Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 292488 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1110 : 07 Temmuz 2017, 02:23:23 »
nunnally'nin rolünün değişeceğini düşünüyorum aklıma gelen real ve milano maçlarındaki gibi kullanabiliriz işte asıl soru burada kim daha yararlı olur wana mı anderson mu yoksa stauskas tarzı birini bulup tekrar bogdanla oynadığımız oyun tarzına yaklaşmak mı sinan ve melliyi alarak yaratıcı olarak bazı açıklarımızı kapattık ama ne tarz bi oyuncu bizi bi tık daha ileri taşır bana göre melliyi bjelica gibi kullanıp kısaların özellikle datome ile nunnallynin verimini hangi  seçenek artırır ya da egehana ufak ufak bogdanın rolünü aşılayabileceğimiz bir versiyon varmıdır olaya böyle baktım

Aman abi aman naneli'yi sakın böyle üst rollerde düşünmeyelim vallahi sezon içinde hazin gelir. Sertlik seviyesi yüksek maçlarda hücumda yaptığı tek iş  şut sokmak. İyi birebirci değil, Pasör değil, potaya gittiğinde güçlü bitiremez. Zoc wana'yı isterken geçen sene hayali buydu ama james bunların hiç birini veremedi. Ligde sertlik seviyesi düşük maçlarda iş gördü ama kesinlikle ceza şutu dışında hücumda güvenilerek sezona başlanacak bir oyuncu değil. Ama rol oyuncusu olarak kabul. Geçen sene real maçı istisna oldu bitti iyi günündeydi. Naneli bu sınavı bogdan yokken verdi ve çok kötüydü.
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2017, 02:27:50 Gönderen: Yaşlı taşlı çocuk »

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1111 : 07 Temmuz 2017, 02:37:13 »

Aman abi aman naneli'yi sakın böyle üst rollerde düşünmeyelim vallahi sezon içinde hazin gelir. Sertlik seviyesi yüksek maçlarda hücumda yaptığı tek iş  şut sokmak. İyi birebirci değil, Pasör değil, potaya gittiğinde güçlü bitiremez. Zoc wana'yı isterken geçen sene hayali buydu ama james bunların hiç birini veremedi. Ligde sertlik seviyesi düşük maçlarda iş gördü ama kesinlikle ceza şutu dışında hücumda güvenilerek sezona başlanacak bir oyuncu değil. Ama rol oyuncusu olarak kabul. Geçen sene real maçı istisna oldu bitti iyi günündeydi. Naneli bu sınavı bogdan yokken verdi ve çok kötüydü.
%100 katılmakla beraber geçen sene hiç bilmediği bir seviye ve rolde oynadı sinan gelecek yabancı ayrıca melli hatta egehan ile onu bu sene çok daha başka bi seviyede görebiliriz şu an sadece hayal ama olmayacak bişey olmadığını düşünüyorum vesely'e verdiği pası referans alıyorum gerçek kumaşı o mu asıl bu sene göreceğiz eğer kalırsa

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1112 : 07 Temmuz 2017, 04:26:33 »
james iyi savunmacı yavrucum o nereden çıktı
belki hücum açısından deseydin mantıklı olabilirdi

abi şöyle düşündüm kendimce;
wanamaker iyi birebirci iyi delici iyi savunmacı. tek zayıf diyebileceğimiz konu dış şutu onu da nunnally ceza şutlarıyla tamamlayabilir. üstelik sloukas dixon sinan wanamaker zaten rotasyonda önemli görev alacak isimler. nunnally süre konusunu da fazla dert etmediği için iyi ve düşük maliyetli alternatif olabilir.
serrod geldi diye düşünürsek hücumda skorerlik başta olmak üzere çoğu sorun çözülüyor zaten. sadece kısalarda size ve savunma olarak eksik kalıyoruz. nunnally iyi savunmacı konusunda ben biraz çekimserim. fena savunmacı olmadı çok yol kat etti dersek katılıyorum buna ama sanki oraya daha net bir oyuncu gerekecek. nunnally'e iyi sıfatını koyabileceğim bir tek ceza şutu var onun harici her tarafı vasat bana kalırsa.
aslında wanamaker bence tam aradığımız adam özellikleri doğrultusunda ama serrod kaptırılacak oyuncu değil yani :(

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1113 : 07 Temmuz 2017, 07:48:14 »
Bogdan da çok büyük oyuncuydu be, obra olmasa yeri dolmaz derim ama obra bir yolunu bulur

