerçi kendini bulmuş bir Datome'nin Melli ve Udoh'la sahada olduğu beşlerle oynarken yaratıcılık sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Bu arada, olur da Rodriguez'i eklersek bu kez de kısa rotasyonumuz gerçekten kısa oyunculardan kurulmuş olacak ki bunun bir eşleşme dezavantajı doğurma potansiyelinin de olduğu kanısındayım. O noktada, en azından sertliğe daha iyi yanıt verebileceğini öngördüğüm ve bana göre hücum tarafında da daha net bir skorer olan Wanamaker'ın Rodriguez'e göre daha tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum, bizim durumumuz için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 00:25:13 Gönderen: _kerem »

Çevrimdışı daredevil

• Üye
« Yanıtla #1103 : 07 Temmuz 2017, 00:41:16 »
Ben serrod ile ilgilendiigmizi de sanmıyorum açıkçası öncelik oyun kurucudan cok daha skora dönük bir oyuncu olacaktır diye düşünüyorum

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1104 : 07 Temmuz 2017, 00:43:13 »
Net Serrod savaşı başlamıştır artık. Daha az para önersek bile bi adım önde olduğumuzu düşünüyorum.

Buna karşılık Serrod dönmeyebilir ve Wana da nba yapabilir. Shved'in de nba çıkışı var zaten ve dönmek istediğini 5-6 ay önce söylemişti, o da gidecek muhtemelen.

Nik Stauskas haberi çıkmıştı ama onun da savunma zaafiyeti var bariz. Hücum yönü süper, fiziği 1.98 ama bizim takım savunmamıza ve Obraya uyum sağlayabilecek mi bilmiyorum. Avrupa kanı taşıyor ama hiç Avrupada oynamadı., adaptasyon süreci sancılı geçebilir.

Doğuş gibi sponsorumuz var, bastırıp parayı Serrod'u bitirelim gitsin. Hiç macera aramaya gerek yok.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1105 : 07 Temmuz 2017, 00:58:22 »
Teo gitti DeColo CSKA devam eder, Aaron attan inip ite kopuğa binmek olur, Llull Real'de bırakır,Shved NBA peşinde, Belinelli döneceğini sanmam.. O yüzden bize her yol Serrod reyize yada Wanamaker'e çıkıyor.

Wanamaker gelirse

Sloukas Dixon Sinan
Wanamaker Nunnaly Melih
Datome Kalinic Egehan
Melli Antic Barış
Udoh Vesely Ahmet

Serrod Gelirse

Serrod Dixon Sinan
Sloukas Nunnaly Melih
Datome Kalinic Ege
Melli Antic Barış
Udoh Vesely Ahmet

İkinci yazdığım kadroda Nunnaly değişebilir daha sert bir oyuncuyla ama böyle de kabuldür ;D ve aslında bana göre Antic kalmamalı yerine MG şapkadan tavşan tarzı bir oyuncu getirmeli ve Udoh Vesely sonrası formayı almak için 1-2 sene gelişmesi sağlanmalı Obra elinde, Antic sevdiğim bir oyuncudur ve bence misyonunu tamamlamıştır.

Bogdan konusunda abartıldığını düşünenler bence illa ki vardır(dile getirenler de var forumun gazabından dolayı susanlar da :D )
All Around oyuncular vardır mesela herşeyi 7/10 yapan ama bu Adam öyle özel ki herşeye sahip ve 9/10 düzeyinde, izlerken mest oluyor insan.. Savunma fizik şut drive saha görüşü karakter oyun zekası ve aklıma gelmeyen bir çok şey.. Teo Llull Serrod Wanamaker DeColo Shved hiçbiri Bogdan klasında bir oyuncu değil.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #1106 : 07 Temmuz 2017, 00:58:52 »
Bogdan yerine elbette hepimiz yıldız bir oyuncu bekliyoruz doğal olarak inşallah da öyle olur.Fakat eğer olmazsa Bjelica sezonlarında olduğu gibi bir düzene dönebiliriz.Udoh zaten bu yıl pas konusunda kendini çok geliştirdi keza Vesely'de zaman zaman doğru paslar verebiliyor.Şimdi üstüne Melli gibi topu yere vurabilen bir oyuncu geldi.Bje gibi Melli'de içeri kat ederek kısa oyunculara boş şut imkanı verebilir.Eğer Bogdan yerine yıldız bir isim gelmezse şutu keskin bir 2 numara alabiliriz bence.Nunnally'de bench den gelerek ceza şutu konusunda destek verebilir.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1107 : 07 Temmuz 2017, 01:20:30 »
 Bobby - Sloukas - Sinan
 Nunnaly - j. Anderson(stauskas-wana) - Melih
 Datome - Kalina - Egehan
 Vesely - Melli - Barış
 lauvergne (Antic) - Udoh - Ahmet
kalır ama antic- lauvergne değişimi yapsak fantezide olsa offfff 9 yabancılı efsane kadro en önemli nokta tamamlayıcı rolde kim olacak bogdanın yerine wana değilde anderson daha bize uygun gibi

