Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Kasım 2016 - Temmuz 2018)  (Okunma sayısı 292948 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1230 : 08 Temmuz 2017, 12:47:58 »
Önümüzdeki hafta bayagı hareketli gecer bence resmi açıklamalarla muhtemelen.

Sinan güler
Datome yeni şözleşme
Bogdan ın durumu
Bence melli
İnşallah udohla vesely de netleşmiş olur.

Acaba antic ve nunnally nin gercek akıbeti ne olacak?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  geçen Pazar gece yarısı yazmıştım bu iletiyi ;) içimden geçenler genelde gerçekleşmiş oldu. Önümüzdeki süreçteki hedefim nunnally yi yollamak ve wanamaker ı getirmek :)

« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 12:48:21 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1231 : 08 Temmuz 2017, 12:53:03 »
O değilde Ercanlar, Datome ve Antic kalacak. O yüzden Melli transferi artık kesin olmayacak demişti 2 hafta önce. Yine fena patladı.. :D
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1232 : 08 Temmuz 2017, 12:53:40 »
  geçen Pazar gece yarısı yazmıştım bu iletiyi ;) içimden geçenler genelde gerçekleşmiş oldu. Önümüzdeki süreçteki hedefim nunnally yi yollamak ve wanamaker ı getirmek :)

birde antiçle güzelce vedalaşırsak tamamdır

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1233 : 08 Temmuz 2017, 12:56:47 »
melli açıklandı 2020 e kadar

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1234 : 08 Temmuz 2017, 13:30:28 »
Melli hayırlı olsun. Sonunda açıklandı.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı Yaşlı taşlı çocuk

• Üye
  • Yer: İzmit
« Yanıtla #1235 : 08 Temmuz 2017, 13:32:18 »
Sergio-kostas-dixon
Sinan-naneli-melih
Datome-kalina-ege
Melli-antic
Ekpe-veysel-ahmet

Euroleague tarihinin en iyi kadrolarından biri olur.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #1236 : 08 Temmuz 2017, 13:34:13 »
wannamaker ile shved den birini tercih edecek olsam şu takıma wannamaker i alırım, hatta shved i bedava verseler almam.

biz bir takımız, shved tek başına takım gibi oynuyor, yani tek başına oynuyor, ayrıca savunma yapıyor mu? disiplini nedir? obra niye bu takıma shved, rice, gentile gibi adamları almıyor, neden goudlock ı bi sene de gönderdi, o zaman ki yorumları çok iyi hatırlıyorum, daha önce niye heurtel i almadı, çünkü biz de tek taraflı adamlara yer yok, ayrıca takım olgusunun içine edecek adama yer yok obranın takımında, ha datome ne iş diyorsanız, datome bu yıl omzundan çok çekti, birebir savunması kötü ama müthiş bir yardım savunması var, ve takım kimyasını o müthiş iç güzelliğiyle en yukarılara çekiyor.

ayırca tahminime göre maaşında da indirime gitmiştir. vesely ve udoh gitmezse sinan ve melli ile beraber mükemmel bir takımımız oldu, oraya bir de wannamakeri eklersek setlerimiz değişecektir. melli sinan wanamker ile yeni setlerle bogadanın sahaya getirdiklerini koçumuz, üstadımız  yine sahaya getircektir, hiç şüphem yok, ayrıca wannamakera bizim maçlardaki tavırlarından dolayı kızan arkadaşları anlıyorum ama bu onun kaybetmeyi sevmediğini gösterir, bu da iyi bir şeydir, ama nba ye gidecek gibi geliyor, hayırlısı.

biz dünyanın en iyi takımına sahibiz, bunu bozacak hiç kimse bu takıma gelmesin,
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 14:28:26 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #1237 : 08 Temmuz 2017, 13:35:13 »
ben serrodu çok severim önce serrod sonra wanna derim

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1238 : 08 Temmuz 2017, 13:47:36 »
4 numara pozisyonunda alacakları sürelere göre sıralarsak, Melli-Vesely-Kalinic-Datome-Barış gibi bir sıralama olur. 9. yabancı olarak lig lisansı da çıkarılamayacak bir Antic'i kadroda tutmak lükse kaçar.