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1114 : 07 Temmuz 2017, 08:29:32 »
Nunnally kesin kaldı mı ya herkes banko kadrolara yazıyor. 1 senelik sözleşmesi vardı ve uzattığımıza dair bir haber falanda görmedim. Bu konuda kesin bilgisi olan bir rendaşımız benide aydınlatırsa sevinirim.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1115 : 07 Temmuz 2017, 08:57:39 »
sacramento'dan lecmore'da ayrıldı bugun..adamlar bogi icin resmen bosalttılar orayı...aafalo-lecmore derken hepsi gitti...
sg-sf olarak kimse yok sayılır tyreke evans da gidecek zaten bildigim.....
pg ise surusune bereket su an kings te..
bogi nin pozisyonunda su an buddy hield var bir tek...bir de garrett temple ama o da combo guard...skorer oyuncu degil kesinlikle...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1116 : 07 Temmuz 2017, 09:05:05 »
sacramento'dan lecmore'da ayrıldı bugun..adamlar bogi icin resmen bosalttılar orayı...aafalo-lecmore derken hepsi gitti...
sg-sf olarak kimse yok sayılır tyreke evans da gidecek zaten bildigim.....
pg ise surusune bereket su an kings te..
bogi nin pozisyonunda su an buddy hield var bir tek...bir de garrett temple ama o da combo guard...skorer oyuncu degil kesinlikle...

Vince Carter'ı da aldılar abicim.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1117 : 07 Temmuz 2017, 09:06:35 »
Nunnally kesin kaldı mı ya herkes banko kadrolara yazıyor. 1 senelik sözleşmesi vardı ve uzattığımıza dair bir haber falanda görmedim. Bu konuda kesin bilgisi olan bir rendaşımız benide aydınlatırsa sevinirim.

1+1 imzalamıştık kendisiyle
Henüz devam edip etmeyeceğimiz kesin değil
+1 opsiyonu Fenerbahçe'de. O da yakında belli olur

• Üye
« Yanıtla #1118 : 07 Temmuz 2017, 09:09:27 »
Vince Carter'ı da aldılar abicim.

vince den bir seyler ogrenir...iyi olmus...
adam 40 yasında hala daha diger veteranlara gore cok daha iyi durumda...tam profosyonel adam...

• Üye
« Yanıtla #1119 : 07 Temmuz 2017, 09:11:27 »
1+1 imzalamıştık kendisiyle
Henüz devam edip etmeyeceğimiz kesin değil
+1 opsiyonu Fenerbahçe'de. O da yakında belli olur

sence kalır mı...
bence hoca tutar eger bogi yerine tam anlamıyla istedigi adamı alırsa...

hayırlısı...ben seviyorum james'i...bos oldu mu kacırmıyor ya ..cok temiz sutu var...

ama keske biraz daha penetresi kuvvetli olsa ve delici olsa...calıssın biraz bu sene... :)

• Üye
« Yanıtla #1120 : 07 Temmuz 2017, 09:12:29 »
bir de boyle kaliteli yabancıların varken kenarda kalacka admaın ıyı huylu olması lazım oynamadıgı zaman...
oyle hepsi yıldız olsun demekle olmuyor takım..o yuzden uygun isim...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1121 : 07 Temmuz 2017, 09:15:58 »
Bogi gittiğine göre Nunnnaly de giderse 2 transfer yapılması gerekir kısa forvete. Nunnaly kalırsa sadece Bogdan yerine yapılır.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1122 : 07 Temmuz 2017, 09:19:51 »
sence kalır mı...
bence hoca tutar eger bogi yerine tam anlamıyla istedigi adamı alırsa...

hayırlısı...ben seviyorum james'i...bos oldu mu kacırmıyor ya ..cok temiz sutu var...

ama keske biraz daha penetresi kuvvetli olsa ve delici olsa...calıssın biraz bu sene... :)
abi vallaha bilemiyorum ya ben sadece kalmayacağını hissediyorum
ama sadece hissiyat

• Üye
« Yanıtla #1123 : 07 Temmuz 2017, 09:21:50 »
bizim diger bogi de sacramentoya gider mi gider...
vermeyecek istedigi parayı herhalde washington...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1124 : 07 Temmuz 2017, 09:24:36 »
abi vallaha bilemiyorum ya ben sadece kalmayacağını hissediyorum
ama sadece hissiyat
Umarım hislerin doğru çıkar cem abi :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...