wannamaker ile shved den birini tercih edecek olsam şu takıma wannamaker i alırım, hatta shved i bedava verseler almam.
biz bir takımız, shved tek başına takım gibi oynuyor, yani tek başına oynuyor, ayrıca savunma yapıyor mu? disiplini nedir? obra niye bu takıma shved, rice, gentile gibi adamları almıyor, neden goudlock ı bi sene de gönderdi, o zaman ki yorumları çok iyi hatırlıyorum, daha önce niye heurtel i almadı, çünkü biz de tek taraflı adamlara yer yok, ayrıca takım olgusunun içine edecek adama yer yok obranın takımında, ha datome ne iş diyorsanız, datome bu yıl omzundan çok çekti, birebir savunması kötü ama müthiş bir yardım savunması var, ve takım kimyasını o müthiş iç güzelliğiyle en yukarılara çekiyor.
ayırca tahminime göre maaşında da indirime gitmiştir. vesely ve udoh gitmezse sinan ve melli ile beraber mükemmel bir takımımız oldu, oraya bir de wannamakeri eklersek setlerimiz değişecektir. melli sinan wanamker ile yeni setlerle bogadanın sahaya getirdiklerini koçumuz, üstadımız yine sahaya getircektir, hiç şüphem yok, ayrıca wannamakera bizim maçlardaki tavırlarından dolayı kızan arkadaşları anlıyorum ama bu onun kaybetmeyi sevmediğini gösterir, bu da iyi bir şeydir, ama nba ye gidecek gibi geliyor, hayırlısı.
biz dünyanın en iyi takımına sahibiz, bunu bozacak hiç kimse bu takıma gelmesin,