Dixon-Kostas
xxx-Sinan-Melih
Datome-Nunnally-Egehan
Melli-Kalinic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet

« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2017, 13:49:24 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #1239 : 08 Temmuz 2017, 13:51:22 »
wannamaker ile shved den birini tercih edecek olsam şu takıma wannamaker i alırım, hatta shved i bedava verseler almam. biz bir takımız, shved tek başına takım gibi oynuyor, yani tek başına oynuyor, ayrıca savunma yapıyor mu? disiplini nedir? obra niye bu takıma shved, rice, gentile gibi adamları almıyor, neden goudlock ı bi sene de gönderdi, o zaman ki yorumları çok iyi hatırlıyorum, daha önce niye heurtel i almadı, çünkü biz de tek taraflı adamlara yer yok, ayrıca takım olgusunun içine edecek adama yer yok obranın takımında, ha datome ne iş diyorsanız, datome bu yıl omzundan çok çekti, birebir savunması kötü ama müthiş bir yardım savunması var, ve takım kimyasını o müthiş iç güzelliğiyle en yukarılara çekiyor. ayırca tahminime göre maaşında da indirime gitmiştir. vesely ve udoh gitmezse sinan ve melli ile beraber mükemmel bir takımımız oldu, oraya bir de wannamakeri eklersek setlerimiz değişecektir. melli sinan wanamker ile yeni setlerle bogadanın sahaya getirdiklerini koçumuz, üstadımız  yine sahaya getircektir, hiç şüphem yok, ayrıca wannamakera bizim maçlardaki tavırlarından dolayı kızan arkadaşları anlıyorum ama bu onun kaybetmeyi sevmediğini gösterir, bu da iyi bir şeydir, ama nba ye gidecek gibi geliyor, hayırlısı.
biz dünyanın en iyi takımına sahibiz, bunu bozacak hiç kimse bu takıma gelmesin,

Obra'nın takımında isolation oynayamazsın. Gou bile oynayamadı. Anlatılır bunlar oyunculara. Hoca seçmez zaten o durumda. Gerek yok evhama.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1240 : 08 Temmuz 2017, 14:18:05 »
4 numara pozisyonunda alacakları sürelere göre sıralarsak, Melli-Vesely-Kalinic-Datome-Barış gibi bir sıralama olur. 9. yabancı olarak lig lisansı da çıkarılamayacak bir Antic'i kadroda tutmak lükse kaçar.

Dixon-Kostas
xxx-Sinan-Melih
Datome-Nunnally-Egehan
Melli-Kalinic-Barış
Udoh-Vesely-Ahmet
Bu kadroyu kuranlara ve muhafaza edenlere teşekkürler. Allah nazarlardan saklasın. Duble Belgrad'da gelecek inşallah

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1241 : 08 Temmuz 2017, 14:30:12 »
bogdanın gitmesine üzüldük tabiki ama paok serisinden sonra çok belli etti gideceğini.
o yüzden ani olmadığı için alıştıra alıştra gittiği için çok koymadı.
onun haricinden transferde iyi gidiyoruz maşallahımız var.

cska olimpia paok baskonia efes gibi ilk 8 e bakıyorum çoğu geçen seneden kötü halde. ve biz bence 2 numara eksik halimizle bile f4 rahat yaparız. ilk 8 de geçen seneki kadrosundan şuan daha iyi kadro kurdu diyebileceğimiz bir takım varmı ?

bu sene en başta daha geniş rotasyonumuz var.

kısaca güzel gidiyoruz güzel.

şuan 2 numaraya kimi alacağımızı dert etmiyorum vesely udoh bizde kalsın gerisi kolay. çünkü yetenek anlamında bogdan bizim yıldızımızdı ve takim oyunu seni f4 a götürüyor ama yıldızlar orada genelde şampiyon yaptırıyor. ama vesely ve udoh ikilisi hatta şimdi melli 3 lüsü euroligde bize çözüm üretilmesini engelleyen oyuncular. bogdan ve bobby de x faktörlerimiz. bu 3 lünün ayakları iyi olduğu için dış oyuncuların sadece 3 sayı savunması yapması ve swich yapması yeterli oluyor. içeri giremiyorlar 3 sayı içinde oyuncular yakın oynuyor perde sonra içeri penetreyede bu 3 lü yetişiyor derken savunma oturuyor. dış oyuncularımız bütün defolarını saklıyorlar.