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1108 : 07 Temmuz 2017, 01:37:20 »
Bobby - Sloukas - Sinan
 Nunnaly - j. Anderson(stauskas-wana) - Melih
 Datome - Kalina - Egehan
 Vesely - Melli - Barış
 lauvergne (Antic) - Udoh - Ahmet
kalır ama antic- lauvergne değişimi yapsak fantezide olsa offfff 9 yabancılı efsane kadro en önemli nokta tamamlayıcı rolde kim olacak bogdanın yerine wana değilde anderson daha bize uygun gibi
Ya şimdi ahkam kesmek istemiyorum çünkü Obra sahaya 5 uzun çıkar yine alır maçı falan ;D  kısa süreliğine farz edelim ki Koçumuz sıradan biri  ;D Antic'in değişmesi konusunda hem fikirim yüksek yada düşük profil farketmeksizin, ancak Rol dağılımı açısından düşük profil daha uygun olur(daha doğrusu potansiyelli ama henüz olmamış biri).. Bence dediğim gibi Koç her türlü ortaya bir yemek koyar ancak normal şartlarda düşünürsek Boğdan'ın yokluğunu Wana Anderson'dan daha az kayıpla doldurur.. He ama şu var Serrod yada Wana'nın alındığı bir kadroda Anderson-Nunnaly değişikliğine asla hayır demem, Obra ile eski günlerine döner(geçen yıl potansiyelinden çok uzaktaydı)
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 01:37:44 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1109 : 07 Temmuz 2017, 01:58:52 »
Ya şimdi ahkam kesmek istemiyorum çünkü Obra sahaya 5 uzun çıkar yine alır maçı falan ;D  kısa süreliğine farz edelim ki Koçumuz sıradan biri  ;D Antic'in değişmesi konusunda hem fikirim yüksek yada düşük profil farketmeksizin, ancak Rol dağılımı açısından düşük profil daha uygun olur(daha doğrusu potansiyelli ama henüz olmamış biri).. Bence dediğim gibi Koç her türlü ortaya bir yemek koyar ancak normal şartlarda düşünürsek Boğdan'ın yokluğunu Wana Anderson'dan daha az kayıpla doldurur.. He ama şu var Serrod yada Wana'nın alındığı bir kadroda Anderson-Nunnaly değişikliğine asla hayır demem, Obra ile eski günlerine döner(geçen yıl potansiyelinden çok uzaktaydı)
nunnally'nin rolünün değişeceğini düşünüyorum aklıma gelen real ve milano maçlarındaki gibi kullanabiliriz işte asıl soru burada kim daha yararlı olur wana mı anderson mu yoksa stauskas tarzı birini bulup tekrar bogdanla oynadığımız oyun tarzına yaklaşmak mı sinan ve melliyi alarak yaratıcı olarak bazı açıklarımızı kapattık ama ne tarz bi oyuncu bizi bi tık daha ileri taşır bana göre melliyi bjelica gibi kullanıp kısaların özellikle datome ile nunnallynin verimini hangi  seçenek artırır ya da egehana ufak ufak bogdanın rolünü aşılayabileceğimiz bir versiyon varmıdır olaya böyle baktım