Bogdanlar bulmak kolay bence parayı verirsin alırsın ama o bizim göz nurumuz 20 yaşında geldi ve şimdi nba in en pahalı çaylağı olarak gitti. gelişimini kendi kardeşimiz gibi gün gün gördük. şuana kadar bu kulüpten gidişine en duygulandığım oyuncu oldu. ama asil bir oyuncu gibi şampiyon yapıp gitti. kırılmaya gücenmeye gerek yok.elimden gelse  sacremento uçağına tezahavratlarla yollardım.

bize rakip olabilcek takım sadece cska var. oda astronomik rakamlar verirse. bizde veriririz ama gerardini gibi adamlar sırf gelsin diye 5 6 milyonu verip dengeleri bozmaz.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #1242 : 08 Temmuz 2017, 14:35:25 »
Şu mevcut kadroya son olarak bir Ser-Rod takviyesi yaparsak 10 numara 5 yıldız olacak. Kusursuza yakın bir kadro oluşturulacak. Ser-Rod olmazsa Wana'ya da kabulüm aslında. Her ne kadar yarı final serisinde bana antipatik gelmiş olsa da yeteneği tartışılmaz bir oyuncu. Son hamlemiz kaldı. Bakalım kim gelecek son olarak.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1243 : 08 Temmuz 2017, 14:41:23 »
Anticin durumu hakkında bilgisi olan var mı ? Pek ses çıkmadı melli takviyesi mi bekleniyordu acaba

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1244 : 08 Temmuz 2017, 14:57:34 »
şu yorumu obradoviç'e okutsak acaba ne derdi
merak ediyorum marjinal olma çabaları mı niye böyle garip şeyler düşünüyorsunuz :(
biz de mi bir gariplik var sizin göremediğiniz şeyleri göremiyoruz

Dostum bunu şu açıdan dedim.

Bogdan bir önceki seneye göre daha fazla sorumluluk aldı ve daha fazla top kullandı, başarılı da oldu. Esasen Datome'nin gerilemesinde sakatlığı kadar bu da etkendir çünkü daha fazla top kullanan ve başarılı da olan bir Bogdan gerçeği vardı. Üstüne Udoh da çok başarılı olunca Datome ve Vesely gibi oyuncularımız hücumda yedek opsiyonlar hâline geldi ve bu onlarda bir parça baskıya sebep oldu.

Rakipler bunu görmüyor mu? Bogdan'ın bizim için ne ifade ettiğini, bu takımın Spa'sı, Llull'u hâline evrildiğini görüyorlar. Nasıl ki Real'i yenmenin ilk yolu Llull'u kilitlemekten geçiyorsa rakipler de Bogdan'ı sindirerek bunu sertçe denemeye başlayacaktı. Elbette hiçbir Fenerli Bogdan'ın gitmesini istemez ama artık rasyonel bakıp biraz da bardağın dolu tarafını görmek gerekli çünkü gitti. Belki züğürt tesellisi diyebilirsin ama yeni oyuncu yeni hücum setleri ve yeni silahlar demek. Belki Datome'nin biraz daha öne çıkmasını sağlamak demek. Gelen oyuncuya göre şekillenecek bunlar. Neticede aynı sistemle yıllarca şampiyonluğa ambargo koymak imkansız, rakipler bize karşı yeni hamleler geliştirecekti.

Şunu şöyle düşünmenin marjinallikle ne ilgisi var, nerden geliyor aklına böyle şeyler:)

Ben coach'umuza güveniyorum ve değişikliklerin beraberinde yeni hamleler getirmek demek olduğunu en iyi o biliyor. Bu yüzden bence Obra Reis Bogdan'ın gidişine üzülmemiştir, çoktan değişikliklere adapte olmaya başlamıştır kafasında. Bence yani.

Önceden Bjelica vardı ve onun üzerine oyun kuruyorduk. O gidince sistemi değiştirip Bogdan merkezli olduk. Şimdi Bogdan gitti ve Melli var bir Bjelica olmasa da. Melli ve yeni gelecek oyuncu üzerinden değişiklikler yapıp farklı silahlara sahip olacağız, ayrıca az kulandığımız Datome silahını da daha çok ortaya çıkaracağız vs vs.

Bogdanovic'in gidişine bardağın dolu tarafından bakma konusu benimkisi. Coach her şeyi o kadar aşmış ki getireceği oyuncuya göre yenilikler sunacaktır bize.